Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Si tot de prin zona asta (cumparaturi, glume, tragic-comic, durdulici)... Eram cu verisoara mea la cumparaturi. Cred ca inainte de botez... Si doi tipi se iau dupa noi. La care unul dintre ei : Misule, ia uite ce draguta e tipa asta, grasuta asa cum iti place tie!!! Si Misu: da ma, e frumoasa foc, uite, o sa fie mamica! Ce-as vrea si eu o mama asa...
Deci, poate avea dreptate B al meu, exista tot felul de nebuni pe lumea asta...
Oricum, am ras cu vara-mea o ora de ne-am stricat... Auzi tu - grasuta, cum iti place tie....

Micul Yannis creste mare

si eu aveam un prieten (mai spre amic) care imi spunea ca se excita cand imi vede burta...si eu nu stiam cum s-o ascund mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aoleu fata, cand aveai un prieten si ce burta il excita??? Doar nu acum, cand erai gravida se excita turbatu?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Ahhhaaahhhaaaa... Ca mi-am adus aminte... Stiti ce mi-a spus al meu zilele trecute? Ca stie el ca atunci cand i-am zis ca ma duc in Dragonul Rosu, l-am pacalit si m-am intalnit cu un gagic. Ca prea am stat mult si ca am luat-o pe un traseu pe care eu nu merg in veci...
S-a dilit politaiu... M-am cracanat de ras si i-am spus cu tot respectul. Baiete, nu vreau sa te jignesc, dar crezi ca in afara de tine se mai uita cineva la mine acum???
Na belea! Crede ca as da eu cumparaturile mele pentru o parlita de putza??? Nu ma cunoaste neam!

Micul Yannis creste mare

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by urmychance

danielle - la intrebarea cu sterilizarea chimica. Eu folosesc o solutie de la chicco. Poate la ceva de genul asta s-a referit si Roxana.

ce fel de sterilizator ai?eu am electric si poate de asta nu stiu de alea cu solutii chimice...

pozici

Mergi la inceput

ce mai face Happy,Annisia?e ok cu bebelushul?bebelusha mea asa ii mai trage niste scaltoace de nu se vede si ea asa se amuza,nu da sa o muste sau sa o linga,doar ii miroase manutzele.

pozici

Mergi la inceput

v-ati bagat toate la somn?
noapte buna va zic si eu?maine ma asteapta o zi grea,inapoi la munca iar o sa mor de dorul bebelushei

multi pupici,

Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by urmychance

danielle - la intrebarea cu sterilizarea chimica. Eu folosesc o solutie de la chicco. Poate la ceva de genul asta s-a referit si Roxana.

ce fel de sterilizator ai?eu am electric si poate de asta nu stiu de alea cu solutii chimice...

pozici

nu am niciun sterilizator. Se dizolva solutia in apa, trantesc acolo biberoane, suzete, jucarii, las 30 min minim si asta e.

Mergi la inceput

Dany, scuze, nu am fost pe faza... Eram cu Urmy pe mess... Nu vroiam sa monopolizam noi discutia aici... Daca stiam ca nu ai somn, ne bagam la o conferinta...
Happy e ok. Se cam simte neglijat, desi incerc sa-i acord si lui atentie. Vine mereu langa mine cand stau in fotoliu. Il pupa pe Yannis pe manute si il miroase. Il apara de Brisa... Cred ca o sa fie prieteni buni...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Ma bag si eu la nanita... Iar o sa dorm ca un porc toata ziua... Pupici!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Poze de la ultima intalnire unde as putea vedea?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput