Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diana,ti-am zis eu ca esti puternica...,sper din suflet ca d,sa se faca bine,va pupam

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mii de scuze...inca nu am ajuns la zi cu cititul..nu ca as avea vreo scuza, de fapt...bambo la multi multi multi ani

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

sarbatorile astea iar am fost complet depasiti, mare minune daca am dat vreo 3 telefoane per total. dar am primit p gramade de mesaje calde de la voi. de la fetele mele de suflet dar si de la fete de la care nu ma asteptam. cate un pt fiecare si o pt danutz, alexandra, panaa . iar pt azi va multumesc inca o data tuturor.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

sa vedem cum imi sta cu albastru

editez
bine

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dianocica

editez
bine

diana si david 03.12.06

bine, cum sa-ti stea
welcome back!
bine ca fu scurt. necazul...
o noapte calma ii dorim lui david

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianocica

editez
bine

Aha tz sade ghini

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Of Dianocica prin ce-ati trecut Deci sa-nteleg c-ati venit acasa fara cortizoni si aerosoli...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sunt super obosita. dar dupa ce povesteste diana sunt fericita ca dani e sanatos si poate sa ma epuizeze. diana, horror ce ai povestit, m-am apucat si eu de bocit la un moment dat. bine ca a trecut, va doresc o noapte linistita. dianarus voua ce v-a spus dermatologul? cineva a nimerit boala cum a spus dc dar sa mor daca mai stiu cine (si mi-e lene sa caut) si iar am uitat cum ii zicea. azi am avut prima sedinta.......misto si obositor. dar provocator. am o colega cu un baietel nascut pe 8 nov 2007, trebuie sa o corup cu forumul. strig si eu dupa marani. va iubesc, dar ma demachiez, bag un ochi la sex in the city si nani. va pup DULCE

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sanatate lui dmic!

eu sunt acasa,am fost la doctor in pauza si m-a trimis in concediu medical pana luni...bag antibiotice ...cred ca mi-a iesit meciul ala pe nas...sau mai bine zis, mi-a ramas in nas...ca nu prea mai pot respira...

sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

sanatate lui dmic!

eu sunt acasa,am fost la doctor in pauza si m-a trimis in concediu medical pana luni...bag antibiotice ...cred ca mi-a iesit meciul ala pe nas...sau mai bine zis, mi-a ramas in nas...ca nu prea mai pot respira...

sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

ca bine zici..eu sunt la a treia zi de antibiotice si abia azi am reusit sa deschid gura sa articulez ceva...de mancat mananc doar lichid si firimituri de mancare ( mai aveam nitel si imi blenduiam mancarea)..a fost crunt!

cupilu asta de 3 zile se uita la mine imi arata obiecte cu degetul, vocifereaza si vrea sa ii vorbesc, sa ii explic..si eu nu pot sa zic nika, ma uit neputincioasa cum el se enerveaza ca nu vorbesc cu el,c a nu il inteleg..il mai iau in brate si ii distrag atentia cu intrerupatoare si alte chestii...si merge pe moment...

sper sa fie mai bine de maine..sa imi tin promisiunile..mersi celor care mi-au spus o vorba buna..

sanatate bolnaviorilor mititei!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput