Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitz78 spune:
ana - bea multe lichide, cel putin 2 litri/zi, incearca sa te odihnesti cand te lasa gaza.
dany - nu-l arunca, ca n-are nimik!
off, colicii astia!ma cheama datoria!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
iuli-ana spune:
GABITZ,ma odihnesc mult...Nici in sarcina nu am dormit cat dorm acum!!!Mi-e si rusine de sotz/mama care stau cu mine noaptea si eu cum ma asez in pat,adorm instantaneu...Nu ma recunosc,dar se pare ca recuperez...
De baut lichide...beau si peste 3 l /zi,intotdeauna am fost o hamesita dupa lichide...
De aceea sunt ingrijorata,pt ca am facut tot ceea ce este posibil si tot nu e bine...De mancat ,mananc bine si sanatos...nici nu mai stiu ce sa cred...
Ana,mami de Daria-Elena
dany26 spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
dany - nu-l arunca, ca n-are nimik!
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
ce bine, mersiiii!hai ca incep manevra
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
adra_bell spune:
Iuli-ana metoclopramidul creste productia lactata. Intreaba un doctor daca e ok sa iei.
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Laura10 spune:
uf, am trecut cu bine, a papat si nu a mai vomitat. mi-a zis doctorita ca de la picaturele bonisan se poate sa fie ca-s dulci si-l lesina. acum iarasi cu geamul deschis caci altfel nu adoarme...
cred ca a inceput sa-mi scada productia de lapte cu toate ca nu-i dau biberon, adika de dimineata... 11, cand a vomat, m-am muls caci nu mancase, am scos vreo 160 ml din ambii sani si acum la 2 nu aveam lapte ca pe vremuri, adika sa curga si a trebuit sa traga serios ca sa-i iasa ceva... si beau apa, ceai de chimen, anason... mi-e si teama sa ma mai mulg. eu nu ma mulgeam dupa mese si erau sanii plini de lapte, fara sa fie durerosi, curgea cateodata lasam dare prin casa... acum am senzatia ca parca nu mai am lapte...
a patit cineva asa ceva?
credeti ca-i dauneaza ca-l las cu geamul deschis cateva minute? dar altfel nu ma mai inteleg cu el...
Vasari spune:
Iuli-ana, bine ai revenit! Iti tin pumnii cu lapticul.
Adina, asta e o veste buna in sfarsit. Ce bine ar fi sa se rezolve pana la urma!
Eu de ieri nu am mai reusit sa ma loghez pe forum... doar sa citesc si intre timp am uitat ce voiam sa spun. Acum iesim la o plimbare, ca ieri am stat in casa sa urmarim tusea asta, dar cred ca o va ajuta mai mult aerul curat.
Laura, si eu am patit asta de la sab simplex, nu i-am mai dat si nu a mai vomitat deloc. Dar pauza cel putin o ora dupa ce vomita. Oricum, ar fi bine sa vorbesti si cu pediatrul sa nu fie altceva.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
ancadragoman spune:
Iuli eu zic sa insisti cu alaptatul la san ca pana la urma se regleaza productia de lapte.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
iuli-ana spune:
ANCA,ieri si azi mi s-a rupt sufletul,ca am pus-o la san si a papat de s-a rupt...De aceea am ales sa mulg,ca sa vad cat laptic scot din sani...Si scot mai mult de o gramada!!!
LAURA,si eu am aceeasi problema ca tine,insa 160 ml de laptic cat scoti tu pt mine este un vis....
Ana,mami de Daria-Elena
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
.mamici de bb 2 e normal ce simt sau am luat-o razna??...o sa raman toata viata socata de ce am facut?..inca ma uit la copil si nu pot sa cred ca este al meu...nu-mi revin deloc din contra...il iubesc enorm..e viata mea..cred ca omor pe cel care ii face vreun rau
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
nici eu nu sunt la bb 2..dar am aceleasi senzatii..chiar daca stiu prin ce am trecut cu nasterea..inca nu-mi dau seama ..chiar am facut-o eu... sunt super fericita cateodata plang de fericire... sunt super implinita si nici nu imi mai tb nimic...am de toate... si nici nu idraznesc sa ma gandesc ca i s-ar putea intampla ceva rau...si cateodata cand o vad ca plange mi se rupe sufletul..si plang si eu impreuna cu ea...spre ex ieri..cand am iesit pt. prima data afara...si s-a stranit un pic...desi era soare si frumos cald..nustiu ce se intamplase.. adormea numai la san..si nu se oprea din plans pt. nimic... nu stiam ce sa-i mai fac... eram terminata ..credeam ca o doare burtica...ii faceam masaj... o tineam pe burtica i-am pus cald...nimic... si defapt la un moment dat am obs. ca defapt ea incepuse sa se joace cu mine si sa ma ia drept suzeta..la un moment dat cred ca a obosit si ea..sa faca atata comedie si a adormit... dar nu mai fac prostia sa o las la san mai mult decat tb...max zece min la san... si acum vad ca doarme linistita..plus ca nu mai pot nici eu de sani... ma ustura de mor..sunt inflamati de numai pot..dar dau inainte ...
Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.