Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Apropos de DA Roxana inainte sa dai antibiotic copilului, incearca crema cu lanolin!
Dupa 2 aplicari ale cremei, aproape a trecut pata aceea de piele uscata de dupa ureche la Eliza! Si cand ma gandesc cat m-am chinuit cu pata: spalat, frecat, inmuiat, cremuit cu crema de fata etc.

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Annisiaaaaa....bre n-am stiut ca talanga de la gatul oii da bine in colectie pe-un perete de local...da' e misto, are atmosfera, sper si mancarea sa fie pe masura. E prima data-n viata ca antamez carciuma pentru orisice fara sa fi mancat macar o data acolo!! Asa ca ...daca iese bine fac cinste!! Daca nu, te-alerg!! Nu de alta dar intai m-alearga pe mine al meu ca eu l-am dus acolo carevasazica.

Sa traiasca si sa creasca mari toti sarbatoritii!!
Tomasa (Irinuco mama) sa-ti traiasca baiatul!!

Ana pai si eu am facut Pentaxim plus Engerix doza pediatrica si n-am avut reactii la copil.
Dar eu am facut engerixul de adulti in 2006 si mi-a fost rau trei zile, dar rau, greturi, vome, diaree (era sa ma kk pe mine, am oprit masina-n drum si-am alergat in benzinarie pe sos Pipera, era un trafic...n-apucam sa intru daca asteptam sa ajung cu masina in parcarea benzinariei, ce cosmar a fost...dupa ce-am iesit din benzinarie si-a treb sa-mi recuperez masina, credeam ca ma linseaza soferii).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

La Multi Ani!!!
Andrei de teodoran
Briana Maria de annitha_cl
Daria Anamaria de dony74
Robert de alehiam
Robert de crishtina
Paula Maria de navicula

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Jucariile de plus merg la masina de spalat o data la doua luni sau cand e nevoie. Majoritatea se pot spala la masina.

Andries

Mergi la inceput

Cecilia hai ca nu-i chiar asa rau, al tau nu are nici o alergie, bagi un supozitor preventiv si eu spun c-o sa fie ok!!

Roxana ma panicheaza cu DA ul ala al lui Andrei...nu v-am povestit cum am facut eu la prima administrare de antibiotic la cel mare, am crezut ca mor, dupa 5 minute de la linguritza cu siropel ii vedeam bubele cum ii ies pe el, parca inflorea pielea lui si se accentuau si n-aveam nimic de alergie in casa...ala da cosmar, Doamne fereste!!

Andries

Mergi la inceput

voi le dati jucarii de plus? eu i-am dat de cateva ori... si bineinteles le-a bagat in gurita... si am vazut ca i-a ramas puf din ala pe buzica... si de atunci nu-i mai dau decat de cauciuc... poate n-or fi a mele de calitate de pica pufu ala?

Mergi la inceput

Mariaaaaaaaaaaa...unde esti draga? asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Si mai aveam o intrebare, pentru cei hraniti artificial, pana cand aveti de gand sa le mai sterilizati biberoanele? Ma gandeam sa mai raresc procedura si apoi sa renunt de tot. Eu sterlizez chimic si ma gandesc ca poate nu mai suporta aroma aceea care ramane impregnata de nu mai mananca.

Aici recomanda sterilizarea pana la 1 an si apa fiarta si racita pana in jur de 2 ani. Eu am sterilizator pt microunde si e ok, foarte rapid!
Sunt cu cititul la pag1 a acestui cap! Revin!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

quote:
Originally posted by Andries

Jucariile de plus merg la masina de spalat o data la doua luni sau cand e nevoie. Majoritatea se pot spala la masina.

Andries

daca sant de buna calitate,altfel se cam desfac..

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Mariaaaaaaaaaaa...unde esti draga? asteptam vesti

am vesti buneeeeeeeee, mi-a venit problema rosie multumesc mult pt incurajari ,contaza ff mult

Mergi la inceput