Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
daphna spune:
DENY ..bine ai venit.wowww patru maselute!!!pupici sa iasa mai usor.
SHOSHIKA...felicitari ptr umblaret.!
ASIZA,mama da ce ati mai mers...si cu vaporul.bravo lui Denis.Ptr noi e spectacol in masina,chiar si distante mici,vocifereaza in mod constant.
DIANOCICA,bine k ati ajuns acasa.
MARANI,hai zi-ne ce mai face Bubamara,cum mai dormiti,ce mai faci tu,ce-ti mai face soacra.....haiiiiii!!!!!
DIA,bravo,aveti fetita mare mey dk stie si cum o cheama!
Am invatat-o si eu pe Elisa sa arate cati ani are.zice u si arata un degetel.
saryta spune:
shoshika - felicitari pt. mergaret, de acu sa te tii dupa el.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
aelita spune:
Donia-
quote:tare !
Poti sa-mi misti dintele pentru 1 dolar
quote:bravo !
trebuie musai sa ma laud, azi a mancat pt prima data singura banana, adica a muscat din ea pana s-a terminat toata, fara sa o mai faramitez cu furculita!
Sofiei nu i-a placut niciodata pasata,de la inceput i-am dat bucatele si aduna in gura de lacoma ce era si deschidea iar gura.dadea sa se inece,voiam sa ii scot din gura si nu ma kasa si inghitea repede rand pe rand numai sa nu ii scot. asta cand ii placea,apoi refuza direct.acum tot bucatele ii dau,rup si mananca .
shoshika ati intrat in randul mergatorilor !!! bravo !
dianocica bine ca sunteti iar acasa !! sa va recuperati repede !!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
19s+ (DPN 18mai2008)
dandusa spune:
spuneti-mi ca acest www.youtube.com/watch?v=ujdQtVSaQoY&NR=1" target="_blank">filmulet ...,este regizat...
Micuta chinezoaica
dianocica spune:
de craciun m-am intalnit cu cativa colegi din liceu. asa am aflat de o alta prietena draga, cu care am pierdut legatura prin anul II, care a devenit..medic pediatru. la grigore alexandrescu. si care si era in slatina atunci. m-am dat peste cap sa aflu nr ei, am stat muult de vorba la tel, a doua zi dim pleca si nu ne-am putut vedea dar tare mult m-am bucurat sa vb cu ea. si am simtit ca a fost reciproc.
acum vreo saptamana, poate mai putin, intr-o seara, la san, mi s-a parut ca se sufoca. (saru'mana diana ca mi-ai amintit )am deschis un pic geamul, m-am panicat bine(saru'mana donia pt impartasitul povestii cu pompierii..)...am sunat toati cunoscutii (aka minunatele)...nimic. nici o explicatie logica. am zis ca poate mi s-a parut, era singura explicatie. nici acum nu stiu daca are vreo legatura cu restul sau nu dar..sa fie povestea completa...
in timpul asta a racit alex. 'racit'. il durea f tare in gat. si cam atat. l-a tinut cateva zile.cu mult tantum si strepsils, paracetamol si ceaiuri.
acum 3 zile m-a trezit la 6 dimineata, m-a batut pe umar(stateam cu spatele), si mi-a dat paturica lui. asta insemnand mami am febra, nu pot sa dorm. 38.6. panadol+nurofen la 4 ore. ceda f greu, ceva mai bine la nurofen. a inceput nebunia cautarii unui dr in slatina. infernal..nu mai detaliez...seara pe la 8 era fresh, chiar se simtea bine, a facut ture in toata casa, chiuia de bucurie ca se simte bine. toata ziua a dormit de 3 ori, era f molesit de la febra.
ziua urmatoare m-a trezit iar la 6 cu 38.8. iar nurofen, a cedat f bine, toata ziua nu a mai facut febra dar i am dat nurofenul la 8h, oricum il dureau dintii ingrozitor. 3 masele si 3 canini in plin proces. caninii se vad, maselele sunt iesite pe jumatate.
ieri a fost super ok totul asa ca am plecat la bucuresti. singura problema era ca inghitea cam greu.
azi dim, tot pe la 6, a inceput foiala. tusea, parca se ineca, adormea la loc. pe la 7 nu a mai reusit. pur si simplu nu mai putea respira. iar cu geamul deschis, apoi cu baia cu aburi...nu mai stiu cu ce dar i-a trecut. (mama imi facea scandal ca face copilul pneumonie ca il tin in fata geamului :(( )la 7.32 am chemat salvarea.
revin. scriu de 1h, deja am pierdut jumate..nu ma intrebati cum
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
m_monique spune:
Deny patru maselute? ce avansate sunteti!
Shoshika felicitari ptr umblaret! pregateste-te ca urmatoarea etapa e cocotatul.
Andrei (16.12.2006)
Lavinia_P spune:
quote:
Originally posted by dandusa
spuneti-mi ca acest www.youtube.com/watch?v=ujdQtVSaQoY&NR=1" target="_blank">filmulet ...,este regizat...
Micuta chinezoaica
Mda..l-am mai vazut dar uitasem de el...regizat,neregizat..doar nu o sa te complexezi acu ca crinuta nu stie sa citeasca.
Eu zic ca nu avea legatura cu cititul ,dar nu imi explic mecanismul...
minunea mea
mamaana spune:
quote:
Micuta chinezoaica
adica crinuta nu stie astea si are mai mult de 9 luni ??
glumesc evident
explicatii ar fi, dar nu cred ca vrei sa te 'joci' cu crinuta toata ziua cu cartoane pe care scrie cate ceva si altceva sa nu mai faca
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dianocica spune:
in asteptarea salvarii am sunat la dr de fam. i am povestit ce si cum si am intrebat o daca mai astept ambulanta ma-sii sau ma duc la medlife la camera de garda. a zis ca nici sa nu ma mai gandesc sa astept, sa plec la medlife, ca ambulanta vine..la paste...si trebuie sa ii faca cat de repede o injectie cu...nu mai stiu ce..moment in care am inceput sa sun la taxiuri. masina noastra era inapezita de 2 saptamani, cu ambreiajul jumate dus. si am sunat la taxiuri in nestire. ori nu raspundeau ori n aveau. am crezut ca mor. alex a plecat sa deszapezeasca masina sau sa vada daca e cineva la birou sa ia una. asta la mai bine de 1h dupa ce am sunat la ambulanta. in fine, eram in plina criza de nervi/plans..., s-a intalnit jos cu ambulanta.
venit, vazut, povestit. laringita. dar trebuie sa mergem pana la spital sa va vada cineva de la orl. ceiut beti? eu..nu, evident. nu bea ceai. boon
pe drum imi amintesc de prietena mea rezidenta la pediatrie la alexandrescu si o sun. imi zice ca se imbraca si vine si ea acum la spital.
ajungem, laringita, toate laringitele se interneaza ca e risc de sufocare. pijamale aveti? nu. luati-le pe astea. in mom ala am luat-o razna. cand am vazut pijamalele alea de spital pt d, capot pt mine...eram deja pa. cand am ajhuns si am vazut rezerva, f curata de altfel si renovata, dar de 2 paturi plus loc de trecut printre ele..cand m-am gandit ca eu trebuie sa i ltin pe d in acel metru patrat plus un pat pt doua zile..am clacat de-a dreptul. cum pleca dr/asist si ramaneam singuri incepeam sa plang. efectiv nu ma puteam opri. mai primeam cate un mesaj de la o minunata si o luam de capat
norocul nostru a fost cu alinutza. care a vb cu dr, ne-a vazut cum a iesit din operatie, a chemat apoi pe cineva de la pediatrie. plamanii ok, totul ok, fara suierat, dar horcait la inspiratie(habar n am cum i au zis, intelegeti voi..) am incercat cu aerosoli. nu a fost chip. era atat de speriat de toti care se uitau in gatul lui, de copii plangand, de infirmiere care troncaneau chestii pe hol, de un dobitoc de dr care tot vb cu unii de un credit de 20.000 euro pt un prieten..
era su[per obosit, dormise doar pana pe la 6, in conditiile in care se trezeste la 10. si cum adormea venea cineva sa il consulte. am incercat sa dau drumul la aerosoli cand dormea dar s-a speriat infiorator de zgomot si a inceput sa urle...doamne, a fost ingrozitor. pana la urma i au facut injectie. 3 asistente plus eu. si iar a urlaaat...si a urlat..nu atat de la injectie cat de la incercarile de a-l mobiliza. horror din nou. iar a adormit, iar a venit cineva sa il vada. deja nu mai putea. de somn, de suparare...de toate..eu..pe langa el. cu plansul, evident...cat nu ma vedea. in rest..goange
alina a venit si a stat cu noi. si am povestit. despre cum putem sa facem o mie de lucruri acasa, dar aproape nici unul la spital. efectiv nu puteam comunica cu el. adica nu aveam ce sa-i cer. era atat de obosit, se speriat de tot ce se intampla, obosit si dupa atatea schimbari slatina-bucuresti-spital. alina a fost f draguta si a vb cu dr, ne a mai facut o injectie si ne-a dat drumul acasa. dr f draguta de altfel, dupa ce a stat alina de vb cu ea. mi a lasat nr, o pot suna, daca nu vrem sa venim la spital poate vine ea la noi...extrem de draguta. de vreo 3 ori. pana mi-am dat seama ca nu i-am dat nimic...
in fine...suntem ok, cat de ok putem fi, d e ragusit, a baut f multa apa azi dupa ce s a trezit, ff multa, ma bucur tare. adica din proprie initiativa, fara sa il stresez eu. tratament...exact nimic. daca tuseste-la dr de fam, daca face febra-nurfen si dr de fam, daca se mai sufoca, drum la spital pt aerosoli in ambulator(parca asa se cheama). azi a stat la tzi...vreo 2-3h in spital, 3h cand am ajuns acasa, inca 1 dupa...insa ma bucur mult ca pe seara a mancat si niste mancare, adica niste orez cu lapte si clatite. decat deloc...e super bine.
scuzati ca m am intins ca placinta. ma simteam datoare sa va povestesc tot dupa cat de dragute ati fost cu mine. toate mesajele voastre au insemnat enorm (in afara de faptul ca am bocit intr-o veselie ), imi cer scuze ca nu v-am raspuns, nici la sms nici la tel. la un mom dat l-a balit atat de tare ca nu mai mergea nici o tasta, alex astepta sa il sun sa-i zic ce sa-mi aduca...in fine..speram sa nu se mai repete...va multumesc inca o data pt ca ati fost alaturi de noi.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_Pquote:
Micuta chinezoaica
Mda..l-am mai vazut dar uitasem de el...regizat,neregizat..doar nu o sa te complexezi acu ca crinuta nu stie sa citeasca.
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
complexata?...,eu?...,nuuuu,sint sigura ca pustoaica nu stie chineza...,deci am luat-o...
Micuta chinezoaica