Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
danutz spune:
Seara buna,
Am tinut deschis DC-ul toate ziua in speranta ca o sa reusesc sa mai si citesc si poate, cu noroc, o sa si raspund cate ceva!
Si tot pe fuga sunt...
Bine ca Diana si d sunt bine...
La multi ani!!! Roana
Sa fii fericita, sanatoasa si plina de noroc!
Si...ar fi atatea de spus si comentat...dar timp nu-i deloc!
Va pup si sper sa intru de acasa mai pe seara!
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by ancader
Fetelor,sa va ceva.Lui Andre i s-a umflat foarte tare gingia la incisivii de sus(se vad ca doua basicute),dar de vreo doua zile am observat ca cel din dreapta s-a invinetit(inca nu i-au spart dintisorii).Asa e normal sa se invineteasca inainte sa sparga sau s-o fi lovit(ceea ce e foarte probabil) .V-ati mai confruntat cu asa ceva,si ce ma sfatuiti sa fac?
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
noi am patit asa cu gingia vanata la dintisorii din fata jos,la alt dintisor a sangerat putin cand a spart ,nu i-am facut nimic a trecut de la sine
abia astept sa scapam de iesitul dintilor si maselelor
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
lizzy spune:
ce-s alea principii active?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
dianocica, la raceli le dau ceai de macese zdrobite (de la plafar) pt ca are vit.c.
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
lizzy spune:
prestati va rog cap.nou ca plec la cumparaturi si poate am chef de scris la intoarcere
Donia spune:
La multi ani roana! Sa ai parte de tot ce-i mai bun si sa te bucuri de baietelul tau drag!
Lavinia, s-a dus dintisorul aseara e stirba acum, dar tot frumoasa, desigur... si micuta, vad ca n-a crescut brusc, parca asa imi imaginam...
10 dolari a lasat Toothfairy si o scrisoare frumoasa.. dar Roxana i-a scris si ea ceva:
Draga zana,
mi-a cazut dintele, poti sa imi dai banii, dar sa imi dai si dintele inapoi?
Da Nu
Cu drag, Roxana
I-a dat sansa sa incercuiasca varianta aleasa, ca sa nu piarda timp zana cu scrisul Iar zana i-a raspuns ca ii va aduce dintele mai tarziu, dar ca acum trebuie sa-l ia, ca in fiecare dimineata cand ajunge acasa trebuie sa numere toti dintisorii pe care i-a adunat... dar ca o sa mai treaca pe la ea in week-end si o sa-i lase atunci dintele... ma gandeam sa ii caut o cutiuta frumoasa si o felicitare pe care s-o pun sub perna si sa le aiba amintire.
dianocica, ma bucur ca n-au mai fost crize de sufocare, orice va urma de acum incolo nu va mai fi la fel de grav. Deci au ajutat bine injectiile alea facute in spital.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
am uitat sa urez bun (re)venit lui deny si ancader. pupam fulguletii
inca o intrebare intrebatoare: ati scos gratiile de la patutz? ma refer alea 2, cica sa aiba copilul pe unde sa urce/coboare. am zis sa fol patul ca loc de joaca. daar evident ca d nu incape prin locul ala decat ajutat...ma gandeam sa ii mai tai o bara...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
daphna spune:
adikatelea substante active sau acel ceva care imprima actiunea plantei(in cazul nostru)respective.pricepusi ceva?????
Donia spune:
quote:
Originally posted by chinico
donia super roxana!! sper ca ai un oaresce hartog unde notezi chestiile astea, sunt dementiale!!oare daca ii cad roxanei dinti ii ies beii? asta ca se echilibreze o alta balanta??
Beeey, uiti ca mai am unul acasa? Roxanei i-a cazut un dinte si lui Cristi ii cresc trei masele deodata! Posibil si a patra, dar n-am mai rezistat la muscaturi... Dar fie, ca Roxana e generoasa, vorbim cu Toothfairy sa aduca si la Bea ceva in contul dintisorului nostru... Desi la 4 limbi... chiar mai e loc de dinti?
Olita nu pana la 2 ani, de pe la 1 an si 6-8 luni va fi pe post de mobilier, iar de pe la 1 an si 10 luni o s-o folosim ocazional, doar de curiozitate, probabil in week-end-uri.
Tinem pumnii pentru saptamana viitoare!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
donia donia donia....dupa ce ti am scris numele am uitat complet ce voiam sa ti zic. am mai tot stat sa mi amintesc da' nimic. blanc. deci...sa sti ca vreau sa ti zic ceva. dar iti spun cand mi-oi aminti
sau ?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda