PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 19
gina_butnaru spune:
Bulinuta, ce frumos ca v-ati intalnit cu Gabi si bebeii ei! Si eu o sa ajung in Austria pe 4 februarie si stam 5 zile, pana pe 8, dar mergem fara pitic, cu nasii nostri si nu stiu daca o sa avem timp sa ne intalnim cu ea, dar ar fi super. Noi vrem sa vedem cat mai multe pe-acolo? Voi unde ati fost? Ce ati vizitat?
Pupici,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
gina noi nu am stat in viena de data asta...doar o zi la cumparaturi in SCS ..am fost la Paris si la Praga...a fost super...
acum am citit din capitolul trecut
emilia...of Doamne..ce face puiul mic? cum se mai simte?
bysko eu am avut o prietena care este din Megidia si mancam la ea tot felul de bunatati: suberek e singurul de care imi amintesc dar stiu ca bagam la greu
babee Doamne prin ce ati trecut...am citit acum tot
gabi1 si voi cu rujeola...
offf ce sfarsit de 2007 si inceput de 2008
dar eu sper ca anul asta sa fie toate piersicutele sanatoase si sa nu mai fie momente asa grele
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
![](images/user_woman.png)
norocuta spune:
Andreea numai bine si speranta !
julax da, da i-am dat 3 teste cu cate 10 puncte fiecare ! Imediat ce a luat vacanta l-am lasat vreo saptamana fara sa faca nimic, ca imi parea ca l-am cam obosit in perioada examenelor si se descurca. Mai in joaca, mai in serios am descoperit ca a uitat o gramada si
i-am facut programul zilei sa inceapa cu niste recapitulari
, apoi sa faca ce vrea, daca nu
.
Nu mai stiu cum e in Romania ca nu am pe nimeni cu copii in clasa a II-a, dar aici examenele partiale si anuale conteaza la punctajul final, la admiterea/alegerea facultatii.
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
norocuta spune:
Babee vesti bune, ma bucur mult.
Am citit si eu in urma prin ce ai trecut. Totul e bine cand se termina cu bine! Noroc ca a fost sotul tau acasa.
Bulinuta si eu astept "dovezi"
cat de multe de cum ai petrecut.
Simt cum as calatori si eu odata cu voi. Prietena mea a fost in jurul Craciunului la Viena si imi spunea ca a fost impresionata de amabilitatea oamenilor, in afara de ce a vizitat si...specialitatile de ciocolata .
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
Doniro, felicitari pentru bebe! M-am emotionat tare la filmulet....minunat!
babee, ma bucur ca cea mica e bine! Am avut si noi un episod cu Alexia cand a facut 39.4 si am crezut ca mor!
Eu v-am tot citit...dar cum sunt f f trista nu am mai scris. De pe 7 ianuarie am lasat tzoaca la Botosani cu bunicii si bona iar eu sunt la Bucuresti. Cautam apartament si alte treburi. Prima saptamana fara ea a fost de groaza. Am facut o forma de depresie tare aiurea, ma durea inima....am plans in fiecare zi de mai multe ori, simteam o frica continuua de ceva si un gol imens. Mi-era asa de dor de Alexia ..ca pur si simplu simteam ca imi ies din piele de dor. Si acum mi-e dor...si visez la clipa cand o sa o aduc din nou cu noi. Am fost in weekend sa o vedem...e bine sanatoasa..nu plange dupa noi..insa s-a bucurat tare sa ne vada. Mie mi-e in continuare greu, foarte greu...si chiar daca in 2 3 luni o vom aduce inapoi...casa e goala fara ea iar eu nu imi gasesc locul aici. Nu mai pot scrie...ca iar mi-au dar lacrimile...
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
julax spune:
Larisanu as vrea sa fiu in pielea ta.sper doar sa treaca cat mai curand starea asta nasoala.poate mai trece.Alexia e sanatoasa,bine ca nu e lasata in grija unor straini si gandeste-te ca daca ar fi fost cu voi ar fi ingreunat totusi situatia(stii si tu ca nu mai poti face aproape nimic cand esti cu bebe).E bina ca bunicii se pot ocupa de ea.Sper totusi sa vezi partea plina a paharului
Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anasia/anasia.jpg)
anasia spune:
doniro, felicitari pt bb sanatos si frumos!
andreea, multa putere si sanatate mamei tale!
sarilla, La multi ani!!!
bulinuta, bine ati revenit acasa!
larissa,
o intrebare, daca ii strigati pe copilasi, va raspund imediat, se intorc cu privirea spre voi? de multe ori Alessia este captivata de tv sau jucarie si nu ne baga in seama, ma speriasem ca nu ma aude, Doamne fereste!
si acum, ma asteptam ca la intoarcere sa am o gramada de poze de pus la colaj....surpriza...nici una...unde sunt pozele cu atatea piersicute? ati uitat? astept si saptamana asta pe mail;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Buli pai zi-le la fete ca nu sunt chiar ingeri, fac si ei nazuri dar oricum au rezistat bine atunci(momiti si cu locurile alea de joaca ca altfel...).Va asteptam la terme la vara si sa te tii atunci nebuneli!
S-a intors o prietena de-a mea din Ro si mi-a adus muraturi si pepene rosu murat.Am o burta si mai mare ca nu mi-ajungea cat aveam.
Gina sunt multe locuri ce merita a fi vazute, la vacante si calatorii e un subiect si te poti informa de acolo.
Fug la CSI ca incepe
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
Bysko spune:
Bulinuta si eu sunt din Medgidia- si mama face suberecuri tare bune- eu nu, ca sa nu miroasa in casa
. Cand avem pofta dam de veste si mergem sa mancam acolo!
M-am intalnit cu o prietena graviduta si mi-am amintit ce frumoasa a fost perioada aceea.
Gonul mamica de Busra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doniro/doniro.jpg)
doniro spune:
Mai am un pic de timp. Multumesc din nou fetelor care ne-au urat de bine (scuze ca nu va numesc, dar am citit tot ce mi-ati zis).
Ce sa va zic, daca ar fi asa de usor mereu, sa tot faceti copii, zau asa. Bb mic doarme si papa (aproape ca nu plange deloc, doar scanceste de foame). Daria deja il considera pe bb ca facand parte din "peisaj", s-a obisnuit cu el. Azi noapte am dormit 7 ore adunat, deci chiar nu ma pot plange. Totusi, cred ca ar fi mult mai greu daca nu ar fi mama sa ma ajute si la mancare, si cu copiii. Mai mult ea se ocupa de Daria si asta sincer ma doare, pt ca mi-e tare dor de ea, desi o am langa mine. Cand il alaptez pe bb si o aud pe Daria ca ma cheama sa ma joc cu ea am o strangere de inima. In fine, asta e...
Va mai scriu, va pup!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE