Viata in Germania (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Monica, eu i-am serbat ziua Biancai anul asta la Loli Hop si ear si pt copii mai micuti. Cauta-le site-ul pe net si uita-te putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Helbi uite ce am gasit:
http://www.youtube.com/watch?v=GtTf5_7C68g

Mi se par cam multi copii, nu e cam periculos pt 2 ani? Trenuletul si locul cu mingiute mi se par potrivite pt Angelo. Totusi mai e o locatie dar am uitat cum se numea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Monica, e pt copii de diferite varste. Tu cu Angelô in trenuletul ala gen Montagne Rouse nici nu ai voie sa te dai, decit dupa 4 ani ai lui. Insa, e un loc cu lego si mingiute numai pt copii pina la 3 ani. Apoi, ep acel tobogan se dadeau si copii mai mici. E o tranbulina numai pt copii pina la 4 ani. E un labirint si acolo, poti merge tu cu el. trenuletul celalalt, bicicleta (dreirad), mini-dico........prima si a 3-a vinere din luna pe la 3 parca vine cineva si "basteln" cu copii.....teatru de papusi......un tobogan pt copii mici......cam astea imi amintesc eu pt copii mai mici. Cea mai mica cu care eu am fost avea 3 ani si o luna si s-a descurcat de minune si la "crocodil" si nu i-a fost frica ca o maninca:D Acum era linga mine, acum disparea in multimea de copii :D(eu am fost e 4 ianuarie, era vacanta si full acolo)

Prezentarea de pe youtub e buna, insa nu arata toate poisbilitatile de distractie (mult mai multe, dar pt copii mai mari).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by maraki

Buna seara germanute,

Fetele din Munchen,plsss help cu o info Mi.ati dat voi acum 1 an si ceva o adresa de Spielplatz, o locatie frumoasa pt. copii. Cum se numeste si unde este? ma gandesc sa-l duc pe Angelo acolo ca nu mai este asa mic Acum cred ca s.ar juca si el

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

www.jogolis.de

-----------------------------------------------
Michidutza: "Du bist meine Lieblingsmutter"
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Maraki, sa fie Coco Loco (http://www.cocoloco-gruenwald.de)sau Jogolis (www.jogolis.de)?

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Acum am intrat sa vad ce ati scris.Cristina multumesc pt. link, il studiez maine Cami hai ca ai nimerit-o cu Coco Loco Asta era locatia Helbi, merci mult inca o data
merg si eu sa vad un film, am fost in Riem si a facut Angelo ce a vrut pe acolo....noapte buna

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

neatza! taaare-i greu vinerea, abia astept sa plec acasa...
am reusit sa suflu oo!!!! am facut gauri cu acul si apoi am suflat de mi-au iesit ochii, da am reusit si-s f mandra. Sapt asta au avut copiii la gradi oo pt vopsit si am amanat cat am putut da' azi era ultima zi asa aseara m-am pus pe treaba:)

Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Tinatache, am citit prea tarziu ca-ti spuneam pontul cu siringa. Eu asa am facut golit la oua. Am facut o gaura si am tras continutul cu siringa. sau ma rog, o parte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sfarsitoarea

Tinatache, am citit prea tarziu ca-ti spuneam pontul cu siringa. Eu asa am facut golit la oua. Am facut o gaura si am tras continutul cu siringa. sau ma rog, o parte.

sa stii ca asta a zis si sotu meu da' n-am aplicat... acu stiu, data viitoare ma inarmez su ustensilele necesare. :)

Intrebare: stie cineva cum se coloreaza si modeleaza martipanul? Vreau sa fac ceva simplu, niste benzi de culori diferite. Copila mea mi-a zis ca daca nu pot sa-i fac o albina pe tort, sa fac un bondar:)))

Si pt mamicile de scolari: primim o listuta de la scoala cu ce si cum tb sa cumparam sau cum facem?

Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Da Tina, primiti lista cu ce rechizite sa cumparati inainte. Apoi, se face Elternabend in prima-a doua sapt. de scoala, se string bani pt carti si alte diverse. Ea in prima zi de scoala ar nevoie de ghiozdan si Schultüte Nu te apuca sa-i cumperi nimic inainte in afara de ghiozdan (care, de regula are si penar si Turnbeutel), dar ca idee va mai trebuie, plastilina, acoaele, pensule (dar va spune ce dimensiuni, sau la noi asa a fost), bloc de desen, foarfeca, mape transparente (la noi au fost 3: rosie, verde si albastra), creioane de diverse feluri (dar, la fel, asteapta lista ca sa vezi exact ce va cere). Nu imi ami amintesc acum, ce am mai avut.....

In Schultüte: dulciuri, Kuscheltier, apoi, eu i-am luat ceva "surpize" si i-am ami pus o felicitare (scrisa in ambele limbi).

Au inceput emotiile si pregatirile? Ca mai aveti ceva.........pina incepeti voi scoala, aici deja se duc 6 sapt. din noual an scolar si mai ramin 2-3 pina la vcanta de toamna

Edit sa-tzi spun ca, un Elternabend pe toata scoala ar trebui sa aveti si inainte de inceperea oficiala a scolii.

Mergi la inceput