Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 5
Lavinia_P spune:
Dbunny,
Si pt noi si pt bebei..mere crude in tava cu putin zahar.. date jua de ora a cuptor..scoase si pusa compozitia de pandispan si din nou la cuptor..
Nu am pus nimic.a si uitat ce se face cand ai cucui
.
Diana,
nu fi trista... gandeste-te la cei care stau cu lunile in spital si ce probleme serioase au..important e sa se faca bine d cat mai repede.
minunea mea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Dandusa,
Eu am pus mere pe fundul tavii cu putin zahar si gem, si dupa aia compozitia de pandispan...iese super yami.
am facut si eu...,dar mi s-au lipit merele de tava...,dupa ce l-am rasturnat a trebuit sa-l reconstiuesc bucatica cu bucatica...
cu ce ungi tava?
Micuta chinezoaica

Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Dandusa,
Eu am pus mere pe fundul tavii cu putin zahar si gem, si dupa aia compozitia de pandispan...iese super yami.
am facut si eu...,dar mi s-au lipit merele de tava...,dupa ce l-am rasturnat a trebuit sa-l reconstiuesc bucatica cu bucatica...
cu ce ungi tava?
Eu am uns tava cu zaharul ars..si peretii, apoi presarat biscuiti razaliti..apoi merele coapte, nuca macinata amestecata cu dulceata de capsuni, s-apoi padispanu...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dandusa spune:
quote:
Dbunny,
Si pt noi si pt bebei..mere crude in tava cu putin zahar.. date jua de ora a cuptor..scoase si pusa compozitia de pandispan si din nou la cuptor..
Nu am pus nimic.a si uitat ce se face cand ai cucui.
aaaa,acum m-am prins...,deci merele trebuiesc bagate singure...si apoi turnata compozitia de pandispan...,eu le-am pus pe toate odata...

multumesc

pentru cucui,sa pui ceva din inox,o lingura,o moneda...,sau gheata...,dar imediat dupa impact...,daca nu ti-ai pierdut cunostinta...
pupam cucuiul sa treaca...si pe Mihaita cirliontat pe care-l tine cam ascuns mami...

