Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxali spune:
La multi ani tuturor papanasilor si dulceticilor!
Sa-ti traiasca juniorul Tomasa!
Rox la fel procedez si eu din cand in gand cu sterilizarea chimica...dupa ce le scot ptr a le folosi le clatesc cu apa plata tot din cauza aromei.
Aici vaccinul se face in doua reprize 2 juma si 4 , adica impart doza...ptr prima doza mi-a spus ca nu va avea probl,dar ptr a doua da.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
bikmaria spune:
ANDREEAtinem pumnii ,sigur o sa fie bine
ROXANA ma bucur ca ANDREI se simte mai bine.
Plec la munca .Sa aveti o zi buna .
LA MULTI ANI ! sarbatoritilor de astazi
rodicamaries spune:
Ma bucur Maria ca te-ai mai linistit... problema rosie cred ca acuma e bucuria rosie
Ies cu Darius la plimbarica...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
luy spune:
Buna ziua si de la noi. Am inceput ziua cu o sperietura zdravana, inca nici acum nu mi-am revenit. Dupa ce am schimbat-o de dimineata. la ora 7, am lasat-o pe saltuleta de infasat si salteluta pe canapea si m-am dus in bucatarie sa-mi pun intr-un castron niste cereale, sa mananc si eu. Si deodata am auzit-o plangand, da' nu plansul ei obisnuit, cum sa va explic... Am fugit in sufragerie si cand am intrat am vazut salteluta goala... Mi-a stat inima in loc, Maria cazuse, era jos pe covor, pe burta, sub o masuta care e la 30 cm de canapea... Am luat-o in brate si a tacut in 10-20 de secunde, m-am uitat la ea pe toate partile daca s-a lovit. N-o mai durea nimic, ca a ras, a gangurit dupa aceea... Dar eu ma simt vinovata, daca Doamne fereste se lovea si patea ceva ? Mi-am zis ca n-o mai las singura in camera decat in patutul ei, ca din ala nu are cum sa cada.
Offf, iata ca am patit-o si eu, care stau cu ea non-stop. Acum nu m-am mai dezlipit de ea toata dimineata, am pus niste rufe la spalat cat a stat tati 5 minute cu ea, inainte sa plece la serviciu. Si dupa ce a plecat el, nu am mai lasat-o nici o clipa singura. Trebuie sa ma duc sa apas pe butonul de extra-clatire la masina si nu ma indur, ca o am in brate, pe perna, dormiteaza asa... ( mai doarme, mai suge )
Am o stare ... am sufletul greu, simt o mare vinovatie si o tot studiez, sa observ orice semn al unei dureri sau loviri. Ii multumesc lui Dumnezeu ca a vegheat asupra ei si n-a patit nimic.
Fetelor, va rog aveti grija cand ii lasati singuri pe bebeii vostri, sa nu patiti la fel. Eu nici acum nu-mi explic cum a ajuns in pozitia aia pe covor, era la 180 de grade ( in plan orizontal ) fata de cum o lasasem eu pe canapea ( eu o lasasem cu capul spre spatar si picioarele spre margine, deci nu prin rostogolire a ajuns asa )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
alehiam spune:
luy pupam mica exploratoare... tii minte ce zicea tomasa? - 80% din bebei nostrii vor lua trante. iar ana povestea de miruna care din mijlocul patului a ajuns jos fara sa isi dea seama cum...
cresc copii nostri si nu ne dam seama.
eu incerc sa nu-l las sa stea singur pe canapea, pat... dar imi mai scapa uneori (daca stasu si ma gandesc, cam des)...
multumim de urari si puiul meu va pupa
aaa,
Tudor de tomasa ...
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
isabeluta spune:
Sarbatoritilor zilei!!!
Off Luy si eu il mai lasam pe salteluta de schimbat, dar acum cititnd ce ai povestit parca ma trec fiori pe spate de groaza...
sa-ti treaca sperietura. Bine ca nu a patit nimic!
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
devylla spune:
Helou gagici,
azi am fost singura cu erika si a fost tare cumintica.Eu zic ca m-am descurcat binisor,cat am fost eu pe la munci,a venit cu mine si a stat cumintica in patutul ei...gangurind la mine.Apoi am venit acasa,am facut impreuna de papica,am intrat la baita...daca ar fi asa si dupa ce pleaca mama m-am linistit.Acum depinde de ce stare are mandra...ca e tare schimbatoare.
Betty nu suntem fato gemene:D...e mai mare ca mine cu 5 ani.Chiar asa bine semanam?Nu credeam...
Vad ca se vorbeste la greu de diversificare.Io nush cand sa incep.Am zis ca mai astept cel putin pana la 5 luni...am citit atatea scheme ca mai rau m-am zapacit si habar n-am cu ce sa incep.
Referitor la sterilizare...eu de cand a facut 4 luni am lasat-o mai moale...doar i le dau prin apa clocotita.La fel si hainele,deja le spal impreuna cu ale noastre.Ma gandeam ca daca tot o sterilizez eu atata...acusica incepe sa umble pe aici...si cine sta sa sterilizeze podeaua?Vorba Annisiei pe noi cine ne-a steriliat atata?
Am fost la dentist...la control de rutina...am afcut 7 carii...vaaiii am zis ca mor...7 carii intr-un an juma'...o fi de la sarcina oare?
Sabinutule pai da-o incolo de treaba.Io te admir pe tine tare mult,pentru toate realizarile tale...si nu's putine...te tot laud prin jurul meu mereu.Dute si trage-ti o freza noua,baga si o cosmetica ceva si sigur iti revine moralul.Sau o alta alternativa...intalneste-te cu Annisia
Luy stai mai iubita linistita.Nu-ti mai fa procese de constinta aiurea.Asta se intampla oricum,ai patit-o tu acum,insa e imposibil sa fi cu ochii pe copil tot timpul.Va creste si se va lovi si mai tare...stai sa vezi cum o sa ne plangem pe la un an.
Bine ca n-a patit nimic Maria...de acum sunt tare energici bebeii si intr-adevar trebuie sa fim mai atente.Dar daca se intampla...nu e nevoie sa te simti asa vinovata.Vino sa te pup,poate iti mai trece
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
isabeluta spune:
Bradutului tau, Tomasa!
Mai fetelor in provincie cateodata e lumea dusa rau...De o saptamana unul din vecini afuma la greu carnati slanina si alte porcarii in fata garajului si evident in dreptul apartamentului meu...nush ce sa ma fac...chestia e oricum organizata si calaculata pentru ca si-a sapat sant si a facut totul ca la carte...Sunt disperata! Miroase la mine dupa ce aerisesc ca la tigani...si mai am pretentia ca stau la oras, la sosea...hihihi
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
gabitz78 spune:
buna ziua si de la noi.
luy - te inteleg perfect prin ce-ai trecut. am patit-o si eu cu stefan, desi eram pe pat langa el. doar ce m-am intors sa-i spun sotzului ceva si el era jos!asa ca...nu trebuie lasati nesupravegheati nici o clipa in locuri d-astea!pupici mariei sa-i treaca!
de vre-o saptamana a inceput si eliza mea sa "vorbeasca" si sa rada cu zgomot...mi-e asa un drag de ea, i se lumineaza toata fata!
la multi ani sarbatoritilor de azi!
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Marunzika spune:
Noi avem jucarii din plus extra pt bebei si cele le-am spalat la masina inainte de prima folosire si apoi cam 1x/luna.
Mie imi e frica sa nu sterilizez, asa ca am sa fac aceasta operatiune pana la 1 an.
Yannisa Milena
24.08.2007