Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

phii, nu stii ca io-s renumita la greselile de tastare
am ajuns sa-mi enervez prietenii in mailuri.
am fugit la culcare, ca acush se scoala Fomilu.
tu ai dreptate evident.
la mine lenea si orgoliu se exacerbeaza la oboseala. astea-s doua pacate uratzele, promit sa nu ma mai copmar cu altii.
las ca peste un an, o sa fiu si slaba, si cu concerte, si cu doi copii. si care-o mai indrazni sa carcoteasca...hihihi.
noapte buna gagici

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Noapte buna, mami! Pupa Fomilu si pe sora lui, din partea unei admiratoare!!!! Poti sa te pupi si singura? Tot din partea admiratoarei...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu ma mai pot concentra sa va raspund acum.

Pe scurt, Myral, 38 era inainte de paracetamol. Nu i-am pus preventiv.

Andreea, exact asa arata si piciorul lui Andrei si tregea spre interior, ideea era sa il fortez in pozitia inversa decat cea in care tragea el

Annisia, sarumana, din alea de copii alergici as incerca si eu pentru dermatosul meu. M-ar interesa oferta lor cu castron si lingurita, la Alex am primit unele si lingurita aia a adorat-o pana a pierdut-o bazbuca de maica-sa. Cat despre preze, am mai zis eu de cateva ori ca nu le suport, d-aia ma lupt pentru steriletul ala, dar dupa analizele astea cred ca mai am de asteptat.

Diwana, da, si Alex se bucura si e mai iubitoare cu Andrei.

Va pup ca pic. Noapte buna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

daca mananci litere nu inseamna ca ai gresit, zic si eu. Eu, de ex., scriu 90% din timp cu Tudor in brate si se zbate, aluneca, alea, alea si mai mananc si eu litere sau mai adaug. Mai dau edit cand vad. Nu ne mai taxa pt asta, iar pt restul...poti sa ne mai spui poezioare ca noi ne bucuram.

Eu lui Tudor ii dau doar ceai din biberon dar nu zilnic. Mai sterilizez si eu biberonul sau il mai fierb, dar nu mereu. Uneori le spal si gata. Exact cum zice Annisia...doar nu alearga gandacii prin casa. Il sterilizez daca am tinut prea mult ceaiul in el sau la 2-3 folosiri.

Cine ma invata si pe mine cum sa fac sa nu mai scriu linkurile lungi ci doar un cuvintel?

Tudor se simte mai bine, azi nu prea a tusit, max. de 2 ori. Si nici mucisori nu prea mai are. Maine mergem la dr. sper sa ne spuna ca e ok si ca nu mai are rosu in gat.

Mergi la inceput

Hei, mai este cineva dintre voi care nu a dat niciun kil jos pana acum? Mi se pare cam aiurea sa fiu singura... Bine, ca eu mi le-am insusit pe cele 20 ale mele si le tot caut partile bune... Am gasit cateva, care sa-mi faca viata mai frumoasa...
Dar, totusi, e normal ca in patru luni sa nu se urneasca cantarul ala neam?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Urmy, incearca sa dai edit unui mesaj care are un link pus pe un cuvintel... Copiezi tot carnatul la semnatura ta sau unde vrei sa postezi tu. Modifici putin... In locul adresei de web care apare in ce ai copiat, o pui pe a ta, iar in locul cuvintelor care apar, pui tu ce vrei sa scrii...
Daca nu pricepusi, da-mi un mail, sa-ti trimit eu detalii...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

eu! am slabit vreo 13 kg in primele 2 saptamani si apoi nika. Poate am mai pus, dar nu m-am mai cantarit.am zis ca de la 1 februarie ma apuc si eu de un fel de cura, acum bag in mine orice si oricand. La mancare ma refer!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Urmy, incearca sa dai edit unui mesaj care are un link pus pe un cuvintel... Copiezi tot carnatul la semnatura ta sau unde vrei sa postezi tu. Modifici putin... In locul adresei de web care apare in ce ai copiat, o pui pe a ta, iar in locul cuvintelor care apar, pui tu ce vrei sa scrii...
Daca nu pricepusi, da-mi un mail, sa-ti trimit eu detalii...

Micul Yannis creste mare

o sa incerc. multumesc.

Apropos de tunsori: nici eu nu sunt multumita de a mea, mi se pare f naspa, dar nu mai vreau sa filez parul si vreau sa il las sa creasca sa ma fac mireasa in septembrie ca nu am mai apucat caci s-a grabit Tudor. Pana in septembrie eu vreau sa slabesc 20 kg. :) hahahaha
Tudor s-a trezit, se mai culca pe la 3 jumate si apoi o sa doarma pana maine la 16 (cu pauze de papa).

De ceva timp, Tudor rade si zambeste tot timpul.

Mergi la inceput

Bai, cat despre faza cu greselile, eu de multe ori glumesc vere... Si voi va ofuscati de nu se poate. Ceea ce ma amuza si mai si... Voi aveti impresia ca eu va vanez... Adevarul e ca putin ma doare care si cum scrie. Important e sa inteleg mesajul... Stiu prea bine care si cat poate. Intr-un an intreg, de cand ne-am adunat aici, am cam inceput sa cunosc pe fiecare. Asa ca imi pot da seama cine manaca litere si cine nu vorbeste romaneste. Hihihihihi...
Despre Sabina, nu imi faceam griji... Vedeti, iar am facut o gluma pe care nu am inteles-o decat noi doua...
Cand i-am scris poezia Gemei, i-a a postat ceva de genul ca daca ar fi aici Annisia sa vada ce am scris... Atunci mi-a atras atentia mesajul ei si i-am vandut un pont, care sa-i fie de folos pe viitor. Ce e rau in asta?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Urmy, 13 kile? Ce te mai invidiez (nici asta nu e adevarat - eu nu invidiez pe nimeni pentru nimic, doar admir persoanele care pot)!!!
Si cu nunta... Al meu ma tot imbie, dar parca mi se pare ca i-a cam trecut timpul... Cine stie???

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput