Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_jors spune:
Mihaela: ieri cand am citit am amutit ... m-am gandit toata dup-amiaza la tine ... , si ai incredere ca va veni si bebe2 atunci cand va vrea DD
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
ghibuadina spune:
Buna,
In primul rand..MIHAELA, imi pare rau, mult curaj, dc asa a vrut D-zeu, asta este, stii ca in viata nu este nimic intamplator...Doamne ajuta...multa sanatate si sunt convinsa ca bb 2 va veni cat de curand...
LORADIN, mi-au dat lacrimile la mesajul tau, desi parca stiam ceva din povestea vietii tale.Si in privinta certurilor de pe forum..SUNT ABSOLUT DE ACORD CU TINE, asta ca sa nu ma mai repet pe-aici..
ALIONA, uite iti spun un lucru, sunt fete pe-aici ale caror mesaje le citesc cu mare interes.TU ESTI UNA DINTRE ELE, sper ca am spus totul cu asta.
SHERBI draga, chiar m-am gandit la tine zilele trecute.Ma bucur de mesaj si te asteptam acasa cu povesti si poze.Nu fii trista si Alexia a inceput sa mearga de-abuselea fix cd am plecat noi la munte de Craciun.
ALEXIA se pare ca si-a schimbat programul.azi noapte la 11 era fresh..oricum doarme dim mai mult.Mesele sunt cam ca la voi.A ramas la 2 de lapte, dim si seara si 3 de papica(fructe, mai greu, combinate ca sa le manance, piureul de legume cu etc.., iaurt)
iunita spune:
pt zile negre
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Mihael@ spune:
Mihaelaaa, imi pare sincer rau, iti doresc sa ai multa putere, sa depasesti acest moment si sa ai incredere ca la momentul potrivit DD iti va da o nou sarcina.
Lumi, poti incerca sa-i dai sa suga si ziua 1-2 ori...parca n-am vazut in programul tau asta.
la noi e cam asa:
6-7 - san
10 - fructe + 2 masuri cereale fara lapte (150 ml)
2 - legume + carne/ou/peste (aici doar 120 ml + 80 ml iaurt)
4 - un supt dupa trezire
6 - iaurt cu cereale/lapte cu cereale/fructe cu branza / budinca (depinde ce este in program)(cam 150 ml)
9 - san
noaptea - suge in medie de 3-4 ori , cam la 2 ore. dar se intampla sa se trezeasca si din ora in ora.
sherbi, astept cu interes pozele voastre...spor la shopping!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by iunita
pt zile negre
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
foarte draguta, Iarina, cu ce pofta rade!
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
stefaniya spune:
Buna,stup
Mai,maici
vad ca se pune accent pe citatul lui Lilidana,dar nu de la ea a inceput totul.O alta mamica avea bebelul bolnav,rosu in gat,si medicul i-a dat antibiotice.Cand a zis pe forum,atunci Aliona a trimis mesajul ei,si Lilidana fiind si ea in situatia de a avea copilul bolnav a zis ce crede ea.
Loradin - nu se poate numai roz,decat daca suntem false.Nu vad nimik rau in faza ca o mamica se simte suparata,dezamagita de ceva anume si apoi vine si spune.Asa se poate reglementa ceva,ca la urma urmei de-asta am devenit oarecum dependente de forum;si la bine si la greu.
Problema e de a folosi cuvintele care trebuie,chiar daca esti o mamica populara pe forum.Si daca asta ti-e felul de a fi mai "furtunoasa" in mesaje,atunci accepta si de la altii replici pe masura.
Zadi - hmm,din pacate semnificatiile se refera,in ce alte limbi se mai foloseste numele.De exemplu mai spune ca din 1950 a devenit mai popular.Nu spune ce semnificatie are pt ca e in daneza si la ei nu inseamna ceva.Dar probbail in engleza are semnificatia asta.
La multi ani,Adrian de Elena2006,sa cresti mare,frumos si sanatos!
O zi buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
ddana spune:
Buna dimineata (inca)!
La multi ani pentru toata lumea, pentru ca anul asta nu am mai scris. Cu un bonus pentru Ela.
Mihaela, iti spun si eu ca sunt alaturi de tine. Stiu si eu ce inseamna pierderea unui copilas, din pacate. Ce am aflat cu aceasta ocazie nefericita este ca nimic nu se intampla fara un scop, care ne este noua ascuns, si ca trebuie sa fim recunoscatoare ca este asa. De multe ori m-am gandit ca ce mi s-a intamplat mie a fost ca cineva a ales pentru mine raul cel mai mic, scutindu-ma astfel de o suferinta mult mai grea pe termen lung. Sa trec printr-o pierdere de sarcina a fost cumplit, dar sa nasc un copilas bolnav ar fi fost insuportabil. Cred ca Dumnezeu stie intotdeauna cat putem duce, si nu ne da mai mult de atat. Si la 3 luni dupa pierderea mea, Dragos isi facea loc in viata noastra. Ai incredere in tine, in Dumnezeu, si totul va fi bine.
ALtceva... sunt multe de spus, ideea de baza fiind ca am trecut printr-o perioada destul de urata. Rubeola lui Dragos de Craciun, dintii care il tot chinuie de multe zile si nopti incoace... Ca progrese, sunt destule: paseste singur, vreo trei pasi clatinati, danseaza, bate din palme, stie ca la telefon vorbim cu tati si cere receptorul...
Nu mi-a prea venit sa mai intru, pentru ca n-as fi facut altceva decat sa-mi vars frustrarile, si voi nu sunteti obligate sa le cunoasteti. Si voi aveti copii care se trezesc noaptea, si ai vostri au viroze, si lor le dau dintii. In plus de toate astea, s-au adunat o serie de nenorociri care uneori ma coplesesc. Mama vitrega a sotului meu a fost inmormantata in 1 ianuarie, iar acum sotul meu a plecat in Ungaria sa-l mai vada ultima data pe socrul meu, care e bolnav de cancer si e la spital, foarte grav. Uffff.... Am ramas cu Dragos, dar acum l-am dus un pic la parintii mei sa ma adun un pic, sa fac curatenie, din astea. Nu mai zic de faptul ca ma preseaza tot mai mult lucrarea pe care trebuie sa o termin anul acesta, pentru care nu am materiale, pe care nu o va citi nimeni, ca asa e la noi...
Noroc ca nu sunt superstitioasa, ca as zice ca a inceput un an rau de tot.
Dar daca am invatat ceva din tot ce mi s-a intamplat si mi se intampla inca, e sa apreciez faptul ca noi suntem sanatosi si ne iubim; altceva chiar nu conteaza.
Va pup cu drag si sper sa intru mai des.
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
Mihaelaaa spune:
Fetelor,...va multumesc din suflet ca ati dat putin din timpul vostru ca sa ma incurajati.Vorbele voastre,ma ajuta sa trec mai usor.Azi e deja mai bine.
Sincera sa fiu eu nu ma asteptam la atatea mesaje de incurajare,in primul rand pt ca sunt o "raritate" pe aici,in sensul ca sunt scumpa la vedere,si in al 2-lea rand pt ca am fost chiar pe langa subiect.
Mesajele voastre mi-au aratat ca nu tineti cont de cine posteaza mai des si cine nu,ca sunteti aici pt oricine are nevoie de voi!..si ca nu uitati pe nimeni.
Va multumesc pt asta!
Acum imi e putin mai bine,si cred si eu ca timpul va vindeca tot,si pana la urma poate o sa am curajul si NOROCUL,sa-l fac si pe al 4-lea ,asa cum imi era in plan de la inceput.
Dar ,deocamdata mi-e frica si de al 2-lea...mai vedem ce va mai fi!
Incerc si eu -si ajuta- sa ma consolez cu gandul ca mai bine ca s-a intamplat acum,decat cand era sarcina mai mare,sa fi fost bb bolnav,sau sa nasc un copil mort,cum am mai auzit cazuri.
Deci...asa cum spuneti si voi,toate au un scop in lumea asta,chiar daca eu nu-l vad acum.
si de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]
loradin spune:
Din pacate,tot eu
Stefanya-eu am incercat doar sa linistesc spiritele.Daca totul s-ar fi oprit la un schimb de replici nu era bai.Insa...sper sa nu ma insel...s-a ajuns la lacrimi.Iar mie chiar mi se pare prea mult.Eu la asta m-am referit.Normal ca nu ma astept sa fie totul "roz", si-ti dau dreptate cand afirmi ca ar fi fals totul daca s-ar intampla asa.Eu am sugerat doar atat."Te-a necajit cineva ? Ok! Nu tine in tine,nu plange! Intreab-o ce a vrut sa zica? Atat!"
Nu stiu la ce te-ai referit cand ai spus "mamica populara" insa pentru mine toate sunt la fel.Nu este una mai populara decat cealalta si nu sufar pentru una mai mult si pentru alta mai putin.Eu am tot strigat dupa Alionuscha si o voi mai face daca este cazul.Mie imi pare rau de oricine care renuntza. Oricum ma bucur ca am primit si eu un mesaj de la tine
Si.....gata...incep si eu ca Eliana...este ultima data cand mai abordez acest subiect.
Minunea noastra la 8 luni
Lumi_Nag spune:
Magdalena si eu tot asa ii fac baita momentan,insa problema e ca tati lucreaza in ture si de multe ori el nu este ca sa ma ajute.
Mihael@,de supt ii mai dau si in timpul zilei dar nu sunt mese principale decat dimineata si seara, de aceea nu am scris in meniul zilnic.
Iunita fooooarte dulce rade Iarina si colorat .Ai facut f bine ca ai filmat-o.Tre sa ma mobilizez si eu sa-mi filmez plodu' razand in hohote.
Ddana imi pare tare rau sa vad ce necazuri ati avut.Condoleante sotului si multa putere va doresc sa treceti peste toate.Te imbratisez si sunt alaturi de tine macar cu gandul.Bine ca e puiul sanatos, asta conteaza
Si eu vreau sa imi pun sterilet de vreo 2 luni ma chinui Dar azi sun sa ma programez ca nu se mai poate.Mie dr mi-a zis ca imi pune un sterilet obisnuit si daca nu se adapteaza organismul sau am menstruatia prea lunga, il schimbam cu Mirena.Tot am asteptat sa imi vina CM dar vad ca vine o data la 2 luni si a zis ca imi monteaza sterilet si fara sa imi vina numai sa fim siguri ca nu sunt gravida.
Poop!!!
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007