Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Roxanica,
Ma bucur mult pentru voi... S-o tineti tot asa!

cine doreste sa ne vada

Nu mai mananca la pranz..clar mofturi.. pt ca daca scot iaurtelul Nestle deschide imediat gura.Sa fac o pauza cu legumele sau sa insist?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica, ma gandesc la voi si ma rog sa va fie bine
Asiza, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Acomodare usoara!
Yagmur,chiar vrei sa-ti repet din nou povestea cu invitatul la vals si sa te emotionez pana la lacrimi??? Apoi sa vezi ce plangem amandoua, ca eu am masteratul in asta...Te tzuc tare tare, cea mai puternica mami!!!

Pare rau, da' tre' sa fuuuuuuuuuuuuug

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ruxandra filmul se numeste 'life of others' si in traducere 'Das Leben der Anderen'

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

dianocica multa sanatate lui david

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Intorsi de la Z, unde azi toata ziua sunt reduceri 50% la toate produsele in afara de seturile pt botez.

Am luat in special pt Matei (bluze, pulover, raiati), pt Grigore (dar pt iarna viitoare - marime 2 ani- polar, pulover) si pt nepotele.

.. apoi ne-am rasfatat cu somonul de la Ikea.. yamy, yamy. Si Dianocica & d ne-am gandit la voi.. sa va vedem iar pe baricade printre rafturi.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

danut - wow ce intrebari...dar pt ce post e interviul ? imi aduc aminte ca am citit tot aici ca unei mamici i.a us ceva intrebari despre regimul din haiti si altele de genul asta

yagmur, teutz cine mai e cu tiroida, pe perioada sarcinii ati luat vreuna medicamentul pt tiroidism ? eu i.au eutirox 50 si ma gandesc la bb2 cat de curand

dbunny - ai idee unde gasesc sau cum arata , marca, etc lintea fara piele, fara coaja...ma rog, lentejas sin piel

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

lavinia p,teutz,dianarus78,m monique,ruxandra sb,yagmur va multumim!

DIANOCICA,multa sanatate lui David.Am avut si noi laringita in toamna si stim cum e.Trei nopti am pazit-o sa nu se sufoce.Stateam cu seringa si fiola de dexametazona langa mine sa-i fac la nevoie dar nu a fost cazul.Am scapat chiar si fara antibiotice.Dar era atat de dulcica ragusita!

Noi am fost in vizita la buni motiv pentru care am sarit peste somnul dinaintea pranzului.Am ajuns acasa,am papat si acum doarme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa, multumesc stiu ca sunt minunata, doar fac parte din gashca de minunate, nu?!

danutz, am cateva raspunsuri la intrebarile alea: 1. sampoane - multe; 2. casatorii - multe, da' nu asa multe ca sampoanele; 3. chile si peru n-au litera 'x', pe cand mexic o are... hai spune drept, la ce super banca ai avut interviu???

laura, ce zici tu cred ca se cheama 'prurit' sau rash in engleza, adica un fel de mancarime. apare pe unele prospecte de la creme cutanate. cum adica 'de sarbatori'?! mi se pare stupid, sincer... curatenie fac mereu cu aceleasi chestii, indiferent ca e craciun sau nu... iar paienjeni si alte goange... le-am dat afara deja :-))) in fine, sunt curioasa ce zice dermatoloaga asta-seara...

acuma vad postarea lui dbunny, bingo...

bebinuta, ce emotie... direct pana la ora 4? sunteti curajosi. si daca a avut un singur plans pe toata ziua probabil s-a simtit bine acolo. e de stat sau privata?

shoshika, daca tati nu stie regulile tre sa faci ca si cu o bona noua! scris! lista, ore si detalii! l-as manca de viu sa-mi strice programul copilului! si iaca, acu' se descurca singur si cu doi odata! (chiar daca portiile de papa sunt mai mici si casa e cu kuru'n sus...)

roxanica, ce sa mai spun? e minunat ce povestesti tu acolo! savureaza!!!

lavinia, in loc de legumele lui clasice, sa-i dai din mancarea voastra. asta as face eu...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am apucat sa mai citesc cate ceva din urma si retinui:
-ca d e in spital cu mami a lui cu laringita! Offf ca tare-i greu sa ai puiul bolnavior! Sanatate multa multa, si multa putere Diana sa treceti peste!
- ca Asiza si compania s-au instalat si vor sa schimbe laptele da' lui denis nu-i place (laptele). Io zic sa incercati direct laptele de vaca!
- ca Yagmur a dat tarcoale la butoi da' s-a abtinut la timp...iar Luca a facut primii pasi...uram la multi altii!
- ca Andre de Ancader are 82cm...inaltut tare!
- ca Roxanica nu mai poate de admiratie in fata lui David cuminte. Jupiter e in Capricorn si o sa cam stae acolo un an , iar Uranus e in Pesti de ceva vreme si mai are de stat
- Dayanara, culmea este ca tot eu eram aia cu Haiti (cam asa au fost toate interviurile din viata mea), postul este tot intr-o banca, o pozitie superioara fata de aia a mea de acum...vad ca Shineva acolo sus ma iubeste fiindca 'toate mi se-ntampla numai mie'!
Si chiar daca mai am multe de spus (ca de exp. sa-i urez bun revenit lui Deny despre care mai citeam pe la odisee, sau ca ma alatur si eu corului care o striga pe Marani, sau ca-i multumesc Diei pt ideea cu cariocile care ies la spalat si lui Chris pt aia cu tabla)...dar evident ca nu mai am timp si tre' sa ma intorc la munca!
Va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dandusa daca deja sunt doua bile albe, eu zic ca sunteti pe drumul cel bun. perseverati in continuare.
dianocica imi pare rau ca d e bolnavior. speram sa treaca repede.
bebinuta te astept cu vesti despre cum a decurs prima zi de cresa. poate reusesti sa traduci ceva din ce-ti va povesti ada.
shoshika mai pleaca de acasa si lasa-ti sotul sa invete cum se creste copilul. eu de cate ori plec la sport las mancarea pe aragaz, sau in frigider. sotul daca e nevoie o incalzeste si i-o da copilului. cand vin de la sport copilul meu e satul.
Lavinia_P incearca sa-i amesteci legumele cu iaurt.

de acs mai stiti ceva? ca nu a mai postat de ceva vreme?

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput