Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Annisia spune:
Roxule, eu am cumparat doar piureuri. Si cu fructe, si cu legume, si cu niscaiva carnita... Am gasit zece sortimente si am luat din fiecare. La doua borcanele mi-a dat cate un cadou (biberon Hipp, canuta cu picurator sau castronel cu lingurita). Ma duc sa le aduc si iti scriu exact cu ce sunt fiecare... si pretul...
Micul Yannis creste mare
diwana spune:
Danutza, asa imi zic si eu, ca au perioadele lor, dar totusi cat tin tin Doamne perioadele astea? Al meu manca 1 litru/ zi la 1 luna jumate , si acum cand ar trebui sa pape 900 ml/zi, el papa 500, 700 maxim, maximorum? Sa vedem ce zice pediatra.
Eu ii dau fierul picaturi cu linguritza, mi se pare mai usor.
Chiar asa Rox cat mai sterilizam biberoanele, cam-am cam saturat. Pe langa faptul ca ma dispera bebele meu, cand vad ca nu mananca, ma ami enerveaza si ca trebuie sa arunc laptele si sa sterilizez sticla din nou. Daca asa face si cu mancarea
Diwana si pitic Rares
diwana spune:
Banuiesc ca Alex e foarte fericita ca rade Andrei la ea.
sa treaca usor noaptea lui Andrei, si tie bineinteles.
Diwana si pitic Rares
urmychance spune:
quote:
Originally posted by myral
Stiti cumva cum se numeste exact crema sau masca de la kallos ca mi-am pus sotul sa caute si nu a gasit.
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cred ca despre asta se vorbeste
http://www.allegro.pl/item269013047_kallos_maska_odzywcza_z_placenta_1kg_najtaniej_.html#photo
Annisia spune:
Deciiii, am luat asaaaa...
*meniu cu morcovi si mere - 5.2
*mere si afine - 7.5
*meniu de dovleac si cartof - 4.3
*meniu de morcovi cu cartofi - 4.3
*meniu cu pere - 5.2
*desert din fructe - 5.2
*meniu de pui cu orez si legume - 6.0
*crema de spanac cu cartof - 4.3
*amestec de legume proaspete cu orez - 4
Eu am inceput cu primul din lista. Mi s-a parut mai lejereanu. Primele cinci sunt pentru copii cu risc crescut de alergii alimentare. M-am gandit eu ca ar fi mai safe asa astea... Deci, in primele doua saptamani ii voi da dintr-astea mai sensibiloase..
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Despre sterilizat, am mai spus-o si la intalneala si o spun si aici - eu nu o fac frecvent! Al meu se mi indura din cand in cand... Am foarte multe biberoane si le folosesc prin rotatie. Pentru fiecare tip de lapte cu cereale, cu fructe, cu gris, simplu am cate un tip de biberon in functie de consistenta compozitiei.
Dar nu stau vere sa sterilizez non stop la biberoane. Doar nu umbla carcalacii prin casa mea?! Plus ca nu ii foloseste nimeni biberoanele baiatului... Parol! Si apoi, mie nu mi-a sterilizat nici dracu niciun biberon in viata vietilor mele si am ajuns ditamai balabusta... Imi dadea mamaia lapte de vaca nefiert la greu. Nu m-am imbolnavit niciodata de nimic. Nu am niciun fel de probleme cu stomacul. Pot sa manac pere cu iart si bere, ca nu ma deranjez de fel. Nu am nicio sensibiliate si halesc orice, precum un tomberon. Asa ca nu imi fac eu griji vere... Cred ca, cu cat cocolosim mai mult un bebe, cu atat il facem mai sensibil si mai predispus la tot felul de minuni. Bine, asta nu inseamna ca trebuie dus totul la extrem. Dar regulile firesti de igiena, intr-o casa de oameni normali la cap si la suflet, consider ca sunt suficiente...
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
bre Annisio, da ai un talent la gadilat orgoliuuuu:))
acu chiar ma simt asa cum mai dcescris, LOL
da, sunt f mandra de copii mei, si pe plan sufletesc sunt extraordinar de implinita, dar sa stii ca dpdv cariera sunt cam la genunchiul broastei. Anu asta o sa fie intalnirea de 10 ani si eu sunt printe cei ce n-au facut mai nimica, pe bune. 28 de ani e batranete pt cariera in domeniul meu...eu m-am pus pe facut copii, ceea ce e e de fapt mult mai important, dar societatea nu apreciaza:)nimeni din apropiatii mei dpdv profesional nu da doi bani pe faptul ca eu am facut copii sau ca fac poze...ci ca n-am un job stabil, sau n-am nustoiucate cantari in ultimii ani, etc etc.
dar da-o incolo de societate! nu mi-a pasat mie de gura lumii in situatii mult mai critice, dar acuma:)
sotu meu ...cred ca tre sa-i fac statuie, deci nu aprecierea ca femeie imi lipseste. Am stat noi sa discutam si credem ca totusi e chimic dezechilibrul asta, na, a doua nastere, oboseala, hormoni, etc.
si mai e si lenea mea endemica....:)
tunsoare uschita vreau si io!!!
te pup tare, acuma ma culc, da trebuia sa-ti raspund.
cred ca e ok cu borcanasele alea, ma batea si pe mine gandu pt mai incolo ...mai vad:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Annisia spune:
Myral, m-am gandit eu mai bine asa... Daca iti cade in continuare parul, eu zic sa iei si niscaiva vitamine si minerale soro... Organismul tau trebuie sa se refaca dupa sarcina... Nici mama ricinului nu iti va reface depozitele de calciu, magneziu, fier, vitaminele lui peste prajit...
Eu am inceput iar sa iau Elevit. Macar trei luni o sa iau. Cu orice risc... Al kilelor nenumarate, evident... Decat sa raman fara dinti, par si alte alea, mai bine grasa si frumoasa. Pardon, sanatoasa...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Sabinescule, te inteleg cum sta treaba cu cariera si colegii... Ai stiut de la bun inceput in ce te-ai bagat cand ai ales drumul asta in viata. Profesional vorbind... Si apoi, compozitoare zapacita, la 80 de ani nu ti se mai invart rotitele sau cum de esti batrana in aceasta breasla la 28 de ani??? Poti sa te desfasori mul si bine, vere, nu-i bai! Si lasa competitia frate! Nu trebuie sa fii in competitie decat cu mataluta, asa sa stii... Poate ca alte coilege au tz-spe cantari si spectacole si ce mama voastra mai faceti voi acolo, dar doi copii atat de frumosi nu mai are nimeni, nici macar io care sunt mama increzutilor... Recunisc sportiv! Ce-i al tau e pus deoparte...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
PS - greselile alea le-ai facut intentionat sau esti chiauna de somn??? Intrebam si eu, ce???
Micul Yannis creste mare