Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Yagmur spune:
Dayanara, eu am luat in sarcina 100/zi Eutyrox; de obicei iau 150 dar a zis ca reduc doza; m-am simtit super si dupa ce am terminat cu alaptatul am trecut iarasi pe 150. Am fost la control si totul este in ordine.
Roxanica, vin la tine sa plangem impreuna, desi acum sint bine. Luca a fost afara astazi, e soare si cald, a stat in picioare in zapada care a mai ramas, apoi s-a dat in hinta, pe tobogan, a ras tot timpul cat a fost afara... acum doarme rupt de oboseala; ce ma bucur ca sinteti atat de bine
Deny, acum stau pe ganduri.. Luca a fost ragusit vreo 2 sapt dar nu am fost la doctor; i-am dat vitamina C picaturi si a trecut.. eu am zis ca a ragusit ptr ca tipa toata ziua... oare e o faza de idiot mom ????
De ce nu am eu chef de munca????? - Canada... pe unde sinteti??? Ktrinel, terminat cafeaua??????? (Irish cumva????)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ktrinel spune:
yagmur, gand la gand cu bucurie..sunt la cafea...expresso...sutn chiauna ca am ajusn acasa la 11 jumate.......pai nu mai dadeau frate ai nostri golul ala decisiv...era 3-3 si in prelungiri si ratau ca la balamuc...sa te arunci de la balcon si alta nu! ...si cand se tranteau in mantinela saream un metru in sus..parca navaleau peste mine...bai, ce senzatii, ce atmosfera, ...am stat la loja cu bossii de la merrill lynch, chiar din chicago si meciul era montreal-chicago
..mancare si bautura pe alese ...cica ff bune, am mancat si eu , dar nu va pot confirma nimic ..pt ca nu am gust si miros din cauza racelii
..asta presupune sa ma mai duc odata cand voi fi in toate simturile
dianocica: multa sanatate! sa speram ca sunteti pe maini bune.
deny75 spune:
YAGMUR.una e raguseala din cauza tipatului si alta e laringita cand copilul tuseste,are dificultati in a respira,etc.La mine diagnosticul a fost pus de med de familie si tratamentul a fost prescris tot de el
aelita spune:
LA MULTI ANI !!!!! SA FITI FERICITE ! Kikineata ,Bamboletta ,Roana
DANUTZ
Sa imi schimbe astia reteaua si o sa intru mai des,ca acum merge totul f greu ..
Burtica e bine,uit !!! Misca toata ziua,la 17 sapt a miscat prima data si la 21 deja se vede prin burta .
Dianocica si David multa sanatate,recuperare rapida si sa nu fie nimic grav !
dia v-am vazut frumoase in pozele de Craciun!
as vrea sa vad mai multe poze,dar am conectie vai de mama ei,si nu intra...sper sa vina repede astia si sa pot recupera tot din urma.
dandusa cand a venit tati? cum stati cu procesul de bb2 ?
ce mare s-a facut ,cand a trecut timpul??? are ochii la fel de mari si de frumosi ! si tu arati super !!
abia imi intra paginile...
va pup pe toate !
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Dayanara nici n-am stiut ca exista linte fara coaja...pt Ivan vrei? Stiu ca este linte d'aia pitica(boabe mai mici) cred ca-i mai frageda..tu oricum las-o in apa 24 de ore ca pe fasole...eu inca nu indraznesc sa-i dau la Dani(vesnica problema a gazelor)..si daca chiar vrei fara coaja intreaba in magazine d'alea naturiste, herbolisterias.
Roxanica `tati o iubeste pe mami`
Lavinia ...micutul tau e si mai frumos, chiar si fara carliontzi....Incearca sa-i dai bucatele de verdeturi mici in manutza...
Azi dani mi-a sugerat sa mananc eu vitica, ca el a papat pilaful meu...si a dormit azinoapte foarte bine, s-a foit la 2.30(tati la linistit rapid, eu nici nu i-am auzit) si la 3.40 s-a trezit iar, si l-am pus in pat cu mine pana la 8.15. E a 2-a noapte fara biberon...sa vedem cat ne tzine...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Apropo Lavinia cum a stat Mihaita la tuns?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
anateo2004 spune:
LA multi ani!Bamboletta
La multi ani!Matei
am absentat zilele astea,dar am motive:luni am fost la shopping cu sotul-in sfrsit am avut o zi numai pt noi,pt ca de sarbatori desi aveam 3 bunici,fiecare a avut cate ceva de facut si n-am putut iesi si noi nicaierisimpteam si eu nevoia de o ora fara copii.asa ca am profitat ca teo a mers la gradi,l-am plasat pe seba lui tata si am plecat.marti am fost la dentist,iar azi fusei la gineco pt ca in urma tratamentului cu antibitic pt abcesul dentar am facut candida
sunt curioasa ce va mai urma.maine ma duc cu seba la alergo.
dianocica iti tin pumnii sa va faceti bine repede!
laura cred ca diagnosticul e prurigo-este vorba tot de o manifestare alergica,apare frecvent la copii.e greu la inceput cand iti lasi puiutul acasa,dar cu timpul te obisnuiesti
ruxandra ce frumosi sunteti!noi nu skiem,dar pe teo vrem sa o ducem la inceput de februarie.ea se arata dornica.
asizama bucur ca ati ajuns cu bine.
bebinutatin pumnii sa fie bine,fara multe lacrimi.
yagmurasa e meseria de mamica cu urcusuri si coborasuri
roxanicace ma bucur ca aveti o perioada asa de idilica
desenul pe peretinu sunt de acord.la teodora am procedat asa:i-am luart carioci care ies cu apa-sunt de la multe firme-si avea voie doar in scaunul de masa.nu i le dadeam decat acolo.asa am procedat si cu acuarele-sunt unele pt pictat cu degetul-si plastilina.acum ca e mare sta la masa.n-a pictat peretii.lui seba inca nu i-am dat,dar daca il apuca cheful de mazgalit are tablita magnetica sa se desfasoare.lui cred ca nici nu ii voi da prea repede pt ca are maqnia sa roada tot,dar tot.cartile arata de parca avem soareci,roade mobila,iar daca gaseste ceva pe jos in ptimul moment intinde mana sa imi arate si daca nu-s langa el il baga in gura si inghite.
prizeau capacele,dar daca e ceva bagat in priza trage sa scoata.oricat i-as explica el se distreaza.
ma duc,ca peste vreo ora apare si restul gastii
dayanara spune:
dbunny - stiu de aia cu bobu mic, de aia am folosit mereu pt noi, dar cica e si fara piele, din aia dau astia la copii, si se sfarama cu fuculita, daca o fac cu piele o dau prin pasapure
ivan si dayanara
lizzy spune:
dianocica a ajuns acasa cu david. sunt ok deocamdata, urmaresc evolutia in speranta ca nu apar complicatii. intra ea sa va mai zica atunci cand ii va merge netul...Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
adinazot spune:
ASIZA,te puuuuuup!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"SARBATORI FERICITE!!!