Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Luy, nu te mai ingrijora. Principalul e ca aventuriera n-a patit nimic si ca tu vei fi de 10 ori mai atenta de acum incolo

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi mici sau mari

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Vaaaiiii Yannisa ce superba esti.

Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

luy pupam si noi frumoasa printesa!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
devylla multumim !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

voi le dati jucarii de plus? eu i-am dat de cateva ori... si bineinteles le-a bagat in gurita... si am vazut ca i-a ramas puf din ala pe buzica... si de atunci nu-i mai dau decat de cauciuc... poate n-or fi a mele de calitate de pica pufu ala?

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

pai i-ai dat din alea speciale pt bebe?
eu am ceva de la fisher price - care are si plastic si plus, si mai am si niste zdranganele din plus si cu bilute pe dinauntru

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

iote-ne aicisilea...daca va tine conexiunea, diseara ma chinui sa le fac mai mici si sa mai pun cateva...

http://community.webshots.com/user/Andriesh

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

luy... al meu (ala mare) a cazut si-n cap de pe canapea si cu premergatorul in cappe gresie si nu mai spun...si de fiecare data ERA SUB SUPRAVEGHEREA MEA.

daca era cu bona o strangeam de gat, asa.. iti dai seama ca nu puteam sa ma omor singura

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Fetele referitor la sterilizare, eu am sterilizator pentru microunde de care sunt foarte multumita chiar daca este cam micutz. As folosi cu placere si solutia de la Chicco, pentru ca am cumparat in caz de nevoie dar spuneti-mi voi mie, cele care folositi, dupa ce sunt scoase din solutie biberoanele si restul obiectelor trebuiesc clatite foate bine cu apa de la robinet. Pai atunci se mai cheama sterilizare.........daca mai punem la socoteala ce spunea Andries despre apa noastra cea de toate zilele Deci cum facem???
Yannisa, esti minunata, ce sa spun!

Fetele cred ca tzitzi au secat.........ii dau bibe de 3 saptamani dar se pare ca acum nici cele 3 mese /zi tzitzi nu mai sunt. Parca imi vine sa plang de ciuda, chiar daca spre rusinea mea nu pot spune ca ma omoram de placere la alaptat. Micutza mea ajunsese sa pape la 3 luni la 1 ora si tot miortaia de foame drept pentru care i-am dat si bibe dar acum se pare ca o sa trecem doar pe formula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

La multi ani dulcetilor, papanasilor si bradutului sarbatoriti astazi!

Marunzika frumoasa rochita si pantofiorii yannisiei. DAr i-am admirat si cercelusii, au mai mute pietricele nu?

Eu sterilizez biberoanele dupa fiecare utilizare la sterilizator cu aburi si cred ca am sa o mai fac o vreme. Restul obiectelor vreau sa le sterilizez cu aburul jet pe care o sa-l primesc, inclusiv covorul si gresia.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Am vazut Yannisa frumoasa cu rochita. Numa' bine mi-am amintit de rochia mea rosie pe care mi-am luat-o anul trecut si n-am imbracat-o niciodata si pe care cu siguranta nu o voi mai imbraca. Ma bate gandul sa tai din ea si sa o fac bluza.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Eu vaccin am facut tot pentaximul cu engerixul pediatric si de frica ca nu prinde antihepatitcul din infarix.

Nu stie nimeni totusi daca apa termala Vichy este tot una cu cea Avene? sau de unde se poate cumpara ultima?

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
http://good-times.webshots.com/photo/2233643220102603537IgthUw

Mergi la inceput