PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Doniro:bine ati venit...sa fiti sanatosi cu totii..din pacate n-am reusit sa vad filmuletul..mai incerc.Pupici la toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

crissa71 multumim de aprecieri si ma faci sa vin cu ceva explicatii:
-Nour cel blond seamana cu sotul meu cand era mic (ochii sunt de la mine), respectiv "s-a bronzat" in timp ce creste, caci dealtfel nu avem nici unul "suedezi" in familie.
-Baiatul de ciocolata a fost nascut de cineva special care acum e printre ingeri, din nefericire. Aici ar fi de spus inca o poveste horror despre medici, dar nu vreau sa aduc nori negri in livada. Ali a avut ceva e tras din cauza nasterii cu probleme, dar este un copil foarte tandru, inteligent, cuminte si trateaza foarte frumos piersicuta (sincer noi ne asteptam la ceva ca intre frati, mai ales acum cand sunt mici). Cred ca Dumnezeu a vrut asa, e iubit nespus de mult de toti cei din jur.

Ma duc sa le dau sa manace la maimutii mei, dar sunt pe aici... sper ca zilele ce vin sa fiu mai activa, sa mai stau si eu la o "vorba" cu voi ca mi-a fost tare dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Norocuta:te rog sa ma ierti..n-am stiut..!Eram convinsa ca iti apartin amandoi..ca unul seamana cu tine si celalt cu sotul..!Sau iarasi fac vreo gafa!!??
Te rog scuza-ma inca odata!N-am vrut sa deschid o rana cicatrizata demult!
Fireste ca m-ai facut curioasa dar imi trece..
Pupici la totata lumea!!Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Roxana,ce frumosdaria e superdulce si Victor pare cumintel.In legatura cu nasterea ,important e ca a trecut si ai avut ocazia sa simti si tu ce a simtit bunica,in plus ai si termen de comparatie.si eu am nascut fara epidurala,ca la noi nu ajunsese inca si nu a tinut sa nasc in Bacau.A trecut si e important ca avem copii sanatosi.norocuta,ai niste baieti...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Norocuta bine ati revenit. F frumoase pozele. Pupici la maimuteii tai is niste scumpi.
Miruna, Crissa ms mult de raspunsuri.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Roxana bine ai revenit acasa cu bine, uff ma asteptam si eu sa zici ca ai nascut mai usor...da' asta e vb lui Julax a trecut, eu nu stiu daca as fi in stare sa nasc fara epidurala ca ma simt tare obosita in perioada asta si cred ca nu s-ar descurca astia cu mine la spital sa fac vreo branza gen impins, contractii si alte alea ca as fi o leguma.
Ma oboseste si Alex ca adoarme greu noaptea si mai devreme de 12 pm nu vrea cu nici un chip si azi abia l-am adormit dupa amiaza ca era obosit si se arcuia facea ca toate alea si eu nu prea mai am rabdare cu el daca nu ma simt prea bine.
Sper sa imi revin pana nasc ca am si niste dureri de cap si pulsul asta vad ca sare la 100 batai/min si abia respir.
Ei hai ca m-am vaicarit destul....

Roxana am vazut filmuletul si Alex a venit langa mine si se uita si el si ii explicam ca o sa vina si la noi un bebe mic si bla bla bla si intai s-a uitat atent si dupa a inceput sa planga de nu il mai puteam impaca si se uita in ochii mei si ii curgeau lacrimi, acuma nu stiu ce sa zic da' cred ca era gelos asa ca mai am un hop de trecut cand oi venii acasa...asta imi mai lipsea...
Taicasu zicea sa opresc mai repede filmul si sa nu mai chinui copilul, eu am avut intentii bune si nu m-am asteptat la asa reatie.
In rest sunteti niste scumpici toti si va sta bine impreuna si sper macar sa ajung sa trec si eu cu bine peste nastere ca tine si sa ma vad acasa dupa 3 zile.
Cand mai poti sa intrii sa imi zici si mie cum s-a comportat Daria cat ai lipsit tu si daca s-au descurcat cu ea cu papa si restul si binenteles alte sfaturi privind acomodarea intre cei 2 copii.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 38 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mada bine ai revenit acasa si spor la treaba cu renovarea si eu sunt cam in dilema ca nu stiu deloc cum sa aranjez mai bine cu dormitul bebeilor ca am camera asta noua in curs de mobilare si nu stiu zau pe cine sa trimit acolo pe sot cu Alex sa doarma amandoi si bebita sa ramana cu mine in dormitor?
Ca la noi este o problema inca dormitul ca Alex se scoala de cateva ori pe noapte,mai bea un ceai,cred ca ii mai amorteste mana de la gips,mai viseaza ceva urat si se ridica in picioare in pat sa vada daca suntem pe acolo...si trebuie sa ma ridic sa ilpun inapoi sa il invelesc daca nu sa il plimb nintel sa adoarma la mine pe umar sau la sot in ultima vreme.
Si parca nu imi iese nimik oricat as vrea eu sa termin mai repede cu aranjatul ca am tot mutat mobila care era periculoasa de pe aici din camera de zi pe unde stau eu cu Alex si din dormitor si pana acum camera aia arata mai mult ca o magazie curata cu perdea dar cu lucruri care nu se potrivesc unele cu altele.
Si in concluzie trebuie sa fac si camera aia sa fie safe si pentru Alex daca am nevoie sa il las pe acolo si pentru bebita sa se preteze daca e nevoie sa doarma ea acolo.

