PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

doniro,imi imaginez ca treci prin niste stari necunoscute pana acum si poate nebanuite.Te-ai fi gandit ca -ti va fi dor de Daria ,desi e asa aproape?Las'ca acusi se face mare Victor si va veti juca impreuna.stii doar cat de repede cresc...
anasia,de obicei cand il strig e Alex se intoarce,dar el nu e de fel captivat de vreo jucarie sau altceva,asa ca daca-l strig ca sa-i propun altceva nu sta pe ganduri prea mult.Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme,dar pentru siguranta poti intreba si pediatrul cand mergi la control.Am crezut si eu ca ar fi posibil sa nu auda bine cand avea cateva luni si nu intorcea capul imediat/intotdeauna cand il strigam,dar m-am convins ca e totul in regula.Am facut diferite zgomote in spatele lui sau in anumite colturi(bateam din palme sau facem ca diverse animalute) si reactiona.E foarte posibil sa fie prinsa in jocul ei sau la tv si sa nu auda.Ni se intampla si noua.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Doniro eu il lasam pe Phillip langa mine cand alaptam si era incantat.Totul era sa nu faca zgomote puternice sau miscari bruste ca speria bebe.Si era implicat in tot ce insemna bebe.Asta am de gand sa fac si acum, cu el nu o sa am probleme, o sa vad cum reactioneaza Rebecca dar o voi incuraja si pe ea sa stam cu totii.

Maine dimi il vad pe bebe si de-abia astept

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

doniro,
si eu am nascut-o pe Sof cand Bubu avea 16 luni.Aceleasi sentimente le-am incercat si eu,mi-era dor de Bubu,simteam ca nu ma ocup de el cum trebuie.E nasol un pic,dar gandeste-te ca bb mic are mult mai multa nevoie acum de tine.Pe parcurs,lucrurile vor reintra in normal si tu nu te vei mai simti asa,crede-ma.Incearca pe cat posibil sa o imbratisezi mult si pe Daria,sa -i acorzi cata atentie poti tu,pt ca ea pricepe ca un "intrus"in relatia voastra,stie ca nu mai are toata atentia.Fiindca tot o ai pe mama ta la tine,incearca daca se poate ,macar o data pe saptamana sa petreceti o dup-amaiza impreuna(ii lasi laptic lui Victor si-i da bunica)doar voi doua(ideal si cu tati,in 3)ca sa -si aduca aminte cum era cand erati doar voi 3.Va va face bine tuturor.La noi a mers.Multa putere!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele, multumesc de sustinere....incerc sa fiu mai tare....si sa ma concentrez mai mult asupra a ceea ce am de facut. Tzocului ii place tare mult la BT mai ales ca are parteneri diversi de joaca all day.
anasia, bine ai revenit! Mi-era dor de tine!
mada, am citit ca ai fost in Ro! Super.....
O sa pun si eu mai incolo poze cu tzoaca din vacanta...pana atunci va pup si va urez o zi minunata!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

fetelor map,babee,julax,crissa,gina,buli,norocuta,anasia va multumesc mult ptr gandurile bune iulenca esti super fata !
multumesc ptr sustinere Andreea & Ariana www.flickr.com/photos/9544071@N07/2137487769/" target="_blank"> CRACIUN 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Larissa, imi pare rau sa aud prin ce treci. Sper sa-ti gasesti cat mai repede o casa, ca sa-ti aduci puiuta aici si sa te linistesti.

Andreea,

Anasia, bine ai revenit din vacanta! Cum a fost? Nu ne povestesti?
Nici Razvan nu raspunde de fiecare data cand il strig. Chiar aseara mi s-a intamplat exact cum ziceai tu sa se uite foarte atent la tv si nu-l mai interesa nimic. Asa ca nu-ti face griji pentru Alessia, fac si ei cum au toane.

Pupici la toate fetele si piersicutele lor!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Bulinuta, oricum, chiar daca nu ai stat decat o zi in Viena tot te-ai distrat, mai ales ca te-ai intalnit cu Babee si cu puiutii ei.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
Multumesc mult pentru urari!Va pup pe toate!
A fost frumos de ziua mea..am serbat-o in 2 zile..am mai lungit-o sa dublez cadourile....si mi-a mers...
Andreea imi pare rau de ce ti se intampla!Doamne-ajuta! Fii puternica!
Larissa te inteleg prin ce treci ca stai departe de iubitica...si am avut un gol in stomac atunci cand am citit ce ai scris..si eu cred ca as fi la fel...bine ca o sa se rezolve repede si nu e ceva de durata mai mare. Pana atunci..curaj! Pup!
Anasia nu cred ca trebuie sa iti faci griji..daca era ceva iti dadeai seama pana acum...pur si simplu sunt prea ocupati sa ne bage in seama uneori....daca totusi esti ingrijorata si vezi ca se repeta..poti sa te duci sa faci un control, pentru linistea ta.Pup.
Doniro m-am uitat si la filmulet si la poze..e adorabil Victor si mi-am dat seama cat de dor imi e sa tin in brate un bebe mic... Ce bine te simti cand il vezi asa mic si neputincios si se bazeaza pe tine pentru orice...
Mada ce faci?Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

julax, gina, , m-am mai linistit;
gina,a fost frumos, dar obositor, cu toate drumurile, plimbarile si mai ales, imbraca, dezbraca copilul; pitica a devenit o rasfatata, nu-i place sa fie imbracata, dezbracata, schimbata de pampers, avem concerte de fiecare data; i-au placut plimbarile cu sania; a incasat de cate ori se putea de la verisoara ei mai maredeja cum o vedea venind, fugea;am fost si la scoala, unde normal a dat iama in jucarii si s-a imprietenit cu baietelul unei prietene; ca sa cada bine vacanta asa, la sfarsit, am racit cu totii;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Anasia si eu zic ca nu e nicio problema ca nu-ti raspunde, probabil ca e prea preocupata in acel moment. Al meu, saracu', nu raspunde din prima pt ca eu il strig in fel si chip, cred ca nici nu stie ca-l cheama Mihai .

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput