Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 5

dyanira spune:
Am fost aseara la medic si mi-a facut eco dar abdominala si nu endo vaginala si s-a vazut clar sarcina de varsta normala mi-a zis el.Alte amanunte nu mi-a data , mi-a spus sa imi fac analizele si sa revin la un control.Ah si mi-a zis sa iau acid folic in continuare si utrogestan si tromboass, asta nu stiu ce e ca nu am mai intrebat.Pentru primul control mi s-a parut foarte sumar , nici nu m-a urcat pe masa ci doar la eco abdominal.Eu stiu, nu stiu ce sa cred.La voi cum a fost la primul control?
Diana6+

monica_dicut spune:
IO am fost azi, s-a vazut un punctuletz ffffffffff mic nnegru si sacul galben ceea ce e foarte bine.
Scurgeri mai am putin dar mai deschise la culoare. Dr nu s-a ingrijorat
BEta hcg exact in limitele celor 4-5 saptamani de sarcina.
Mergem mai departe si vedem ce o sa fie. Adik o sa fie bine si o sa avem bebei sanatosi si frumosi.
Da scrieti si voi mai cu spor. Eu am cam ramas pe la aspirante ca acolo e mai agitatie si-mi place.
Aaaa, era sa uit. Semne nu prea am, nu greturi (deocamdata) parca nici sanii nu ma mai dor asa rau, nici burta nu mai doare. Simt asa o tensioune in burtik.
NU prea pot dormi noaptea. Eu eram obisnuita sa dorm ca broscutza, adik pe burta... si acum... nu mai pot. Ma trezesc numa pe la 4-5 dimineata.
-----------------------------
http://monicabombonica.hi5.com
5+
cand m-am asteptat mai putin...

Nix spune:
Buna mamicilor.
Din pacate dimineata am fost cucerita de sovietici, mama lor de ...
Sper sa va prind din urma pentru mamici de octombrie.
Va urez sanatate si bb frumosi si sanatosi!
One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.

monica_dicut spune:
Fetiliiiiiiiii.... mamicilor, unde umblati? Deja dati la bobocei???
POZNICI CU NOI
cica 4+
cand m-am asteptat mai putin...
AMR pana la marea intalnire cu bebemik

ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Claudianna,merci ca m-ai trecut pe lista voastra!
Oana, eu o sa merg la urmatorul control pe 6 febr. Aici se fac controale la fiecare 4 sapt. Partea buna e ca ma duc numai la cabinetul ginecologic nu mai merg si la medic de familie. Totul se centralizeaza acolo. Acolo ma cantareste masoara etc. Te tin la curent cu ce aflu. Tine-ma si tu pe mine!
Inca ma mai chinui cu greturile dar am observat ca daca mananc dimineata inainte de a ma scula din pat un biscuit sarat nu ma mai supara asa tare. Dar... asta e... sunt insarcinata.
Va pup si va urez numai bine!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 7+

mcrissa spune:
Buna!
felicitari tuturor burticutelor de aici si o sarcina cat mai usoara!
sper sa ma alatur si eu voua cat ma curand.azi sunt z23, dar am sperante mari luna asta ca am facut tratament de stimulare a ovulatiei si tatament de sustinere in caz ca este bebe.tot astept sa apara cineva pe listuta cu UM apropiata de a mea (adica 20 decembrie), ca sa am si eu curaj sa fac testul.
Cristina in asteptarea mormolocului

Juliuta spune:
Eu nu am nici un simptom dar tin minte ca greata a venit cam pe la 6 saptamini data trecuta.De ceea ce imi este cel mai groaza este ca nu mai suportam nici un miros,nici de mincare, nici de cosmetice, iar pasta de dinti ma innebunea, vomitam de fiecare data cand ma spalam pe dinti. Poate nu va fi chiar asa de rau de data asta.Este foarte ciudata perioada asta cand nu simti inca nimic si nu ai nici o confirmare ca e sarcina in afara de test. Dupa eco va fi mult mai bine. Cel putin eu asa simt

_giulianna_ spune:
La mine de astazi au inceput greturile de dimineata.
Mamaaaaaa ce urat a fost
M-am trezit cu o greataaaaa...m-am dus la baie...am dat putin la boboci, nu mai puteam, tremuram toata. M-am mai dus inapoi in pat, am mai stat putin si iar m-a luat
Simptome mi-au trebuit....simptome am avut. Mama lor azi si maine
De mancat mananc normal, nici in plus..nici in minus. Am inceput sa mananc mai multe fructe...eu de obicei nu prea mancam, bag mandarine la greu.
Voi ce mai faceti? Cum va mai simtiti? Sunteti bine? 6+
Mamica de septembrie 2008

_giulianna_ spune:
crissa fa testul si hai la noi!
daca vrei considera-ma pe mine mai apropiata de tine ca si UM
tu numa' fa testul! 6+
Mamica de septembrie 2008