PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doniro/doniro.jpg)
doniro spune:
Am reusit sa pun si cateva poze cu BB VICTOR
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Genie spune:
Doniro sa iti traiasca copilasii! Sa fie sanatosi si sa asculte de parinti! E tare scumpa Daria cum are ea grija de fratiorul ei! In privinta mangaiatului si fii-mea tot asa ne mangaie cu cate o palma :)
Iar despre nastere, ce sa zic, a trecut cu bine, important e ca sunteti voi sanatosi, restul se uita.
Norocuta ma bucur ca ai revenit! Ce copii frumosi ai! Sa fie sanatosi si voi alaturi de ei!
De cateva zile fii-mea ma zapaceste de cap cu suzi, o vrea tot timpul dar eu ma incapatanez si i-o dau numai seara la culcare. Ii iese un canin si cred ca asta o deranjeaza.
As avea si eu o intrebare pentru voi: de unde le luati papucei de casa piersicutelor? Eu am mai multe feluri dar toti sunt prea grosi si Antonia si-i scoate singura din picioare. Nu ar fi o problema daca am avea parchet dar la noi in living, bucatarie si hol e gresie peste tot si nu o pot lasa in piciosusele goale.
Piersicutze spune:
Genie eu i-am luat de la quelle si snt f multumita de ei. Incearca si la quelle in Germania, poate oferta e mai variata.
norocuta spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Norocuta:te rog sa ma ierti..n-am stiut..!Eram convinsa ca iti apartin amandoi..ca unul seamana cu tine si celalt cu sotul..!Sau iarasi fac vreo gafa!!??
Te rog scuza-ma inca odata!N-am vrut sa deschid o rana cicatrizata demult!
Fireste ca m-ai facut curioasa dar imi trece..
Pupici la totata lumea!!Sa va traiasca!
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Nu ai de ce sa te scuzi, pana la urma asta e viata noastra, cu bune, cu rele...cum ne e scris. Cine n-ar vrea sa aiba un destin de poveste? Cine stie excat ce i se va intampla maine?
Stai ca prind eu o zi mai libera si voi scrie povestea, tot va trebui sa o fac o data si odata (cred ca-i mai bine sa o bag la "confesiuni"), iti inteleg curiozitatea.
julax spune:
Doniro,ce grasunel si scump e VictorMi se pare frumos cu doi dupa cum povestesti.sper ca va fi la fel de usor si in viitor
emiliasi al meu adoarme tarziu noaptea(pe la 10 si...),iar ziua doarme o ora cel mult doua.Hmm, deci e problema generala si cu trezitul piersicutzelor(noaptea)Uneori imi vine sa-l las sa mai planga,dar nu ma lasa inima,n-as vrea sa se obisnuiasca hop-tzop in patul nostru,dar sper sa fie doar o perioada...
In legatura cu papuceii de casa eu am o pereche pe care ii poarta acum de la mama(parca am vazut la Selgross)In acestia nu transpira,ca am incercat mai multe variante si fara prea mare succes.eu i-am mai dat si sosete cu sandale,dar i-au ramas mici.Poate pantofii mai subtiri din toamna...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
norocuta spune:
Julax, mada_mxm si eu va
julax sa stii ca nu mi-au scapat discutiile despre biscuitii "julax". Se anunta a fi deliciosi, dar astept ziua aia cu soare sa ii prepar si eu. De vreo doua saptamani sotul meu vrea sa tina si un pic de dieta si mai tine si la "colesterol", astfel am ajuns sa prepar diveerse feluri pentru fiecare: piersicuta are cerintele ei, Ali e in crestere si incerc sa il ingras un pic, eu am si eu poftele mele...deci incaperea preferata?!BUCATARIA
norocuta spune:
Hai ca raspund pe rand si pe apucate ca Nour imi sta in brate si din cand imi bate cu palmele taatatura si nu stiu ce o trimita/inchida instant.
genie si Nour a inceput sa roada ce ii iese in cale din cauza dintilor, lucru care pe mine ma scoate din minti ca de jucariile speciale pentru asa ceva nu se atinge.
Legat de papuci de casa, si eu dupa mai multe incercari am ajuns sa il tin cu niste pantofiori sport anume pe care ii lasa chipurile in pace si nu transpira (maimutul stie sa le desfaca ariciul si numnai asta ii place). Si noi avem gresie peste tot si se mai si taraste toata ziua dupa minge, masinute, etc.
norocuta spune:
deniro, mi-au dat lacrimile vazand filmuletul si pozele cu micutul Victor Andrei si dulcica Daria.
Ieri nu mi-a mers bine Internetul si abia azi am reusit sa le vad.
Refacere rapida si sa te bucuri cu tot sufletul de o asa familie frumoasa!
oanaalex spune:
Salutare livada.
Doniro frumosi foc copilasii tai. Si eu am un finut Andrei Victor pe care-l botezam peste 2 saptamani.
Alex e bine, nu a mai vomat de 2 zile dar se pare ca a trecut virusul la sot (voma si diaree la greu de ieri noapte). Sper eu sa scap de treaba asta ca nu stiu zau cum se descurca restul daca eu sunt leguma la pat.
Julax este undeva salvata reteta de biscuiti? Eu o aveam in buc si saptamana trecuta la curatenia a disparut. Te rog daca poti sa-mi spui unde o gasesc ca vreau sa-i mai fac lui Alex.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
she_wolf spune:
Babee, n-am mai fost in tara din septembrie 2006. :-) N-am cum sa-l las pe Cristi singur, termina scoala la 13.30 si n-ar avea cu cine sa stea pana pe la 18.30 cand pleaca sotul meu de la serviciu. In plus, spre sfarsitul lunii sotul meu va pleca in delegatie pentru cateva zile, mai vine si mama la noi pe 29, chiar n-am cum sa plec nicaieri. Oricum, ma gandesc ca mai este totusi putin pana mergem in Ro si sper sa fie totul ok. Pana atunci, ii mai fac masaj si...cam atat.
Mada, nu vad de ce sa tii o camera pentru musafiri in conditiile in care o sa ai doi copii si camera Ariannei e prea mica pentru amandoi. Ideea cu canapelele extensibile din sufragerie e foarte buna. In privinta camerei, e o idee buna s-o pui pe ea sa aleaga, s-ar putea sa ai surpriza s-o vrea pe asta in care a stat pana acum.
Doniro, am vazut filmuletul si Daria a fost tare draguta, s-ar putea sa-l accepte mai usor acum, ca e micuta, pe "intrus". :-) Imi amintesc ca a avut Cristi o perioada dupa ce l-am nascut pe Radu in care nu m-am inteles aproape deloc cu el. Bine ca a trecut si am avut mare noroc cu mama care a venit odata cu mine aici sa ma ajute (eu am fost sa nasc in Ro) si asa am reusit sa-i acord lui Cristi cat de multa atentie s-a putut.
Claudia , Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)