Micuta chinezoaica

chinico spune:
dianocica va tinem pumnii sa ajungeti acasa astazi, da' numa daca dmic e bine si a trecut primejdia...daca nu, mai bine mai sedeti o noapte in spital..oricum, muulta sanatate marelui dmic!
donia multam de info..nu am apucat sa citesc linkul, cica muncesc..poate mai tarziu...toate bune, nu (mai)fumez, alcoolul nu ma (mai
) incanta, legume si fructe prestez..da' aia cu sportul ma ucide (asta apropos de inceput studiat ski.ha!)..roxanei ii cad dintii!! vine zana?
nu desenam pe pereti. ca mi-am adus aminte...
asizule bine ai aterizat! si eu m-am gandit la voi, v-am tinut pumnii sa nu prindeti nameti pe autostrazi..
si spune. ploua au ba?![]()
yagmur hopa sus...lasa plangageala ca nu iti sta in fire..stii ca noi toate ne minunam cum reusesti, caci iaca descoperim pe rand cum e sa nu mai poti la un moment dat..baga o zazaza d'aia (na ca am uitat sa o caut in ro..) inainte sa citesti ce scria donia
, si revino la starea ta obisnuita. vesela, poternica si plina de energie.
ktrinelul mucaim mucaim?
a_dejule troienile mai scad la voi? motanului ii place precis ..
in continuare se trezeste la ora 5 dimineata. stirba.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Maraniiiii,te vaaaadddd,sa nu crezi ca,daca stai ascunsa nu te vad...,ba sa stii ca te vaaaddd...,iti cam place sa te joci de-a v-ati ascunselea...,dar nu stii ce medalii am eu la jocul asta...,mi-e dor de bubamara cea frumoasa si de mamica ei ,minunata...
iti dau termen 24 de ore...,daca nu apari sa moara,sa faca...,daca nu vin dupa tine...
Micuta chinezoaica
hai ma, unde-o vezi?! las-o ca nu se joaca...
sti cum se spune... fiecare are crucea lui de dus... a ei e mai grea perioada asta... sper sa fie ok cat mai curand...
si mie mi-e dor de ea, dar mai ales de bubamara...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Lavinia_P spune:
Nu mai avem carlionti...i-am lasat la frizerie inainte de Craciun..
.
Sper sa creasca inapoi.. si data viitoare ii tund numai bretonul..dar sa ma inveti cum..![]()
minunea mea
adinazot spune:
Ceau la toata lumea!
Iar am pierdut firul povestii,nu stiu cand voi avea timp sa recuperez!Am reusit sa vad rapid poze cu d de Dianocica,si care e un frumos si maturizat!!!Imi pare rau ca ati ajuns la spital,dar mai bine,treceti voi si peste asta!!!pupici!!!
BAMBO,LA MULTI ANI,sa fii fericita si sa ti se implineasca tot ce doresti!
Ale e bine acum,am trecut peste viroza,cu dintii deocamdata pauza,avem 5 iesiti,si deocamdata nu se mai vede nimic,deci e liniste deocamdata.In fiecare zi iesim in vizita sau la locul de joaca pt copii de la mal,si e super incantata,e fff sociabila,pupa toti copiii,alearga dupa ei rade,ii striga e nebunie!
In rest multa munca si timp putin!!!
va pup
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
roxanica2006 spune:
Buna zua, buna zua!
Nu stiu ce si cum fac, dar parca nu mai am vreme de nimic, ma obisnuisem de sarbatori sa am mereu in preajma cate-un ajutor: Cristi, fratele meu, mama, etc. Acum ma vaz singurica si parca as mai lenevi nitel, dar shineva trebuie sa-i tina companie micutzului si sa mai faca si treaba prin casa. dar nu ma plang, ooo, nuuu!! Traiesc niste zile feerice, David e un copil exemplar,e atat de cuminte de ne minunam cu totii, ptiu sa nu-i fie de deochi! Dupa o perioada extrem de maraita si agitata, brusc s-a lasat o linisteeeeee pe ulita noastra, e senin si bine. Doamne tine-i naravu' 
Cuminte nu inseamna ca sta intepenit intr-un loc, nuuuuuuuuu, dimpotriva, zburda toata ziua prin casa, parc, dar e linistit, nu plange, e atat de vesel, canta, da, da, fredoneaza el pe limba lui, merge si canta. Si MINUNE : sta in scaunul de masa pana-i spal vasele din care a mancat, caci DAAAAAAAAAA : MANANCAAAAAAAAAAAA!!!!!! 

Si inca alte minuni: sta in tzarc doua minte pana merg eu la baie, ceea ce inainte era de neconceput, si sta linistit in carutz cand ne plimbam. Era deja abandonat carutul, nu-l mai foloseam, acum cred ca l-a redescoperit, atat de mult ii place sa ne plimbam cu el, si nu sa-l tragem/impingem, etc. Sta cuminte , fredoneaza si admira lumea.
Io nu stiu ce minunata conjunctura traversam, o fi Jupiter in casa lu' Uranus sau invers, da' tare bine ne e.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
roxanica2006 spune:
Hai ca am trimis mesajul si mai aveam atatea sa va spun...
E o adevarata placere, o desfatare, sa-ti petreci timpul cu david al meu. Sta in scaunul de masa si eu ii strig : "Te iubeeeesc" ,iar el de fiecare data, invariabil, reactioneaza asa: isi da caputzul pe spate, respira asa adanc, usurat, ca un om mare ce-a trecut de greutati, si imi rade cu toti dintisorii: unul lipsa, unul crescut pe jumatate, altul intreg, altul abia a spart gingia . Si facem asta mereu, de zeci de ori, timp in care pot sa intind rufele sau sa spal vasele. Linistea asta io n-am mai cunoscut-o.
Adora sa ne uitam in carticelele de povesti, mi le aduce si trebuie sa-i povestesc tot tot, de muuuuuuulte ori. Intr-o dimineata cand m-am trezit l-am vazut ca statea in funduletz in patutz si rasfoia o carticica. S-a ridicat la mine a zis: "mama" si a facut ca si calutul, caci era un calutz in poveste. Era sa lesin: cum???? Copilu' meu nu plange la trezire, da' citeste povesti??????
Aseara a fost super: el se tot plimba cu cate-un flacon, papuc de la mama la tata, si ne tot striga : "Mama, tata" La un moment dat vine la mine in bucatarie, intinde manuta si zice : "mama" sa ma atentioneze. In manutza avea un biletel trimis de tata: " Tata o iubeste pe mama"
Ce sa va mai zic?? Traiam o perioada de vis....
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu