Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
danielle02 spune:
mai sunt si eu pe aici fetelor,dar cred ca deja suntetzi in patutz.
sim eu as alege unul din primele 2 modele care le-ai postat,mi se par mai sigure.
bikmaria multumesc de informatii
roxana cum adica sterilizezi chimic biberoanele? micutzului Andrei sa nu mai faca febra si sa doarma usor.
eu continui sa sterilizez bibele dupa fiecare folosire,dar dupa ce am vazut ca voi nu va prea omorati cu asta mi-am schimbat parerea eu credeam ca e obligatoriu sa sterilizezi dupa fiecare folosire,cand mi-a venit moasa in vizita prima data si mi-a dat lectii despre cum sa fac laptele,cum sa folosesc sterilizatorul,mi-a atras atentia ca trebe sa pun totul la sterilizat ce folosesc ptr. bebe,absolut totul.pana la 6 luni bebelushii sunt ffff sensibili si trebe de avut mare grija,si hainutzele sa fie calcate toate,ciorapeii,baveticile,si totul ca sunt foarte sensibili,m-a tampit aia de cap
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Urmy, 13 kile? Ce te mai invidiez (nici asta nu e adevarat - eu nu invidiez pe nimeni pentru nimic, doar admir persoanele care pot)!!!
Si cu nunta... Al meu ma tot imbie, dar parca mi se pare ca i-a cam trecut timpul... Cine stie???
Micul Yannis creste mare
eu am luat 22 kg in timpul sarcinii, imediat dupa operatie am scapat de vreo 4 kg, tot paream gravida. Timp de 2 saptamani am slabit restul pana la 13 si m-am dezumflat. Dar nu am facut nimic. Mai am vreo 8 de dat jos pana la greutatea de dinaintea sarcinii, dar si atunci eram plinuta.
Hai sa te faci si tu miresica si ii iei si din mot lui Yannis. Eu asa am de gand. Sotul meu sta f bine si asa, dar vreau si eu sa fiu mireasa.
Annisia spune:
Aha, despre par lung si freze de miresuca... De ce nu iti cumperi mesa, Urmy? Cat crezi ca o sa creasca parutul tau pana in septembrie? Asa te duci frumos la Cocorul, dai 800 de mii vechi pe o mesa cum vrea sufletul tau. Poti sa faci si comanda, la culoare si lungime, cretz, intins etc... Iar freza iese o minune...
De exemplu...
http://family.webshots.com/album/560010906wfFnqT
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Motul lui Y il iau in Turcia. E aranjata treaba. Mergem mai multe familii la un complex de cinci stele din Antalya si acolo o sa fie petrecerea...
Despre nunta, nici eu nu cred ca voi renunta. Numai sa ajung la o forma de mireasa si eu...
Micul Yannis creste mare
urmychance spune:
quote:
Aha, despre par lung si freze de miresuca... De ce nu iti cumperi mesa, Urmy? Cat crezi ca o sa creasca parutul tau pana in septembrie? Asa te duci frumos la Cocorul, dai 800 de mii vechi pe o mesa cum vrea sufletul tau. Poti sa faci si comanda, la culoare si lungime, cretz, intins etc... Iar freza iese o minune...
De exemplu...
http://family.webshots.com/album/560010906wfFnqT
Micul Yannis creste mare
pai nu m-am gandit la asa ceva. Eu sunt pt natural. Si am un par foarte frumos, ar fi pacat sa imi pun asa ceva in cap. Tie iti sta minunat, poate mi-ar sta si mie, dar, sincer, nu agreez ideea de a avea o mesa in cap.Cred ca o sa imi creasca cam de o palma pana in toamna, o sa fie ok.
Ia vezi poate ne facem amandoua miresici de august-septembrie.
Annisia spune:
Ahhhaaahhhaaaa... Ca mi-am adus aminte... Stiti ce mi-a spus al meu zilele trecute? Ca stie el ca atunci cand i-am zis ca ma duc in Dragonul Rosu, l-am pacalit si m-am intalnit cu un gagic. Ca prea am stat mult si ca am luat-o pe un traseu pe care eu nu merg in veci...
S-a dilit politaiu... M-am cracanat de ras si i-am spus cu tot respectul. Baiete, nu vreau sa te jignesc, dar crezi ca in afara de tine se mai uita cineva la mine acum???
Na belea! Crede ca as da eu cumparaturile mele pentru o parlita de putza??? Nu ma cunoaste neam!
Micul Yannis creste mare
urmychance spune:
quote:
Ahhhaaahhhaaaa... Ca mi-am adus aminte... Stiti ce mi-a spus al meu zilele trecute? Ca stie el ca atunci cand i-am zis ca ma duc in Dragonul Rosu, l-am pacalit si m-am intalnit cu un gagic. Ca prea am stat mult si ca am luat-o pe un traseu pe care eu nu merg in veci...
S-a dilit politaiu... M-am cracanat de ras si i-am spus cu tot respectul. Baiete, nu vreau sa te jignesc, dar crezi ca in afara de tine se mai uita cineva la mine acum???
Na belea! Crede ca as da eu cumparaturile mele pentru o parlita de putza??? Nu ma cunoaste neam!
Micul Yannis creste mare
hahaha, superrrrrrrrrrr
ce id ai pe mess? tot asta?
urmychance spune:
danielle - la intrebarea cu sterilizarea chimica. Eu folosesc o solutie de la chicco. Poate la ceva de genul asta s-a referit si Roxana.
Annisia spune:
Si tot de prin zona asta (cumparaturi, glume, tragic-comic, durdulici)... Eram cu verisoara mea la cumparaturi. Cred ca inainte de botez... Si doi tipi se iau dupa noi. La care unul dintre ei : Misule, ia uite ce draguta e tipa asta, grasuta asa cum iti place tie!!! Si Misu: da ma, e frumoasa foc, uite, o sa fie mamica! Ce-as vrea si eu o mama asa...
Deci, poate avea dreptate B al meu, exista tot felul de nebuni pe lumea asta...
Oricum, am ras cu vara-mea o ora de ne-am stricat... Auzi tu - grasuta, cum iti place tie....
Micul Yannis creste mare