PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
julax spune:
norocutaSpor la facut cat mai multe bunatati.eu incerc sa evit pe cat posibil bucataria,caci sunt o balena in devenire.simt ca am facut un colacel de salvare destul de generos si nu-mi prea convine.Dar cum nu pot fara sa petrec timp in bucatarie(de voie de nevoie)trebuie sa-mi pun vointa la incercareoanaalex,o sa mai uit dupa reteta ,am o vaga idee pe unde ar fi si revinIulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
julax spune:
Nu pot sa cred ca am uitat de ziua Sarillei.Cu intarziere
LA MULTI ANI
Sa ai parte de multa sanatate si impliniri pe toate planurile!Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Oana,am gasit cu reteta de biscuiti:
4 linguri de ulei
1 lingura zahar
150 gr faina
1 ou
1 varf cutit bicarbonat
1 varf cutit sare
5 linguri lapte receSe freaca uleiul cu zaharul.se adauga oul intreg ,sarea,bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de lamaie si laptele.faina se adauga la sfarsit.Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste(eu o las la frigider cam 15 min).Se intinde o foaie subtire de 6-7 mm,pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme.se aseaza intr-o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 10-15 min.Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
crissa71 spune:
Aoleuuuuuuuuu....
La multi ani Sarilico!!
Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita si ai parte doar de bucurii!!
julax spune:
Prezenta slabuta in acest inceput de saptamana.N-ati revenit din weekend?
Aveti idee daca e contraindicat sa faci baie in piscina si sauna in timpul sarcinii?
Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Genie spune:
Hop si eu!
Multam fetelor pentru raspunsurile legate de papucei
Julax, eu stiu ca sauna e conraindicata in sarcina, la fel cum sunt si baile fierbinti prelungite, de piscina nu cred sa fie probleme, dar nu sunt sigura.
Eu acum am pus printesa la nani si trebuie sa-i pregatesc pranzul, asa ca revin mai tarziu.
norocuta spune:
Si eu tot asa. Am dat un ochi prin livada sa vad cum a petrecut in we, apoi am piersicuta la somn si mancarea pe foc, iar la cel mare i-am "garnisit" trei teste la mate ...abia dupa amiaza avem ceva program de voie.
O zi buna tuturor!
Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)
map spune:
Salutic fetelor,
am aparut si eu foarte scurt sa ma vaiet. La mine este la fel, aceeasi durere de gat care nici nu merge mai rau dar nici spre mai bine, ba is zile cand ziua nu ma doare gatul decat seara. am vocea ca naiba de schimbata de nu ma mai recunoste lumea la telefon. Tind deja sa cred ca nu mai este gripa ci altceva. Am sunat acum la dr de casa sa vedem ce spune si ea ca deja mi s-a cam luat. Is destul de ametita. Maine trebuie sa merg si cu Robert la dr dermatolog si ma gandesc ca in drum sa ma opresc la dr de casa sa-mi faca mie un exudat ceva si apoi sa merg mai departe.
Se va trezi Robert si sper sa apara un pic soarele si sa mergem afara. Trebuie sa-l scot un oic desi nu am nici un chef de iesit, as sta in pat si as lenevi.
Va pupam pe toate si sa uram o saptamana buna.
Monica 13+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
andreea25 spune:
salutare
in primul rand doniro felicitari ! sa va traiasca bb Victor si sa fie cumintzel si mancacios! mi a placut mult filmuletzul cu Daria si fratiorul ei
cu intarziere La multi ani Sarillico ! sa ne traiesti ,sa fi sanatoasa si sa ai parte de multe realizari !
vreau sa urez multa sanatate piersicutzelor bolnavioare si multa putere mamicilor!
gravidutzelor sarcina usoar si aveti grija de voi din pacate nu prea cred ca voi mai intra f des.o sa incerc sa va mai citesc din cand in cand.mama mea e f bolnava si mult timp nu o vom mai avea langa noi
.pe mine ma incearca diverse stari si sincer nu vreau sa intristez pe nimeni cu problemele si grijile mele.
asa ca va puuuuuppp mult mult si aveti grija de voi si de cei dragi Andreea & Ariana www.flickr.com/photos/9544071@N07/2137487769/" target="_blank"> CRACIUN 2007