Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 19
aelita spune:
YAGMUR
ROANA la multi ani !!! sa ai tot ce iti doresti !!!
DBUNNY
quote:TAREE !
sa agatat de educatoare si a inceput sa o caute de tzitzi
chinico
quote:da,asa e !
am concluzionat ca bea ar avea sansa sa fie quatrolimba
romana, germana, turca si lituaniana
dandusa chiar te intrebasem o pagina mai incolo de bebe 2 si ce mai faceti...
Eu zic ca esti obosita,stresata,ca nici el nu stie cum sa reactioneze ,cum sa te ajute,calmeaza-te si luati-o pe rand cu planurile.poate lui nu i se pare buna metoda,nu inseamna ca nu vrea sau ca e iresponsabil,eu stiu ca voi va iubiti mult si va intelegeti si sper sa fie doar o perioada de oboseala si stres la amandoi .pupici sa va treaca
da,arata super Oana Asiza
am vazut si pozele Ruxandrei cu frumoasa ei familie !
DESIREE suuuuper pozele la munte !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
21s+ (DPN 18mai2008)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by m_monique
dandusa, barbatii sunt niste copii mari. diferenta dintre baieti si barbati e data de pretul jucariilor.
Andrei (16.12.2006)
ca bine ai mai spus-o! acum inteleg eu de ce de abia asteapta alin sa cumparam play station pt el si ianis...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dianocica spune:
vazut poze de intalinre de timisorence. beeei, chinico, tu pe unde stateai pitita? nu mai zic de beoaca care e o dulcete si jumatate..si cred ca am zarit si un strop de piroman. imi e f clar ca lipsesc baietii la tm, tre sa va facem o vizita neaparat
intrebare intrebatoare pt cine cunoaste cunoaste: la ce e bun ceaiul? tot bea multa apa, are gatul f uscat si gurita la fel si tot molfaie la tzi pana rade tot ce mai gaseste pe acolo, apoi ia bibe. si se balaceste cu apa aia...mai bea, mai da pe el, oricum bea fff mult. l as incerca cu neste ceai, poate vrea un pic mai cald. si totusi: la ce e bun ceaiul? daca stiti..am prin casa dintr o intamplare unul de fructe de la humana. e bine? e rau?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
un articol cu care m-am delectat. pt cine mai simpatizeaza cu parerile mele. http://www.kellymom.com/parenting/ap-frame-of-mind.html
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
daphna spune:
DIANOCICA,dk tot ii e asa sete sau ma rog ce vrea el,eu cred k e chiar indicat sa-i dai ceai caldut,dar da-i un musetel as zice eu,nu humana.nu ma face sa mi caut cartile de farmacognozie unde la chamomilla matricaria am tocit vreo 2 cursuri!!!!lasand gluma sunt bune si ceaiurile,chiar contin niste principii active.macar si ptr faptul ca e cald si tot ii va face lui bine in situatia data.parerea mea.
ancader spune:
DAYANARA,ce creativ e Ivan,parca ar fi dirijor,la cum manuieste carioca
M_monique,ai mare dreptate in ceea ce spui in legatura cu barbatii si baietii
BAMBO,bafta sotului la examen
ROANA,la multi ani,multa sanatate,tie si celor dragi tie
DIANOCICA,apa e sfanta,hidrateaza cel mai bine organismul,dar si ceaiul are efectele lui benefice(desi eu nu i-am dat lui Andre),teiul pentru calmare,infuzia de frunze de ceapa vindeca tusea,chimenul,feniculul si anasonul reduc crampele musculare,deci ii poti da,pentru hidratare ceiut de care ai.
CHINICO,sa aveti numai raspunsuri bune din partea doctorilor,sanatate multa lui Bea.
Fetelor,sa va ceva.Lui Andre i s-a umflat foarte tare gingia la incisivii de sus(se vad ca doua basicute),dar de vreo doua zile am observat ca cel din dreapta s-a invinetit(inca nu i-au spart dintisorii).Asa e normal sa se invineteasca inainte sa sparga sau s-o fi lovit(ceea ce e foarte probabil) .V-ati mai confruntat cu asa ceva,si ce ma sfatuiti sa fac?
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
lizzy spune:
lavinia, dau un google, descarc un soft si dup-aia am acces la share si-mi iau tot ce vreau? nu-i pericol cu virusii si troienii? am bitdefender... nu sunt f.tehnica de-aia cer si io detalii...
desiree, am vazut pozele... doamne ce minunatie!!! si ce-a crescut octavian!!!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
asiza spune:
Denis doarme de 3 ore deja
Meey, voi ori n-aveti, ori nu vreti sa vorbiti cu mine pe tel fix ...no, nu-i bai...
Ce ma enerveaza la englezoii astia (uitasem de acum 3 ani): astia n-au auzit de robinete normale la chiuveta sau vana ....au cate 2 robinete, unul de apa calda si unul de apa rece...deja mi-am oparit mainile de tzashpe mii de ori...nu va explic cum ma spal pe fata, da???...cica au dop, il pui, dai drumul la alea doua robinete, potrivesti apa si te mociorlesti acolo cu apa si sapun ...vorbesc despre www.cheapsuites.co.uk/images/materials/WCT2POWHOX1426.jpg" target="_blank">asta
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
daphna spune:
ANCADER,park lui Marani i s-a intamplat asta cu invinetitul la bubamara,dk nu ma insel .strig-o pe MARANI !!!!!!
asiza spune:
Dianocica, io-s de principiu: ceaiul e bun, dar numai cand esti bolnav...adik n-as bea (si nici n-as da copilului) ceai doar asa, de sete..dar, avand in vedere ca lui d nu ii e tocmai bine acum, da, da-i ceai caldut. Asa cum spunea si Daphna, contine niste principii active si face bine. Aveti grija de voi! ...deci v-ati prins ca si ceaiul de la ora 5 al englezoilor ma enerveaza ca astia baga la ceai aici si cu si fara rost
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!