PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 21
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sarilla cu scuzele de rigoare pt intarziere, La Multi Ani sa fii cat mai fericita in noul an si sa fie un an plin de succese si bucurii.
Buli fain asteptam poze.
Larissa imi pare rau dar ce sa ii facem trebuie si din astea, pupici multi.
Roxana te cred ca e greu mai ales la inceput, dar vb fetelor incet incet toate vor intra pe cursul normal.
Eu ieri am fost la spital pt analizele de sange asta de dim de la prima ora si erau la nr 7 si eu aveam nr 54 , deci abia pe la 12 am scapat de acolo si apoi am mers in vizita la o tipa de pe dc care a venit in londra cu baietelul ei de un anisor si o luna si am mers sa ne vedem face 2 face ca pe net am tot vb. Si apoi seara m-am intalnit cu Flo si am venit impreuna acasa.
Si am febra musculara. Ca nu am mai impins asa la caurcior de ceva timp si mi-am iesit din mana in concediu, fata si ea s-a cam dezobisnuit de stat cuminte in carutz ca in ro vroia numai carata in brate de tata si a fost cam maraita ieri dar destul de acceptabil.
Anasia pana diseara sper sa reusesc sa trimit mailul cu poza. Ca tre sa caut cd-urile pe care am scos fisierele din laptop si sa caut poza.
Acuma am pus fata la somn si vad ca nu prea vrea sa doarma cu toate ca e rupta de oboseala.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
map spune:
pupici la mamicute si multumim frumos tuturor pentru urario de sanatate.
Azi sunt parca mult mai bine desi am colindat mai bine de trei ore de simteam ca nu mai ajung acasa. M-am trezit cu o secretie mult mai usoara si curata in gat si spersa treaca d ela sine. Afara-i o zi superba, soare si foarte placut. Am fost la dr mea si mi-a facut un exudat faringian sa vedem ce persista atata in gat. Abia vineri sau luni vine rezultatul si nu am sa iau nimic pana atunci, numai ceva de supt. Apoi am mers cu Robert la dermatolog. Din fericire nu-i nimic grav, are niste negisori pe fata care vor trece de la sine in mod normal. Am primit o crema hidratanta pentru ca negii spunea dr ca prefera mediul uscat asa ca hidratand speram sa nu le mai placa. speram sa nu fie nevoie de cauterizare ca atunci ar fi mai neplacut, anestezie totala si alte tampenii.
julax si eu pe unde citesc scrie ca inotul este unul din sporturile foarte recomandate in sarcina. Spre marea mea rusine noi ajungem rar desi avem gramada de piscine. Una din moasele cu care am facut gimnastica dupa nastere spunea ca nu-l recomanda in bazin din cauza faptului ca poti lua fel si fel de ciuperci dar eu in sarcina cu Robert am fost la bazin de cateva ori. Mare calda nu avem in perioada asta din pacate
buli ma bucur ca te-ai refacut dar imi pare rau sa aud ca Rares a fost bolnavior.
anasia Robert raspunde de obicei cand il strig dar nu neaparat. Si la el depinde de ce face. Sau uneori intoarce capul sa vad ca m-a auzit dar apoi nici nu ma mai baga in seama ca el este ocupat cu te miri ce.
Larissa stii si mie imi tot spune mama sa-l las pe Robert in tara. Dar la gandul ca l-as vedea numai o data la nu stiu luni eu una innebunesc. La atata distanta departare nici nu ma gandesc sa-l las. Asa ca te inteleg dar macar mai mereti din cand in cand si-o vedeti. sa rezisti eroic la dorul de fata.
zuzu pupam mamica si cei doi nazdravani. Cand povestesti tu de cum a fost cand a aparut Sophi ma bufneste plansul. Si eu ma tot gandesc cum sa fac sa nu se simta Robert dat la o parte. Din fericire o s-o am aici pe mama si am s-o mai las si pe ea cu bb mic si sa-i dau cat pot din timpul meu si lui Robert. Am sa incerc in timpul ramas pana la nastere sa petrec cat mai mult timp cu el.
Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
map spune:
Am citit si eu mai din urma ca ieri nu apucasem:
Norocuta bine ai revenit. Ti-am vazut flcaii, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. Is niste dulcei.
Roxana bine ai revenit acasa. Sa-ti traiasca cele doua minuni. Cand va vad ma gandesc cum va fi si la noi peste vre-o 6 luni si ma apuca emotiile.
Mada bine v-ati reintors in UK Cand ai sa le spui la tai vestea de bb2. Ce pacat ca nu le-ai putit spune acolo acolo in Ro este asa o veste minunata!
Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
julax spune:
map,multumescSi eu tot la ciupercile alea ma gandeam.dar poate n-o fi mai.nici macar nu stiu daca sunt insarcinata si imi fac griji.stiu ca primele luni sunt foarte importante si de asta as vrea sa fiu mai precauta.oricum,vad ca nu trebiue sa ma stresez prea mult.Merci din nouIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
larissa_79 spune:
map, mergem saptamanal. Adica plecam vineri seara din bucuresti si stam in BT pana duminica seara la ora 23. Deci....o s-o vedem ....des!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!