Mamici de septembrie - octombrie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Theiuta spune:
Nix,nu te supara!
Presteaza, presteaza si poate ne luam de mina cu CrisaS, pentru octombrie!![]()
Giulianna sorry...era foarte probabil sa apara si greturile.Partea buna e ca...trec.Urit a fost la tine ca ai si varsat.In fine, biscuitei sarati, lamiie, apa minerala (atentie la balonari) si o sa fie bine.
Tinem pumnii Mcrissa.
Eu, prestez...ajutata de brinca-ursului.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Juliuta spune:
am scris 2 mesaje si nu apar.. aveti idee de ce? va intrebasem in unul din ele daca ma puteti ajuta sa imi pun si eu la semnatura o burtica si numarul saptaminilor.
Multumesc pt ajutor
betty78 spune:
quote:
Originally posted by claudinna
am uitat sa va zic ca eu pt constipatie beau ceai de musetel indulcit cu zahar
dar am auzit ca e bun si musli cu lapte...sau fulgi cu lapte, ca au fibre
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe5+
pentru constipatie, poti sa incerci herbolax pastile, sunt permise in sarcina...si eu am luat cam pana prin luna a 6-a cand organismul meu a luat-o in sens opus si a trebuit sa am grija ce mananc ca sa nu stau pe WC toata ziua
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
mcrissa spune:
quote:
Originally posted by _giulianna_
crissa fa testul si hai la noi!
daca vrei considera-ma pe mine mai apropiata de tine ca si UM
tu numa' fa testul!6+
Mamica de septembrie 2008

ce as mai vrea eu sa te consider pe tine apropiata de mine

eu acum ma tot caut de simptome.singurele chestii ciudate ar fi insomniile si o oboseala si-un somn ca aseara am adormit pe canapea in fund la TV pe la ora 7 seara.
Cristina in asteptarea mormolocului

dyanira spune:
Buna fetele.
Giulianna imi pare rau ca au aparut greturile si la tine...V-am zis eu ca sunt tare neplacute.Din pacate la mine nu sunt doar matinale , tin toatat ziua si se accentueaza seara.Nu ami stiu ce sa fac, nu pot sa mamnnac nimic, ieir toata ziua am mancat un iaurt, constipatia nu am rezolvat-o nici pe asta ce sa mai e groaznic.
Azi dimineata am fost la medicul de familie sa imi iau sange pentru analize.Apropo ma costa analizele 2 milioane jumate doar cele care nu sunt subventionate:toxoplasmoza, anticorpii si inca una.Restu aunt gratuite.
Claudinna vroiam sa te rog sa imi dai si mie cartile alea care ziceai ca le ai de la mamiciile de la alta odisee.
Voi cum sunteti ?
Diana
6+
JulyMorning spune:
Buna, fetelor!
Am reusit marea performanta sa racesc rau de tot: intai tuse, apoi a aparut si febra 38,3 si acu' nas infundat de 2 zile de abia adorm si eu noaptea nitel. Am reusit sa nu mai fac febra, am luat doar un singur paracetamol si in rest ceaiuri cu miere si lamaie. Mi-am pus in nas toate chestiile posibile permise: apa de mare, lamaie, apa cu sare, inhalatii cu musetel....... nu mi se desfunda deloc nasul, nu mai pot. Azi am si un examen, musai sa ies din casa....... offfffff.
Greturi n-am, am o oarecare tensiune in sani, dar n-as spune ca ma dor.
dyanira eu pentru constipatie am luat seminte de in, le gasesti la plafar. Eu le amestec cu banana, nu-s prea minunate la gust.
In rest... astept sfarsitul lunii sa mergem la eco.
Va pup, fetele !
_
Our future determines our past
Uutza spune:
Felicitari tuturor gravidutelor!
Eu am facut 4 (da, patru!) teste in doua zile (8 si 9), si toate au iesit pozitive. Liniuta a doua este slaba (atit de slaba incit, cind i-am aratat sotului, s-a suparat pe mine ca l-am mintit si ca inventez linii!), dar este acolo! Nu ma adaug inca la lista voastra, pentru ca am oaresce riscuri si prefer sa fiu mai retinuta citeva saptamini de acum incolo.
Mcrissa, eu am exact aceeasi UM ca si tine, 20 decembrie, dar la mine este posibil ca ovulatia sa se fi intimplat devreme sau chiar f devreme, pentru ca a fost prima luna fara AC. Daca ai un ciclu regulat, ar trebui poate sa astepti inca vreo doua zile. Dar, daca esti ca mine, nu poti astepta, stiu!
claudinna spune:
July, imi pare rau ca ai racit! stai la plapumica!
fetelor care aveti de facut teste, multa bafta si sa ingrosati randurile gravidutelor aici la noi la odisee!!
trebuie sa urez bun venit noii gravidutze, CristinaAR! sa ai sarcina ushoara, bebe sanatos si la termen!
giulianna, pai asha ne-a fost vorba? te apucara greturile? adica am ramas singura fara greturi??? vreau si eeeeeeeeeeeeeeu!!!
monica, felicitari pt punctuletz!!
fff important!!
totul pentru bebe
6+
claudinna spune:
oooo, ia uite cum apar gravidutzele noastre!!
felicitari uutza pt testele pozitive si ais a vezi ca os a fie bine!
fff important!!
totul pentru bebe
6+
symonne spune:
hbuna fetelor,
giulianna-felicitari pt greturi,daca pot sa zic asa
,macar stii ca ai trecut la etapa urmatoare.am vazut ca ai um 27.11 eu 3.12 asa ca sper sa te prin din urma
![]()
tare mi-ar fi placut sa am si eu pe cineva la 5+ cu mine odata.
mie mi-e somn in continuare
si picioarele umflate daca va vine sa credeti.
mcrissa iti tinem pumnii.eu zic ca poti face testul, fii barbata![]()
julymorning, incearca sa stai cu picioarele in apa cu sare,poate iti trage raceala.era s-o patesc si eu azi.a plouat la noi rau de tot si m-am udat la picoarele-mi umflate.o placere!]![]()
va-m pupat!
5+
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=symonne&year=2008&month=9&day=8&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=symonne&year=2008&month=9&day=8&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>