Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hop si noi daca e vb de dinti. avem o masea iesita complet, 3 peste jumate, 1 canin cu gingia efectiv intoarsa in afara, inca 2 canini care se vad, au un varf alb care se vede, si inca un canin umflat. plus una bucata laringita. se mai baga cineva in concurs?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

desiree foarte frumoase pozele din vacanta. mi-ai facut o pofta de vacanta, mai ales acum cand incep serviciul.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Gratiile de la patut,nu le putem scoate pentru ca noi prestam nanita in patut tarc(avem si patut de lemn,dar din motive obiective-lovituri foarte dese ,l-am eliminat din calea Duracellului).

DONIA,esti modelul perfect de mamica,cum vorbesti cu copii tai,si cum i-ai educat(Roxana e o dulce)

MARANIIIIIIII!!!!!!!!

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi am fost la serviciu sa vb despre reintoarcerea in campul muncii. directorul de departament era in concediu, asa ca tb sa mai merg si saptamana viitoare.
am inteles de la directorul adjunct ca voi lucra la un proiect nou, ceea ce suna f. bine.
mi-au spus ca pot lucra 6 ore fara probleme.

am si eu o intrebare pt. mamicile care s-au intors la serviciu, la acelasi angajator: la reintoarcere salariul a fost cel avut inainte de nastere? sau s-a modificat?

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

inca o intrebare intrebatoare: ati scos gratiile de la patutz? ma refer alea 2, cica sa aiba copilul pe unde sa urce/coboare. am zis sa fol patul ca loc de joaca. daar evident ca d nu incape prin locul ala decat ajutat...ma gandeam sa ii mai tai o bara...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

la noi se coboara toata partea din mijloc de la patut (dar al nostru nu e din lemn) e asa bine nu mai am treaba sa o pun/cobor din patut se urca singura cand vrea acolo

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

olita-peste tot scrie ca de la 18 luni, dar eu o pun (de sapt asta, e drept)o data pe zi imbracata, sa stea acolo si sa se distreze macar un minut, ca altfel ignora cu totul obiectul. ma gandesc ca atunci cand om reusi sa stam 5 minute, sa o pun si in funduletul gol. deci teoretic tot pe la 18 luni.

ii dau o data pe sapt sunca de pui, in rest cascaval si almette, la masa de la 11 juma.

nu mai sterilizez de cand a inceput sa bage in gura toate alea, plus ca atunci cand am introdus mancarea nu puteam steriliza si blenderul si furculita/lingura cu care luam din vasul blenderului, si farfuria in care puneam.

am vb la spital, imi fac alt carnet de vaccinuri!!!dupa care mai tre sa reconstitui si celelalte vaccinuri de la o la 6 luni si gata!

wow, ce albasatra e dianocica!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu am scos o parte de la patut demult,deoarece e pusa in continuarea patului mare unde dorm eu cu el sa ii fac loc mult, o sa fac o poza cand o fi patu facut :)))

sunt curioase de mamele cu 2 bebei apropiati de varsta, cand ati fost gravide cu al doilea, pe primul il puteati lua in brate? e voie? eu totusi am scari de urcat cu el in brate...plus ca il plimb mult timp in brate prin casa cand fac cate ceva,sau cand mananca

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

special pt dianarus ca poate va avea chef de scris dar si pt toate mamicile cap 138.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancader spune:

Ma mai poate ajuta cineva cu formula de pus poze?
.Nu mai stiu cum era url[spatiu].....

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mi-a venit alocatia: 2 milioane decembrie si 6 milioane indemnizatie. intrebari, daca aveti idee:
-si cu restul de alocatie, de cand s-a nascut pana in acest decembrie, ce fac? de unde recuperez? de la primarie sau din str hambarului?
-indemnizatia trebuia sa vina pe card. ati patzit si voi la fel pt decembrie? eu nici nu am apucat sa vad daca mi i-au virat sau nu pe card.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput