Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dbunny,

Si pt noi si pt bebei..mere crude in tava cu putin zahar.. date jua de ora a cuptor..scoase si pusa compozitia de pandispan si din nou la cuptor..

Nu am pus nimic.a si uitat ce se face cand ai cucui.

Diana,
nu fi trista... gandeste-te la cei care stau cu lunile in spital si ce probleme serioase au..important e sa se faca bine d cat mai repede.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Dandusa,
Eu am pus mere pe fundul tavii cu putin zahar si gem, si dupa aia compozitia de pandispan...iese super yami.

am facut si eu...,dar mi s-au lipit merele de tava...,dupa ce l-am rasturnat a trebuit sa-l reconstiuesc bucatica cu bucatica...
cu ce ungi tava?

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dandusa

quote:

Dandusa,
Eu am pus mere pe fundul tavii cu putin zahar si gem, si dupa aia compozitia de pandispan...iese super yami.

am facut si eu...,dar mi s-au lipit merele de tava...,dupa ce l-am rasturnat a trebuit sa-l reconstiuesc bucatica cu bucatica...
cu ce ungi tava?

Eu am uns tava cu zaharul ars..si peretii, apoi presarat biscuiti razaliti..apoi merele coapte, nuca macinata amestecata cu dulceata de capsuni, s-apoi padispanu...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

Dbunny,

Si pt noi si pt bebei..mere crude in tava cu putin zahar.. date jua de ora a cuptor..scoase si pusa compozitia de pandispan si din nou la cuptor..

Nu am pus nimic.a si uitat ce se face cand ai cucui.

aaaa,acum m-am prins...,deci merele trebuiesc bagate singure...si apoi turnata compozitia de pandispan...,eu le-am pus pe toate odata...
multumesc

pentru cucui,sa pui ceva din inox,o lingura,o moneda...,sau gheata...,dar imediat dupa impact...,daca nu ti-ai pierdut cunostinta...
pupam cucuiul sa treaca...si pe Mihaita cirliontat pe care-l tine cam ascuns mami...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

dianocica va tinem pumnii sa ajungeti acasa astazi, da' numa daca dmic e bine si a trecut primejdia...daca nu, mai bine mai sedeti o noapte in spital..oricum, muulta sanatate marelui dmic!

donia multam de info..nu am apucat sa citesc linkul, cica muncesc..poate mai tarziu...toate bune, nu (mai)fumez, alcoolul nu ma (mai) incanta, legume si fructe prestez..da' aia cu sportul ma ucide (asta apropos de inceput studiat ski.ha!)..roxanei ii cad dintii!! vine zana?

nu desenam pe pereti. ca mi-am adus aminte...

asizule bine ai aterizat! si eu m-am gandit la voi, v-am tinut pumnii sa nu prindeti nameti pe autostrazi..
si spune. ploua au ba?

yagmur hopa sus...lasa plangageala ca nu iti sta in fire..stii ca noi toate ne minunam cum reusesti, caci iaca descoperim pe rand cum e sa nu mai poti la un moment dat..baga o zazaza d'aia (na ca am uitat sa o caut in ro..) inainte sa citesti ce scria donia , si revino la starea ta obisnuita. vesela, poternica si plina de energie.

ktrinelul mucaim mucaim?

a_dejule troienile mai scad la voi? motanului ii place precis ..

in continuare se trezeste la ora 5 dimineata. stirba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Maraniiiii,te vaaaadddd,sa nu crezi ca,daca stai ascunsa nu te vad...,ba sa stii ca te vaaaddd...,iti cam place sa te joci de-a v-ati ascunselea...,dar nu stii ce medalii am eu la jocul asta...,mi-e dor de bubamara cea frumoasa si de mamica ei ,minunata...
iti dau termen 24 de ore...,daca nu apari sa moara,sa faca...,daca nu vin dupa tine...

Micuta chinezoaica

hai ma, unde-o vezi?! las-o ca nu se joaca...
sti cum se spune... fiecare are crucea lui de dus... a ei e mai grea perioada asta... sper sa fie ok cat mai curand...
si mie mi-e dor de ea, dar mai ales de bubamara...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Nu mai avem carlionti...i-am lasat la frizerie inainte de Craciun...
Sper sa creasca inapoi.. si data viitoare ii tund numai bretonul..dar sa ma inveti cum..

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Ceau la toata lumea!
Iar am pierdut firul povestii,nu stiu cand voi avea timp sa recuperez!Am reusit sa vad rapid poze cu d de Dianocica,si care e un frumos si maturizat!!!Imi pare rau ca ati ajuns la spital,dar mai bine,treceti voi si peste asta!!!pupici!!!
BAMBO,LA MULTI ANI,sa fii fericita si sa ti se implineasca tot ce doresti!
Ale e bine acum,am trecut peste viroza,cu dintii deocamdata pauza,avem 5 iesiti,si deocamdata nu se mai vede nimic,deci e liniste deocamdata.In fiecare zi iesim in vizita sau la locul de joaca pt copii de la mal,si e super incantata,e fff sociabila,pupa toti copiii,alearga dupa ei rade,ii striga e nebunie!
In rest multa munca si timp putin!!!
va pup

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna zua, buna zua!
Nu stiu ce si cum fac, dar parca nu mai am vreme de nimic, ma obisnuisem de sarbatori sa am mereu in preajma cate-un ajutor: Cristi, fratele meu, mama, etc. Acum ma vaz singurica si parca as mai lenevi nitel, dar shineva trebuie sa-i tina companie micutzului si sa mai faca si treaba prin casa. dar nu ma plang, ooo, nuuu!! Traiesc niste zile feerice, David e un copil exemplar,e atat de cuminte de ne minunam cu totii, ptiu sa nu-i fie de deochi! Dupa o perioada extrem de maraita si agitata, brusc s-a lasat o linisteeeeee pe ulita noastra, e senin si bine. Doamne tine-i naravu'
Cuminte nu inseamna ca sta intepenit intr-un loc, nuuuuuuuuu, dimpotriva, zburda toata ziua prin casa, parc, dar e linistit, nu plange, e atat de vesel, canta, da, da, fredoneaza el pe limba lui, merge si canta. Si MINUNE : sta in scaunul de masa pana-i spal vasele din care a mancat, caci DAAAAAAAAAA : MANANCAAAAAAAAAAAA!!!!!! Si inca alte minuni: sta in tzarc doua minte pana merg eu la baie, ceea ce inainte era de neconceput, si sta linistit in carutz cand ne plimbam. Era deja abandonat carutul, nu-l mai foloseam, acum cred ca l-a redescoperit, atat de mult ii place sa ne plimbam cu el, si nu sa-l tragem/impingem, etc. Sta cuminte , fredoneaza si admira lumea.
Io nu stiu ce minunata conjunctura traversam, o fi Jupiter in casa lu' Uranus sau invers, da' tare bine ne e.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Hai ca am trimis mesajul si mai aveam atatea sa va spun...
E o adevarata placere, o desfatare, sa-ti petreci timpul cu david al meu. Sta in scaunul de masa si eu ii strig : "Te iubeeeesc" ,iar el de fiecare data, invariabil, reactioneaza asa: isi da caputzul pe spate, respira asa adanc, usurat, ca un om mare ce-a trecut de greutati, si imi rade cu toti dintisorii: unul lipsa, unul crescut pe jumatate, altul intreg, altul abia a spart gingia . Si facem asta mereu, de zeci de ori, timp in care pot sa intind rufele sau sa spal vasele. Linistea asta io n-am mai cunoscut-o.
Adora sa ne uitam in carticelele de povesti, mi le aduce si trebuie sa-i povestesc tot tot, de muuuuuuulte ori. Intr-o dimineata cand m-am trezit l-am vazut ca statea in funduletz in patutz si rasfoia o carticica. S-a ridicat la mine a zis: "mama" si a facut ca si calutul, caci era un calutz in poveste. Era sa lesin: cum???? Copilu' meu nu plange la trezire, da' citeste povesti??????
Aseara a fost super: el se tot plimba cu cate-un flacon, papuc de la mama la tata, si ne tot striga : "Mama, tata" La un moment dat vine la mine in bucatarie, intinde manuta si zice : "mama" sa ma atentioneze. In manutza avea un biletel trimis de tata: " Tata o iubeste pe mama"

Ce sa va mai zic?? Traiam o perioada de vis....

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput