Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
desiree spune:
am reusit sa incarc o parte din poze, cele din munti, din zapada
mai am in tolba cate ceva
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
flore26 spune:
quote:Sa/ti traiasca frumosul cu ochi albastri si gropite in obrajori ...ce frumos e acolo!!!! Si eu vreau....
Originally posted by desiree
am reusit sa incarc o parte din poze, cele din munti, din zapada
mai am in tolba cate ceva
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
saryta spune:
Desiree - ce bine ai pus problema exact aceeasi poveste este si in cazul meu si eu sper sa-i scot tzitzi de noapte macar pina pe la 6 sa doarma fara, dar e destul de greu ... am inceput procesul, cand se foieste si incepe a scanci o iau si o pun pe burtica mea si o mangai si ii cant - uneori merge, uneori nu ... o dau mai incolo pe patuica unde-i mai rece - functioneaza si asta cateodata. Eu o am si pe Sara care doarme la ea in patut si se ocupa tati de ea ... mi-e destul de greu sa-l las pe el cu amandoua, cu toate ca sunt seri cand Sara doarme de la 10 pin dimineata la 10 fara un sunet.
crenvusti nici noi nu papam ... toti.
paine - max 2 feliute, numai miez si nu zilnic
olita - cateodata dimineata, cand Sara face la WC si vrea si ea pisss.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
saryta spune:
Desiree - ce poze frumoase! si voi sunteti foarte frumosi ... chir ca vrem si noi. superrrrr
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
asiza spune:
Chinico:
1. olita nici nu avem inca, spre disperarea lui maica-mea care pur si simplu nu poate intelege de ce nu pun copilu' pe olita
2. m-am mai calmat cu sterilizatu'..o fac cam de 3 ori pe saptamana
3. bafta sapt viitoare...va fi una grea pt voi!
Aka, Denis papa cam 1 felie de paine pe zi, fara coaja.
Anateo, sanatate multa lui Seba...eu, ca Stan Patitul, as zice sa nu mai astepti si sa mergi la medic, ca nu-i a buna cu febra asa mare.
Dandusa, imi pare tare rau ca Claudiu nu e cooperant. Insa Dianarus le-a zis tare tare bine...Eu va tin pumnii sa treceti peste toate cat mai repede
Desiree, ce frumos ai povestit de vancanta...intr-adevar afara sunt alte servicii si te poti bucura intr-adevar de o vacanta minunata. In Romania, esti pe punctul de a da serios in isterticale cand mergi in vacanta si vezi atata nesimtire ...minunate poze
draga noastra Roana!!! Numai de bine, bucurii si impliniri sa ai parte in viata alaturi de cei dragi!
Va pup
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
m_monique spune:
tema olita: am incercat in decembrie vreo 3 zile. cum il puneam, imediat se ridica in picioare. intr-o singura zi a reusit sa stea 3 minute pe olita, dar citind reviste. am renuntat la operatiunea olita, pt. ca am pus geamuri, si era casa cam vraiste. vreau sa mai incerc saptamana viitoare. daca nu avem sorti de izbanda o lasam pt la vara.
tema sterilizatul: eu nu mai sterilizez biberoane de la 10 luni. le spal bine cu apa si detergent de vase.
Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
dandusa, barbatii sunt niste copii mari. diferenta dintre baieti si barbati e data de pretul jucariilor.
curaj mami, si nu te da batuta asa usor.
desiree eu deocamdata nu-i dau nici un fel de mezel.
aka zmeului ii dau paine destul de rar, si atunci doar cand ne vede pe noi ca mancam ceva si vrea din mancarea noastra. ma feresc de paine, ca el e de categoie super grea.
anateo2004 cred ca ar fi bine sa-l vada un medic pe seba. sanatate multa. merci pt. sfaturile legate de orpirea lactatiei. sper sa se opreasca de la sine. oricum in ultimele zile nu prea mai era.
Andrei (16.12.2006)
ancader spune:
Bine v-am gasit minunatelor!
In primul rand vreau sa-i transmit lui D mic toata sanatatea din lume,si pentru tine mamico,fii tare pentru puiul tau.Vizionat poze,ce flacau mare s-a facut,si tu ce bine arati
DANDUSA
OLITA,am folosit-o cu succes in jurul varstei de 8 luni,in fiecare dimineata facea treaba mica+mare,si cateodata mai il puneam si in timpul zilei,pe urma s-a imbolnavit(febra,moleseala)si nu l-am mai pus,am zis sa nu-l stresez,au trecut vreo 3 saptamani dupa care l-am pus iar,dar nu a mai vrut,si nu l-am obligat,poate din primavara,vara.
MEZELURI,sub nici o forma,prefer sa-i dau carnita proaspata de pui,vitel,peste decat toate porcariile din mezeluri.
STERILIZATUL,la noi nu se mai intampla demult,ii spal biberoanele cu apa fiarta si dezinfectant special dupa fiecare folosire,iar vesela cu detergent de vase.Nici nu vreau sa pun mare accent pe sterilizare,deoarece el oricum baga totul in gurita,si vreau sa-si formeze niste anticorpi cat de cat(asta nu inseamna ca e lasat de capul lui).
PAINE,mananca cam o felie ,dar nu in fiecare zi,cand e mancarica mai subtire,atunci pun si un pic de miez.
ALAPTAT/INTARCAT,eu l-am intarcat la 8 luni pentru ca am fost nevoita,dar intr-un fel ma bucur ca s-a intamplat atunci si nu cand e mai mare si constient si sufera mai mult,si da sunt si eu de acord cu celelalte fete,si anume daca din cauza tz nu mai mananca cum trebuie,nu doarme, s.a.,spre binele copilului si al mamei ,de ce nu,cea mai buna metoda e intarcarea.
DESIREE,v-am vazut pozele,sunteti niste frumosi,se vede ca S-a simtit foarte bine Octvian.
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
lizzy spune:
laura, la dermatolog nimic nou, noua eruptie e tot DA. mi-a scris reteta pt elidel... nu stiu ce sa fac, sunt pareri pro si contra cu elidel-ul...
yagmur, noi te asteptam cu drag, dar nu stiu cum facem cu drumul. nu ai vreun coleg, sa te aduca macar pana la campia turzii? (ca e totuna cu razboieni-ul, ca distanta, numa' drumul e mai bun...)
bambo, succes sotului la examen. ieri a ramas o prietena fara carnet pe 2 luni. zice ca e nasol examenul, s-a interesat ca acum trebuie si ea sa-l dea... sa-mi spui cum a fost, sa-i transmit. si bafta cu banca!
aka o felie de paine (french toast clasic, subtire) cu unt si cascaval. soldatzei :-) zilnic sau la 2 zile...
dia cum ii dai exact painea cu ou moale? cum o faci/prezinti fetei? cu detalii, te rog :-)
flore, suge noaptea la 4 ani?! mi se pare cel putin ciudat...
lavinia, atunci nu insist. daca tu spui ca nu se poate... tu sti cel mai bine... la noi s-a potrivit si l-a ajutat sa nu slabeasca cat a fost bolnav si sa-si regaseasca placerea de a manca. daca vrei sa mai povestim pe tema asta... oricum, sper sa-si revina si sa pape iar bine!
desiree, f.fain ai povestit. abia astept sa vad pozele! acu' s-a trezit piciul, a dormit doar 30min, tre sa-l readorm!
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dayanara spune:
desiree ce frumosi sunteti...si peisajul e de vis
pe ivan l.am lasat sa deseneze www.dropshots.com/dayanara#date/2008-01-10/12:45:54" target="_blank">aici
ivan si dayanara