PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
map spune:
andreea ne rugam la Doamne Doamne sa va dea putere si tie si familiei tale si sa fiti alaturi de mama ta. Si ne rugam sa-o faca bine ca prin minune pe mama ta, sa fie iar sanatoasa alaturi de voi. Iti inteleg sentimentele, si eu am trecut prin ele cand il aveam pe tatal meu la fel debolnav Dumnezeu te va intari ai sa vezi. Si sper sa nu treceti acum printr-o astfel de pierdere ca-i al naiba de dureroasa.
Monica 13+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Sunt tot pe fuga, incerc sa pun la punct totul sa nu ma ia nasterea pe neasteptate si sa las lucrurile asa(casa, copii, sot etc)
Doniro vazut filmul si tare dragalasi sunt amandoi.Sa fie sanatosi si cuminti
Andreea25 fii puternica.
Crissa suntem ok, adica Rebecca e bine.
La multi ani sanatosi si frumosi Sarilla
Reapar cand am timp mai mult.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
julax spune:
Andreea,imi pare rau ca treceti prin momente grele.sper ca si map sa se intample o minune si sa fie totul bine.
Map,insanatosire grabnica!
Genie,multumesc de raspuns.Asa banuiam si eu si ma gandecs ca si in piscina ar putea fi periculos(ma refer la clorul din apa si altele).Hmm,oare un ob ar putea fi de folos,sau si asta o fi contraindicat in sarcina?
Norocuta, i-ai dat copilului 3 teste la mate?Asa sa nu se plictiseasca?Sau...
Babee,ma bucur ca sunteti mai bine.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
crissa71 spune:
Babee:ma bucur ca sunteti bine!
Andreea:sa-ti dea dumnezeu putere si sa auzim de bine!Nu dispera...nu toate sunt atat de negre precum par!Sanatate multa!
Monica:imi pare rau ca nu-ti e bine..sper sa ne dai vesti mai bune...Sanatate multa si tie!
Pupici la toata lumea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bulinuta27/bulinuta27.jpg)
bulinuta27 spune:
La Multi Ani pe 2008!
Pup fetele si piersicutele
doniro FELICITARI!!! Sa va traiasca bb Victor si sa fie sanatos...pupici multi si la Dariuta care e o scumpica!
andreea imi pare tare rau...putere multa
map sanatate multa si tie si puiului
babee ma bucur ca sunteti ok..pupici multi
fetele m-am intalnit cu babee-gabriela si cu puii ei ...sunt
noi am petrecut foarte bine in afara de rev..ca a fost amenintare cu bomba ...si nu au dat cu nici o artifica...in rest a fost super misto si la paris si la praga
intoarcerea acasa a fost insa ...rares a facut roseola infantis o forma foarte foarte urata...si au fost clipe de cosmar...se umflase rau de tot la fata ...a venit salvarea noaptea...noroc cu dr lui care este
...pur si simplu ne-a scos din starea aia de cacao...acum e mai bine...iar eu...vorbeam si cu iulia de dimineata, nu mai vreau serviciiii, vreau sa am bani sa stau acasa cu puiu meu...care acum imi zice numai mami
...de cand ne-am intors e cu ochii pe noi ca p butelie
hai ca am scris o polologhie si cred ca si aiurea dar voi ma iertati ...sper
o sa ma apuc sa citesc si eu din urma
pupici
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
julax acum vad ca intrebi de piscina: nu e interzisa e chiar indicata...vb foarte serios, sauna in schimb nu..pupici
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
bulinuta27 ma bucur ca v-ati distrat ,imi pare rau ca ati trecut prin momente mai dificile,dar simt ca acum e ok si asta conteaza.Zici ca te-ai intalnit cu Gabi si cu puii ei?Detalii,detalii,poze eventual.
esti sigura de faza cu piscina,ca parca am indoieli,oricum intre sauna si piscina as opta pentru ultima.Merci de raspunsIulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
iulenca spune:
Iulia are dreptate Buli, chiar sunt fete care au facut piscina in sarcina. Miruna e una dintre ele si o poti intreba. Am impresia ca ea a facut gimnastica in apa special pt gravidute si era in ultimele luni chiar. Pumpkin stiu sigur ca a mai facut. Acum depinde ca daca vrei sa faci 10 ture de bazin olimpic nu cred ca e indicat da asa miscare in apa e chair bine.
MARIUKU PUI DE IULENKA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.pngMARIA THEODORA
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
M-am eliberat si eu un pic, ca e o nebunie la noi.
Sarilla, La multi ani!, cu intarziere. Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Andreea, sanatate multa mamei tale! Imi pare rau de ceea ce vi se intampla. Curaj mult si putere sa treceti impreuna peste momentele grele.
Iulia, si eu zic sa te duci la piscina. Si eu m-as duce, daca as avea ocazia.
Mai citesc din urma si revin.
Va pup pe toate si mamici si piersicute!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
bulinuta27 spune:
julax...da sunt sigura...l-am intrebat pe dr meu cand eram eu gravi si aveam nevoie ptr coloana...nu ob-uri
cu gabi a fost frumos...am stat o zi la cumparaturi ...cei mici sunt draguti si cuminti de nu imi venea sa cred...philip e o dulceata iar rebecca o papusica
poze ...hm...am o problema cu pozele...nu stiu sa folosesc photobuket...tot pun poze acolo si nu apar...o sa imi fac alt cont...sper ca saptamana asta sa rezolv si cu pozele
Poze
Ajutati-o pe Sonia,