Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Hai mai fetelor ca astazi sunt de servici.Nu va suparati pe mine insa o sa vina perioada cand o sa-mi arda buza sa va sciu si nu o sa pot.

Mi-am adus aminte:

Iuni-sa stii ca daca m-as fi dus in Pakistan sigur as fi avut mai mult timp sa scriu decat atunci cad ma voi intoarce la servici.

Ddana-imi pare rau ca treci prin atatea necazuri.Nu am sa-ti spun condoleante pentru ca eu nu am suportat niciodata cuvantul asta si crede-ma ca l-am auzit ani la rand,insa sunt alaturi de tine si ma rog sa treci cu bine peste toate.

Mihaela-M-am bucurat ca esti mai bine.Ai sa vezi ca timpul face minuni.Iti doresc sa ajungi sa-l vezi si pe bebe4 dar sa nu uiti sa ne scrii atunci cate fire mai ai in cap.Glumesc.Te pup si capul sus.Asta-i viata! Cu bune si cu rele.

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Baietii mei au reusit sa darame un ghiveci de flori si s-au pus pe nenorocit floarea, ros ghiveciul... nu stiam de ce e atat de liniste...
Saraca planta... am resuscitat-o...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Sunt cu nervii praf ca am scris de 2 ori de azi dimineata cate un mesaj bibilit si f atent formulat si le-am pierdut pe amandoua din cauza calculatorului.

ce a fost mai important?

Mihaela sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste durere si sa poti zambi uitandu-te la David! si in primul rand nu te invinovati!!!

Si dupa cum spunea Loradin - pe care atatea necazuri si greutati nu au reusit sa o inraiasca si sa-i inchida sufletul - cand citesti asa ceva iti dai seama de ce lucruri marunte ne consumam si ne suparam zi de zi!

Aliona si eu am invatat multe din ceea ce ai scris. De ex am prins curaj sa stau cu geamul deschis si cand e mai frig afara si sa o imbrac mai putin pe Giulia. Si eu incerc sa nu dau copiilor medicamente si mai ales antibiotice - dar trebuie sa recunosc ca a fost cand era necesar si i-am facut rau lui Raul pentru ca nu i-am dat..
Am citit intamplator si ce sfaturi documentate si spuse cu mult suflet ai dat la un subiect privind implanturile dentare. Evident ca esti o persoana sufletista si desi imi vine sa-ti spun sa o iei totul mai putin personal ma gandesc ca parca nu ai mai fi tu. nu cred ca tu ai vrut sa superi pe cineva sau ca cineva a vrut sa te supere, tu ai spus ceea ce crezi ca e mai bine unor mamici care erau stresate si nu mai stiau cum sa faca sa-si vindece puii, care evident nu reactioneaza toti la fel si nu toate sfaturile se potrivesc oricui. Si cand sunt bolnavi...poate ne simtim si vinovate si neajutorate si ne enervam mai usor.
Aliona, nu pleca, pentru mine forumul ar fi mult mai sarac fara tine!

Sper sa nu fi suparat pe nimeni cu ceea ce am scris la acest subiect, vreau doar sa ramanem cu toate pe aici si sa nu ne certam, dar sa si avem curajul sa ne spunem parerile fara teama.

Lilidana nu mai fi suparata, mai bine povesteste-ne ce va de copii. ma intreaba Raul de domnisoara, face el pe rusinosul, dar e magulit ca i se da atentie.

BiancaM nici eu nu-i dau suc din aceleasi considerente, cred ca e mai bine sa manance si pulpa fructului, acolo sunt fibrele. Mai scrie ce se recomanda, mai invatam si noi una-alta.

Sherbi, evident ca ne iubesti, daca scri si de acolo din paradis! Spune sotului tau ca majoritatea copiilor fac progresele - cand incep - foarte repede una dupa alta!

Florin-a, cum sa nu fie mare lucru, ce incantata e de realizarea ei si ce frumos e "fondul sonor"!

Magdalena si noi avem scaunel de dus in spate, e cam vechi si arata cam decolorat, dar tare imi place!

Dana , or sa treaca toate, dar treci pe aici si plangi pe umarul nostru, ca asa trece mai repede. Sa speram ca ne vedem luni la socializare!

Trimit repede fara sa mai citesc , mi-e frica sa nu pierd iar mesajul, scuze daca am greseli!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

buna
florin+a repede, repede m+am uitat la pozele tale si film...ca sa vad bratara...si ca sa nu o deochi pe gaza spun: vai ce bratara frumoasa ai, si ce repede si bine este ea plimbata de..."cineva" si cum o mai spala in albiuta plina cu spuma si cred ca este si parfumata...si ce mai ma invart atata...Ana esti o scumpa...daca te deochi sa te aduca mami la mine ca te descanta Bryan imediat

iunita data viitoare intra sio tu in cadru...ca m,or de curiozitate...cu ce aruncai-zburai??????

si acum intrebare pt riloasa, roxanicimai era cineva cu Tancu" scuze ca-mi scapa numele....vreau si eu jucarie de impins care sa fie foarte frumoasa, trainica, sa ajunga repede la destinatar, sa nu fie scumpa...deci..nu sunt pretentioasa, nu toata saptamana am cautat pe net ...cum este cu la redoute sau quele...vine repede, se merita...???? spuneti-mi si mie, adica impingeti-ma sa iau daca merita, ca apoi sa am pe cine da vina multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Loradin - hai mai ca ti-am mai trimis mesaje si daca nu o fac des e pt ca nu stiu ce sa raspund,dar de citit am citit mereu,mai ales poeziile.Mereu ti-am admirat micuta,Ana!
La mamica populara ma refeream la cele care dau o culoare forumului,si vin cu diverse mesaje,cu sfaturi care sunt utile...
Si despre plans,si mie mi s-a intamplat sa plang din cauza forumului,dar asta pt ca imi pasa de mamici si bebei;si cand mai ai si o zi proasta si citesti un mesaj care nu-ti pica bine,incepi cu plansul,dupa care iti trece

Mihael@ - mereu ma uit la pozele cu Stefania,dar cea cu rochita alba cu buline rosii e o dulceata de fetita.

Florin-a - incerc sa votez dar nu-mi deschide pagina.

Sherbi - abia astept pozele,ce viata o fi pe tine..

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

Va ca avem o zi plina ...asa ca am citit si io, da` recunosc mai mult printre rinduri...incerc si io sa ma amestec

Alexia3 - ma intereseaza si pe mine subiectu - "impingatorului" sau premergatorului, cum io spune...Deci cine ne ajuta si pe noi?

Mihaela - Nu pot decit sa-mi exprim regretul pentru pierderea suferita, multa sanatate iti doresc!!! Mult noroc si fii convinsa ca vor veni si copilutii pe care tii doresti!

Loradin - ai perfecta dreptate, uneori stau si ma gindesc cum te descuric tu cu toate si esti asa de inteleapta, toata stima

Aliona Io mi-am mai exprimat opinia despre mesajele tale, asa ca din punctul meu de vedere te astept cu viu interes de fiecare data.

Parerea mea: Cu acest forum ne-am imbogatit cunostintele, cu acest forum ne-am trait emotiile, grijile, ne-am spus ofurile pe care altfel n-aveam curajul sa le destainuim sau ne-am sustinut la greu. Aici intotdeauna ne expunem propriile pareri, optiuni, mentalitati, etc...sau cum vreti voi sa le spuneti, si nimeni nu trebuie sa fie copiat...asa ca nu vad de ce avem astfel de discutii...

In rest...program:
10 - 210 ml lapte Humana 3
plimbare prin casa, somnic, plimare afara
14 - piure de legume/sufle + carnita/ou/peste
actiuni diverse: plimbare, rasfat, somnic...
19 - piure de fructe + biscuiti/brinzica/iaurt
actiuni diverse: plimbare, rasfat, somnic...
22 - 210 ml lapte Humana 3

Nu stiu pe seama cui sa pun faptul ca mai nou a inceput sa se scoale pe la 5 dimineata cu chef de joaca in conditiile in care nici cind era bebestrumpf mic nu se scula o luam de la ea din patut si cam dupa o ora adoarme la loc sau s-a intimplat sa pufneasca in plins in mijlocul noptii de ne-a stat inima

Sper sa fie dintii...si sa ne putem mindri si noi in curind cu primul dintisor

Va pup
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Care copii? Ca Thea mea nici acum nu merge in patru labe si e mai mare cu o luna decat Anuta. Bravo Anuta!

Ce faci aici, Iunia? O inveti deja pe Iarina cum sa puna pampersul?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Pt carutza, tanc, taraba, premergator: E o afacere pe laredoute din pct de vedere al pretului. Dar nu vine repede, intre 10-14 zile apare coletul si daca ai ghinion chiar mai mult.

ma chinui de mult sa scriu mesaju asta asa ca am uitat tot

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna stup!

Mateias nu ma lasa la calc. asa ca nu prea reusesc nici sa va citesc nici sa va dau de veste ce mai facem .

A crescut ... si nu mai vrea sa stea : merge in 4 labute, merge in picioare daca il tinem de maini sau daca se sprijina de pat . Se catara peste tot : scaune, dulapuri, de noi :)

A spus inainte de Craciun ta ta ta , dar de atunci nu a mai vrut . In schimb mama am auzit de mai multe ori. De 2 zile insa nici asta nu mai spune, a ramas la ba ba ba si da da da .

In rest e foarte matinal, ca sa nu mai spun ca doarme prost, cred ca a prins ideea ca daca maraie il iau la san ! Greseala mea, trebuie sa ma gandesc cum sa o repar , caci in stilul asta nu rezist. Adica chiar asa de greu nu mai este, insa vreau sa incep sa imi caut de lucru. Si daca nu sunt odihnita si nici el nu ma prea lasa la calc. nu cred ca am sa reusesc mare lucru pana nu il dau la gradinita ... in cine stie cati ani !

Hai pupici , ca se tine de piciorul meu si maraie !

Sanatate multa tuturor !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Mihaela capul sus si multi pupici de la noi sa treaca durerea ! Sa ai parte de multe bucurii de la David ...caci or sa vina si ceilalti 3 copilasi cu siguranta ! Rabdare multa !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput