Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
Andries spune:
Despre borcanele...minunatele borcanele.
Daca te tine buzunarul poti opta pentru borcanele.
Avantaje: efort mic, le ai disponibile la orice ora, PLECI LEJER IN CONCEDIU !! F. F Important acest aspect, pui frigiderul portabil in masina, stoc de borcanele si ai plecat unde vrea sufletul tau.
Dezavantaje: se poate obisnui cu un anume fel de borcanele si le refuza pe restul (sa te tii atunci alergatura sa cauti marca preferata), refuza mai tarziu supa de casa, refuza mancarea neblenduita, refuza mancarea prea aromata (gen ciorba cu pastarnac si leustean).
Se poate si invers, eu am vazut la Victor, l-am tinut doua luni pe supa facuta de subsemnata, naturel 100%. Am fost obligata la un moment dat sa ii dau de l aborcanel (nu aveam supa facuta), a urlat si-a tipat de mi se ridica parul in cap, am incercat vreo 4 feluri de borcane, le-am aruncat, i-am dat un bibe de lapte si m-am apucat de facut supa in creierii noptii, imi venea sa dau cu el de pamant, dar nu vroia decat supa AIA...facuta de mine.
Andries
rodicamaries spune:
andires... si eu am facut tot pentaxim...tot pentru ca doctorita mi l-a recomandat..ea zicea ca lucreaza cu el de ani buni si nici uun copil n-a facut nici macar febra, d-apoi alte reactii...am ales sa merg pe mana ei..si a avut dreptate...n-a facut darius febra...doar ca l-a durut locul intepaturii in ziua aia...pe cealalta dimineata a fost ok...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Sabina spune:
am intrat special sa ii spu lui Tudor La multi ani, sa fii sanatos si fericit si sa te bucuri de familia ta extraordinara.
Sa-ti traiasca fecioru, Tomasa, e baiat mareeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
La multi ani ! pentru sarbatoritii zilei de azi :
"veteranul" Andrei de teodoran , implineste 5 luni ! ohoooooo
urmeaza gashca vesela de naparstoci ce implinesc 4 luni:
internautul Robertzel de alehiam
papanashul dragalas Robert de crishtina
dulcetzica Briana Maria de annitha_cl
dulcetzica Daria Anamaria de dony74
si dulcetzica "junioara" Paula Maria de navicula la 3 luni
Il includem in lista de azi si pe mandrul bradutz Tudor de tomasa , ca tot al nostru este !
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa multi ani ! Sa cresteti mari si sanatosi, voiosi si norocosi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
tomasa spune:
Annisia, dar tu multiplele greseli tot intentionat le-ai facut? Ca sa fii in ton cu Sabina probabil... Esti haioasa cu obsesia ta pt. gramatica si, de cate ori atragi atentia cuiva, mai faci cate una. Hai, nu te ofusca, hi, hi, hi.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
slippers76 spune:
Neata
Rox, noi eram cu febra. I-am dat 2.5 ml panadol si a trecut. Alternativa era 1/2 supozitor paracetamol.
Andries, am facut Infanrix-ul pentru ca ni l-a prescris pediatra. Iti dai seama ca nu l-am facut de capul meu. Mirunei i-amj facut Engerix-ul. Sa fi vazut acolo reactii!
Legat de biberoane si sterilizare: deocamdata Vlad n-a pus gura pe biberon, dar Mirunei i-am sterilizat biberoanele atat timp cat le-a folosit: adica pana la un an si jumatate. Si nu pentru ca am vrut sa fiu mai catolica decat papa, ci pentru ca Miruna a avut (si are) un fond alergic super dezvoltat si n-am vrut sa risc complicatii ale alergiilor pe care le avea.
Legat de borcanele: la noi au cam fost subiect tabu, tot pe motiv de alergii, insa atat cat le-am incercat, mi s-au parut comode, insa gusturile piure-urilor putin exagerate. Adica mancarea de casa parea fada pe langa borcanele, chiar daca puneai tot ce scrie pe eticheta lor.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
tomasa spune:
Multumesc din suflet, Sabina! Esti o dulce, multumesc mult, mult!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
cecilia L spune:
La multi ani! Tudor, sa fi sanatos, norocos sa te faci mare si frumos.Sa-ti traisaca minunatia de fecior si sa te bucuri de elTomasa.
Aseara nu am mai apucat sa intru,Sabina iti multumesc pt raspuns, o sa mai astept cateva zile, parca nu i-as da bibe, m-am tot gandit mai bine aman cat pot si daca nu se satura incep diversificarea, poate mai pot amana o luna sa facem 5 lunite macar, acum o sa vad ce zice si dr maine cand mergem la vaccin.
Roxana, bine ca nu a mai facut febra Andrei, deja ma gandeam ce ma asteapta, mi-a mai bagat un acusor in suflet si Andries, sper sa fie ok maine dupa vaccin ca si noi facem Infanrix
Dupa ce am trimis un mail de apreciere(mai mult suna a reclamatie)la cei de la RDS-RCS, m-au sunat dimineata ca vin sa-mi puna cablu, la intrebarea cand imi pun net-ul si telef. au raspuns ca nu stiu ca vine alta echipa, asa ca astept sa-mi puna cablu si mai trimit un mail de multumire, daca nu apar pana la sfarsitul sapt. le fac o reclamatie la OPC,....am contractul semnat din 15 nov.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
slippers76 spune:
Uau, ce de sarbatoriti astazi!
Mamici, sa va traiasca papanasii si dulcetelele! Sa se faca mari, frumosi si sanatosi.
Si sa-ti traiasca si bradutzul, Tomaso! La multi ani!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Buna dimineata, mamici si bebici!
Asa, aprops de sterilizare, si eu ma gandeam ca treptat ar trebui sa fac trecerea, ca doar nu oi steriliza la nesfarsit.
Apropos de jucarii care le tot scapa din mana pe jos, voi ce faceti? Le spalati? Ca alea de plastic poti, dar cele de plus...Ca ea cum baga tot in gura, ma gandeam si eu...Cele de plastic si cele pt dentitie le-am mai clatit sub jet, dar celelelate nu. E rau?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
nici eu nu le clatesc pe alea din plus
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario