PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Babee, nu m-am gandit deloc la varianta asta, dar nu prea cred ca se pot da ghetute fara sa fie consultat.
Gonul, el are picior tal valg (varfurile sunt spre interior), stiu asta, dar astia n-au ghetute ortopedice mai normale, doar unele care sunt legate intre ele cu o bara pusa pe talpi, adica ar fi cumva cu picioarele legate. I-am pus chestiile alea cand avea cateva luni, dar acum nu se mai poate asa ceva nici macar noaptea. Nu sta, le da jos etc. Eu ii dau doar doua picaturi de vit. D, nu mi-a spus nimeni sa-i dau mai multe si mie nu mi-a trecut prin cap. Oricum, aici nu se recomanda vit. D, nu stiu de ce, eu stiu ca trebuie data de cand era Cristi bb si o cumpar din Ro. Ii mai fac masaj, dar cam dupa ureche si nici nu prea sta. Am vazut o data cum a facut ortopedul din Ro si incerc sa fac si eu la fel. Ufff...

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi nu stiu cum sa facem sa gasim doctorul potrivit pentru noi. Adica nu am o reteta dar eu am procedat pana acum asa, ma refer cand a fost ceva mai important. L-am ales pe cel care a putut sa stea de vorba cu mine si a avut argumente sa ma convinga ca ceea ce spune el este corect. Cazul concret cu hemangiomul lui Alexei: am ales nu un singur doctor ci o echipa care sa il supravegheze si asta pentru ca numai explicatiile celor trei, diagnosticele luate la un loc si experienta fiecaruia m-au convins ca ceea ce spun ei se potriveste la Alexei. Ce m-a costat asta? Nervi de 7 ori mai multi (la modul cel mai concret), bani si timp pe masura. Dar acum sunt multumita, alerg mai mult cu el, astept pe la usi dar simt ca fac ceea ce este mai bine. Ca am gresit sau nu asta numai timpul o va dovedi. Deci la mine este o combinatie de intuitie, feeling despre omul din fata mea si informare. Nu vreau sa spun ca ceilalti doctori care l-au vazut sunt prosti sau neprofesionisti ci doar ca pentru mine si Alexei nu ei au fost solutia potrivita.
Babee si eu ma tot gandesc ca intr-o zi o sa primesc o instiintare ca cineva a investiti pe numele meu milioane si milioane pe care le voi putea cheltui fara sa dau socoteala.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

She usor nu e pentru medic sa faca ghetele fara consult, credeam ca ati mai fost in Ro de cand s-a nascut Radu si l-a mai vazut.Dar cred ca nu din cate imi dau acum seama.N-ai putea da tu o fuga cu el?Fara Cristi si sot?
Aici se da vitamina D pana la 1 an-picaturi.Lui Phillip i-am dat Osteocare(suspensie complex cu vit D, fier, calciu, magneziu etc) si Rebeccai la fel.Ei i-am dat deja o sticla si de la 1 Februarie incep a doua.In Romania stiu ca se da obligatoriu vit D pana la 2 ani.
In Austria nu exista calciu pentru copii, doar homeopat am gasit ceva si la vremea respectiva i-am dat lui Phillip(si vit D dar ca sa o fixeze).Eu zic ca l-ar ajuta mult pe Radu masajul.Nu ai avea unde merge o singura data si sa "furi" tehnica?

Miruna sau o "ruda" de care n-am stiut si sa ne lasa multe averi

Azi ma bag iarasi in oale, apar mai tarziu

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua, livada draga! Nu am apucat sa citesc mare lucru din urma, doar in mare. Va multumesc din suflet pt urari. Voi fi scurta, ca deh... Nasterea a fost mai grea decat la Daria pt ca m-am dilatat repede si nu am avut timp de epidurala, deci am nascut cam ca pe vremea bunicii si am simtit tot. M-am internat la 12 noaptea (pe 7 ian seara) si am nascut la 9 dimineata pe 8 ian. Bb a avut dupa cum v-a spus si Muuh (mersi mult, Muuh) 3780gr si 54cm. Marti am nascut, joi am venit acasa, reactia Dariei o puteti vedea
www.dropshots.com/doniro#date/2008-01-10/20:03:30" target="_blank"> AICI .
Deocamdata e bine, desi nu prea dorm noaptea, bb papa f mult si haotic, fara program, dar am noroc ca e mama la noi o perioada si ma ajuta enorm.
Greu e cu Daria ca e f miertaita, simte ea ceva... Vrea tot timpul atentie, cand ma vede cu bb e gramada pe mine etc.
Va pup si va mai scriu cand mai am timp.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Roxana mi-au dat lacrimile. Sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Roxana f frumos filmuletzul. Sunt niste scumpei amandoi. Imi pare rau ca nu ai apucat sa ai epidurala si eu am avut data trecuta bine ar fi sa am si acuma ca tare bine a mai fost, dar na mama natura face ce stie ea ca trebuie si ce va fi va fi. Pupici si inca o data sa va traiasca!
Gabriela, Miruna daca auziti de cineva care nu are ce afce cu banii spuneti-i sa treaca si pe la mine. Ca ma mananca palmele si nu am ce ch.
Noi am reintrat in paine sa zic asa Flo azi se ocupa de ultimele returusi in bai adik sa instalee bara de la perdeaua de la cada ca e f mica baia si se face apa peste tot cu toate ca nu e estetic cu perdea dar la baia asta e cam sg solutie. Apoi mai are de vopsit plinta la toaleta si montan perie wc si suport hartie igienica si apoi mai ramane banda de la cada si chitul de rosturi dar cu creion din ala special de albit. Si apoi avem podelele in bai si pe hol da asta dupa ce isi mai revine contul ca acu e cam pe 0.
Eu am rufe de triat si pus la locul lor plus sufrageria de orodnat si sters praf aspirat sters canapele si chef 0/4.
Asa acuma sa va cer si voua parerea:
vine bebe 2 normal va sta cu noi in camera o perioada mai lunga dar apoi trebuie sa il mutam si nu stiu cum e mai bine, camera care e a fetei acuma e destul de mica si ca sa mai ramana ceva spatiu am putea face dar numai cu paturi etajate, cu toate ca nu cred ca fata va fi gata de pat etajat mi-e sa nu uite unde e si sa mai cada noaptea din el. Apoi daca i-as muta in camera unde acuma e pt oaspeti si sa o faca aia mica de oaspeti in aia mica nu incape pat dublu doar din ala care se strange sau ceva si ma gandesc daca is fata si baiat unul vrea pirati sau masinutze in camera unul printese si castele si floricele cum fac impart camera in jumate? Voi ce parere aveti? Ca de mutat va mai dura pana ne mutam de aici destul de mult timp, asa ca trebuie sa vedem cum facem sa ne descurcam cu spatiul are il avem. Flo zicea sa facem camera mica pt bebe adik o lasam cu winnie the pooh cum e acuma si fata o mutam in camera mai mare dar daca mai cresc nu ies discutii de ce ea are camera mai mare si eu mai mica sau din astea? Si daca facem asa tre sa luam in sufragerie canapele extensibile pt cand vin musafiri ca doar nu o sa-i culc pe jos. Nu ca vin f des da si cand vin vrem sa stea cat de cat comod si sa se simta bine.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

doniro bine ati venit acasa. Ma bucur ca sunteti bine.
mada eu sunt de aceiasi parere ca si sotul tau. Pe principiul primul sosit primul servit, Arianna e mai mare si va lua camera mai mare. Pentru oaspeti poti lua si saltele din alea gonflabile cum se vand la noi la teleshopping. A si mai este o varianta atunci cand BB2 va fi suficient de mare sa treaca in camera lui sa o pui pe Arianna sa isi aleaga ea camera. Discutii nu vor iesi prea curand pentru ca nu stiu ei sa aprecieze asa de bine spatiul.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare livada ,

Cu greu v-am citit din urma caci s-a scris nu gluma, insa iata-ma si pe mine "la zi".

Muuh, Genie multumesc ca ati intrebat de noi(daca sar pe cineva scuze... pe unele pagini am fost in mare graba), suntem bine, abia ce am terminat perioada de examene a lui Ali si...am trecut la recapitulari "de vacanta" . Pai cum altfel ca Dl. elev a inceput sa uite dupa numai o saptamana de la finalul scolii.

Anasia
ai facut o treaba grozava, la colaj ma refer, dar si la retetele la care am tras si eu cu ochiul, le-am copiat si...sunt in asteptarea zilei cand vor fi preparate.

Revin cu edit ca am scris aiurea si am dat send fara sa vreau...

Mai aveam sa va zic ca toate postarile mamicutelor gravidute cu BB2 imi merg la suflet, nu de putine ori fiind nostalgica dupa perioada aia....

Deniro felicitari pentru puiutul nouvenit si multa sanatate! Ai trecut un pas greu cu nasterea, de-acum muuulta rabdare si copii cuminti, cel putin cum a fost Daria iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Aaaaa si pentru ca nu am mai pus poze de ceva vreme, uite aici piersicuta Nour si Ali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mada:sunt de aceeasi parere cu sotul tau si cu Miruna!!
Norocutza:Doamne ce copii total diferinti ai!!Si ce frumosi sunt amandoi!Unul creol si numai bun de iubit.. si celalalt ca un suedez frumos.Pupici multi.
Babee:pai nu pot..sotul vine seara tarziu..lucreaza si sambata si uneori si duminica..asa ca...!!Asta e..ti-am zis m-am obisnuit!Cred ca daca as iesi m-as simti inutila, n-as stii unde sa ma duc si ce sa fac...etc!!pupici.
Ma duc ca s-a trezit Cipic...

Mergi la inceput