Complicat....

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 38 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Roxanana bine ai venit acasa. Sa iti traisca. Mi-au dat lacrimile cand am vazut filmul. Cum se uita ea Daria asa mirata, si l-a studiat pe bebe. Sunt tare dragalasi amandoi.

Emilia te inteleg perfect. Si pe mine ma chinuie la fel Alex. Noaptea mai nou vad ca cere de mancare si din 3 in 3 ore. Ma termina. Nu stiu cand scapam de bibe ca eu nu mai rezist. Adoarme la bibe, iar noaptea ma striga din patul ei "mama papa". Si daca ma intorc la somn,ma aude si plange, se mai maraie ceva si apoi adoarme si uite asa, apoi se trezeste iar si uite asa trece noaptea.

Sper sa treaca repede la tine perioada si sa va linistiti, sa ai o nastere usoara.

Legat de iesit afara eu ies o data pe saptamana din casa sambata sau duminica, si atunci la cumparaturi in rest nu mai prididesc prin casa. Ma simt stoarsa de energie. Sotul mi-a promis ca mergem doar noi doi la Viena acum in ianuarie, oha. Am ramas cu speranta.
Babee apropo iti mai trebuie ceva de acasa, vine sora-mea spre Austria, luni pleaca, cred ca miercuri-joi va fi la Viena. Daca ai nevoie de ceva sa imi spui.

Cam asta e. Azi am plecat la cumparaturi la 11 si am ajuns acasa seara la 8, am fost la Ikea, ne-am mutat la Carrefour, apoi la Metro, apoi ne-am dus la mama sa ii mutam o biblioteca si uite asa a venit noaptea. Nu stiu cat o sa mai rezist in ritmul asta.

Va las, mai vb maine. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare, livaduta! Dorm copiii si profit un pic. Multumim din nou pt cuvintele frumoase.
Am avut ieri o zi super, azi noapte la fel a fost bine, bb Victor a dormit si a papat f bine, m-am odihnit.
Emilia, cat am lipsit (2 zile) Daria s-a purtat f bine, a fost rasfatata de ai mei (a venit si tata dupa care ea e topita), de adormit a adormit-o sotul, deci a fost chiar ok. A venit o data si la mine la spital. Intreba de mine, dar ii ziceau ca vine mami repede cu bb acasa si ii trecea.
Acum Daria se comporta bine, pare sa se fi obisnuit cu bb, nu prea il mai baga in seama. Ma vede cu el in brate si nu reactioneaza (zice bb nani nani sau bb papa si gata).
Ce sa va mai zic, daca ar fi asa, e bine :) Dar prea ar fi frumos...
Sa vedem ce o fi cand pleaca mama, atunci chiar ca nu stiu cum m-oi descurca. Acum, cand eu il alaptez pe bb, sta mama cu Daria sau sotul, pt ca daca am lasa-o pe Daria langa noi, ar vrea sa stea si ea la mine in brate, sa il mangaie pe bb (il mangaie cu cate o palma cum s-a vazut in filmulet...). In fine, pe scurt e bine dupa cateva zile, dar e devreme sa imi fac o idee.
Va pupam pe toate/toti si mai intram cand putem.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am uitat sa mentionez ca nasterea nu a fost provocata (am vazut ca intreba Emilia). M-au apucat durerile (f usoare la inceput) pe la 23 pe 7 ian, m-am internat la 24, dureri mai mari au inceput pe la 4 dimineata si la 9 am nascut. Deci a fost super punctual bb, s-a nascut exact in ziua in care am implinit 40 de sapt.
Va pup!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput