Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Am petrecut f bine ieri ,mi-au facut o surpriza nasii m-au sunat sa-mi zica ca nu mai vin aveau nu stiu ce treaba,eu m-am suparat vroiam sa ma dezbrac sa stang totdar in 15 min sunau la usa toti cu flori cadourimi-au facut-o

multumesc de urari si telefoane

Deny75-vazut poze cu printesa

Dianocica-ce mare a crescut D
imi pare rau ca sunteti bolnaviori,multa sanaate

Lavinia-vazut Mihaita cel frezat ,a stat cuminte la tuns?
ce treaba avea cu certarele
eu zica sa mai faci o pauza la legume,fai altceva la pranz,mamaliguta cu branza si iaurt,ou moale cu paine,paste cu carne...cam atat imi vin in minte acum

Dandusa-eu inca nu m-am aventurat sa fac cozonaci bravo tie
super poeziile

Danutz-felicitari pt maseluta
Bebinuta-succes la cresa
Roxanica-ce frumos
Aelita-fetele si burtica

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Lavinia - Mihaita e un scump ... si te ajuta si la treaba - iti face curatenie prin dulapuri(asa face si Tony) si mi-au placut si plantele, cred ca le ai de multi ani caci sunt imense.
Roxanica - ma bucur pt. voi, da niste poze nu mai pui?

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sal'tare!
Multumesc pentru raspunsuri cu curcanul. Eu n-am oala sub presiune (asa-i zice?), am fiert ieri carnea cam 2 ore, parca mergea si mai putin...a iesit un bors bun...!!! Nu pentru Cristi, lui i-am dat doar carnita bucatele si legume fierte.
Ieri am avut o zi foarte plina si grea, dar am petrecut tare bine pentru ca am ales sa nu ma stresez. Cristi a misunat prin bucatarie tot timpul, Roxana citea sau desena la masa, iar el a cotrobait fericit prin toate dulapurile, apoi alerga prin casa (de-a busilea) cu cate ceva in gura, ca un catelus, radea fericit in toate partile... m-am amuzat teribil, desi asa oboseala mai rar am prins, am avut multe treaburi si sotul a venit tarziu acasa, unde mai pui ca a avut si Roxana lectie de inot... oricum, azi functionez la jumatate din capacitate.
Si cred ca de obosita ce eram, am ras aseara de nu mai puteam, Roxana a facut un afis pe care a scris: Poti sa-mi misti dintele pentru 1 dolar si era un desen explicit cu un deget care misca un dinte dintr-un sir de altii... m-a amuzat teribil anuntul ei!

chinico, vine zana, sigur, chiar azi ma gandeam ca nu am cash deloc si trebuie sa fac rost, ca e posibil sa vina chiar la noapte...

dianarus, primit, multumesc!

dianocica, tin pumnii pentru o noapte acasa, fara evenimente! Iar daca nu ti-am mai spus, iti repet chiar daca tu il vezi ca se sufoca, aerul ala putin care intra tot il tine in viata.
Deci neimaginabilul nu are cum sa se intample, da?
Doamne ajuta sa nu mai aiba crize la noapte!

bebinuta, succes la cresa... sau gradi, cum ii spuneti? Sper sa ii fie bine Adei si maine. Cum faci, cresti treptat timpul pe care il petrece acolo?

Dbunny, eu fierb legumele cam in medie 30 de minute...poate mai mult, poate mai putin, pe incercate. (Pentru Cristi, vreau sa spun, pentru noi si mai putin, vreo 15 minute maxim, mai nou ne plac mai crocante... ma rog, doar putin inabusite.) Nu stiu daca mai raman prea multe vitamine, dar cateva tot supravietuiesc. Cruditatile sunt sursa principala de vitamine, dar deocamdata nu avem destule masele decat pentru moliciuni. Si oricum si cerealele mai au ceva supliment de vitamine..
Stiati ca una dintre legume e bagata mai degraba la fainoase decat la vegetale? Si anume cartoful, pentru continutul mare de amidon.

deny75, am vazut si eu pozele cu fetita ta, inca o fulguleata frumoasa! Si ca bebelina a fost tare frumoasa, si acum, sa-ti traiasca!

Roxanica, ce zi frumoasa, sa o tineti tot asa!
Si eu eram in extaz aseara, ca sotul il tinea pe Cristi in brate si m-a pupat pe mine, iar apoi Cristi ne tragea de par pe amandoi, cum reusea si el, ca sa ne faca sa ne pupam din nou, si din nou... exact asa facea si Roxana cad era mica... pai cum sa nu fii fericit cand copiii ti-o cer? [omulet lesinat de placere]

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Shoshika, nu cred ca scaunele lui Tudor sunt mai moi de la lapte junior. Noi folosim de cateva saptamani sin u am vazut nici o modificare.
Yagmur, felicitari pentru primii pasi ai lui Luca. Cu incredere in fortele tale inainte.
Dianocica, sanatate multa lui David si sa treceti usor peste perioada de convalescenta.
Dandusa, suntem si noi pe aici, insa sotul are un proiect de finalizat si a ocupat calculatorul, doar mess-ul l-am avut deschis in caz ca ma contacteaza cineva.
Bebinuta, si eu am emotii cu privire la cresa. De luni si Calin va merge la o gradinita la grupa de cresa. Pana la sfarsitul lunii o sa il duc doar pana la ora 13, din februarie poate program lung.

Mai citesc si apoi mai intru spre miezul noptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Am dat trimitere inainte sa pun pupicii pentru toate mamicile minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

trebuie musai sa ma laud, azi a mancat pt prima data singura banana, adica a muscat din ea pana s-a terminat toata, fara sa o mai faramitez cu furculita!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

na ca i-am dat o perie de dinti noua, de adulti, si-atata-si freaca gingiile...asta era si scopul...scarpinatul...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by chris80

trebuie musai sa ma laud, azi a mancat pt prima data singura banana, adica a muscat din ea pana s-a terminat toata, fara sa o mai faramitez cu furculita!

chris + alexandra

bebeii nostri

una intreaga ea singura???? yoy..ce avans..

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Declar oficial ca fiul meu MERGE. Yupiiiiii! Umbla prin toata casa. Se mai dezechilibreaza el, dar o ia la picior catinel, catinel... Imi creste inima cand il vad, dar stau si cu sufletul la gura... cade? nu cade? aventuri, ce sa mai...
Da, Dianarus, ai dreptate... lista trebuie sa-i fac. Multumesc!
Multumesc, Monique. O sa incerc sa-i las mai des singuri. Singura problema e ca sotul e foarte putin timp acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

bamboletta,donia

Azeliei ii da a patra maseluta si este maraita.Nu-i mai intru in voie cu nimic.

Mergi la inceput