Insomnia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Se pare ca dupa ce mancam proteine organismul cere somn.
Asa ca ...

Si inca ceva. Incearca si tu sa te relaxezi , ca daca esti ca o grenada cu cuiul scos nu rezolvi nimic.

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Val, eu nu imi dau seama cum melatonina i-a creat dependenta prietenei tale.
Asta e o substanta care se gaseste in organism si, presupun eu, daca iti scade concentratia de melatonina sub anumite limite, incepi sa ai probleme cu somnul.
Odata ce iei melatonina, ti se restabileste ciclul somn-veghe si gata, ar trebui sa nu mai ai probleme.
Fie ca prietena ta si-a creat mental o falsa dependenta de melatonina, fie sunt probleme cu sinteza de melatonina in organismul ei.
Chiar, oare se pot face dozari de melatonina din sange? Adica, sa intre la analize cat de cat uzuale si nu exagerat de scumpe.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Am gasit ceva f. interesant in legatura cu melatonina:

http://www.sanatateata.com/produse/melatonina.htm

Deci, fete insomniace, luati fara grija! :-)
Eu nu sunt insomniaca, dar maine la prima ora imi cumpar melatonina, pt. rolul sau puternic antioxidant!
Voi mai intra pe aici sa va spun daca bag de seama vreo schimabre majora. Gata! Nu mai imbatranim!

Edit
M-am bucurat prematur! :-))
Am gugalit mai in profunzime si am gasit, pe un forum de culturism , urmatoarea parere:

"Tu pui o intrebare f. complexa.
In primul rand eu nu iti recomand nici biomelatonina, nici melatonina artificiala. Astea sunt niste extracte de ficat de taur argentinian, care sunt in principal antioxidanti si calmanti, te indeamna la somn (daca ii suporti), dar si suplimente alimentare.

In America sunt insa procese in instanta pe tema asta, si-au dat seama ca dau dependenta si organismul pacientului nu mai produce melatonina pt.ca o iau din pastilele de biomelatonina.

Asa ca nu mai lua (decat poate sporadic), eu zic ca mai bine faci tu ca toata lumea si incearca solutia clasica cu proteine, carbohidrati si aminoacizi, pt. ca acestia sunt baza in culturism, nu melatonina!!!"

Na! Ce facem acu'? Nu ca de procese ar duce lipsa America, da' orisicat :-)).
Io una tot iau o cutie. Stiu ca sotul meu a luat o cutiuta cu 10 capsule si a fost suficient si nici efecte secundare nu a avut.
Iau o cutiuta din aia cu 10. Macar un rid daca intarzie sa apara, tot se cheama ca am facut o treaba buna .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

quote:
Originally posted by Donia
mQQm, acum serios... valeriana cum se cheama la farmacie?

Donia, Valerian, ii zice, hihi, curata lipsa de imaginatie. Bebe? Hmmm...

...zisa-i eu bombanind in barba pi la 2:25 nopatea... cand la 9 tre' sa fiu la meeting, proaspata si plina de initiaitva!...

io, va zic, chiar am o chestie maaaare cu adormitul, nu ma bag in seama pe-aici numai sa ma aflu in treaba (maru, scuze, nu vreau sa-ti iau vantul) .

Val, tu de mult ai chestia? Sau e ceva mai recent?

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga mea mqqm, te invit cu placere sa te "vaiti" cu mine odata.
eu reusesc sa dorm cap coada o data pe saptamana
in rest, ma foiesc, sucesc, invartesc, iau perna in brate, mai gadil sotul, il mai sucesc cand sforaitul lui numai e dragalas, da nu sforaie f tare si nici des

maine ma opresc si eu la rexall sa iau valerian, sa vedem cum si ce efect are

intotdeauna am dormit bustean, de ma puteai muta cu tot cu pat in alt oras, iar acum e asa frustrant

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu sint in clubul insomniacelor...
Luat melatonina, fara rezultat (tot de la Denizela).
Facut sport dimineata, fara rezultat.
Facut sport seara, fara rezultat.
Mincat putin, mincat mult, baut ceaiuri, bai relaxante, masaj (bravo sotu'), baut un pahar de vin, nebaut pahar de vin, aerisit, citit (aici e buba mare, ca nu poci pune cartea jos), vizionat chestii plicticoase (cum sa zugravesti o casa sau cum sa scoti oasele dintr-un pui), plimbat prin casa, etc...

Rezultat: uneori dorm, alteori ba...si cind e sa nu dor, pot sta si in cap si nu merge...exact acelasi lucru "lumina aprinsa". Sotul zice ca nu stiu sa-mi potolesc gindurile. Poate.
Cunosc efectul zombie de a doua zi (mai als cind am de facut nshpe rapoarte si 10 meetinguri)...bebe mic, nu mersi...am trecut prin asta de 2 ori (vreo 3-4 ani luuuungi de nesomn - nu dormeam mai mult de 1-2 ore legate....o veghe permanenta).

Daca gasiti reteta, spuneti-mi si mie.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Denizel pe cuvant ca saraca prietena mea chiar nu mai adoarme neam fara melatonina. Poate ca este exact ce ai descris tu ca organismul crede ca nu mai trebuie sa fabrice melatonina. Cam asta este principiul si la Xanax, spre exemplu, cu GABA.

MqqM sufar de mult de insomnie. La mine este o chestie cronica. Si am incercat cam toate chestiile naturiste. Nu stiu ce sa mai iau. Oricum in nici un caz somnifere.

La mine problema este, cred eu, ca nu imi pot stapani gandurile atunci cand ma bag in pat. Este o invalmaseala in mintea mea si un suvoi de ganduri carora nu pot sa le spun stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, incercati si produsul naturist care are incorporata planta asta Eschscholzia californica cu proprietati hipnotice foarte bune.
Eu l-am luat din Franta din farmacie, la raionul de produse naturiste si este un foarte bun hipnotic incercat pe pielea mea.
Inlocuieste cu succes somniferele si nu da dependenta, daca e luat in dozele prescrise pe medicament.

Un alt produs natural f bun impotriva anxietatii si insomniei este L 72. Cititi mai multe aici http://www.automedication.fr/medicament/medicament-bl720001-L%2B72.html
Bafta la dormit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Eu am luat aseara un produs de la Remedia RELAXIREM, o combinatie intre valeriana si passiflora. Si a avut efect. Sa vedem in contuinuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

uite prima fericita din clubul insomniacelor

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput