Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

GABITZ,ma odihnesc mult...Nici in sarcina nu am dormit cat dorm acum!!!Mi-e si rusine de sotz/mama care stau cu mine noaptea si eu cum ma asez in pat,adorm instantaneu...Nu ma recunosc,dar se pare ca recuperez...
De baut lichide...beau si peste 3 l /zi,intotdeauna am fost o hamesita dupa lichide...
De aceea sunt ingrijorata,pt ca am facut tot ceea ce este posibil si tot nu e bine...De mancat ,mananc bine si sanatos...nici nu mai stiu ce sa cred...

Ana,mami de Daria-Elena

iuli-ana sincer nustiu cum as putea sa te ajut doar o vorba buna ...si sper sa se reglementeze tb ..Doamne ajuta1

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Iuliana, trebuie sa pui bb cat mai des la san, atunci iti va creste productia. Sunt multe femei la care pompatul exclusiv pe o durata mai lunga duce la scaderea productiei laptelui.
Bine ca dormi, asta-i important!!!

Laura, e normal sa simti sanii mai moi, asta nu inseamna ca nu ai lapte!

Alina, multumesc! Se pare ca isi fac intr-adevar efectul procedurile astea... Da Doamne! In sfarsit am alaptat si eu cat de cat relaxata.

Noi nu prea am iesit in ultimele zile (doar la 2-3 zile), ca si mie imi merge aiurea cu sinuzita asta a mea nenorocita...

Vreu de cateva zile tot sa intreb: In Romania e zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

lala, nela, laura...multumesc
adina multa sanatate...

vroiam sa va intreb.. daca e normal... bebelina mea.. cand am adus-o de la spital la 3 zile.. primele zile ...facea kk la fiecare masa... incet incet am vazut ca si-a prelungit scaunele... eu alimentatia nu mi-am schimbat-o si eu chiar ies destul de moale...dar oricum facea destul de des cam 2-3 pe zi...si nu-mi dau seama cum asa dint-o data.. a inceput sa faca cate o paza de 2 zile... repet eu am aceeasi alimentatie..deci sa zicem ca de pe 7 ian. nu a mai iesit pana pe 9 ian..dar atunci a iesit mult mai consistent decat "apa "care o facea inainte- ii zic as ca mie mi se parea prea moale scuzati ca o diarie... si revenind..imi pare ca acum era mult mai consistent... si mult tare cat pt. 2 zile.. dar de ieri dim..iar nu a iesit... o fi oare normal..?scuzati toata povestea asta despre kk... dar poate aveti vreo idee...tb sa anunt dr..?

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ADINA,STEFI,
ADINA,eu o pun la san,dar e mai mereu flamanda si folosesc pompitza ca sa vad cat scot...Daca o pun prea des la san si nu are ce papa,de unde sa stiu cat mananca si cat sa-i dau completare???Sunt cam zapacita si nu stiu cum sa fac...
La noi nu prea e zapada,insa e foarte placut afara,e cald si un soare primavaratic,am inteles ca in alte parti unii au prea mult zapada...
Pt sinuzita stiu ca sunt bune picaturile din apa de mare sau picaturi de lamaie,compresele cu sare de bucatarie(cea neiodata)...
Stiu cum este,ca am avut si eu ...Uite un pupic sa mai atenueze durerile!

Ana,mami de Daria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Si inca ce zapada! Maaare! Si pomii sunt albiti de chiciura... Ca-n povesti!
Nasol ca nu poti pleca cu masina, n-ai unde sa o parchezi si sunt niste turturi si niste mormane de zapada pe marginea blocurilor de te-nfiori cand te gandesti ce s-ar putea intampla!

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Iuli sa stii ca ea suge mai mult dect te mulgi tu ,ca trage mai tare...parerea mea este sa nu cedezi,asa amn patit si eu si uite ca acum este totul bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

slimatei- parca tu alaptezi exclusiv, nu? am intrebat-o pe doc a mea cum imi dau seama daca are diaree si mi-a zis ca la alaptat la san nu exista notiune de diaree sau de constipare, asa cum intra si iese, uneori mai moale face, alteori galben alteori verzui

copilul meu e copilul extrema: ieri a stat numai in brate urland de mama focului si nedormind, patutul lui parca era cu urzici si ghimpi, iar acum a dormit in patut la el de la 11,30 la 14,00 si acum iarasi l-am pus la el in patut si vad ca tace. dar am facut ceva rau... i-am dat suzeta stiu ca nu trebuia, dar nu-l mai suportam sa-l vad cum vrea sa suga si eu sa nu-i pot da... sau daca il pun la san molfoleste nitel si apoi se flescaieste. daca il dau de-o parte se agita iarasi. asa ca i-am dat suzeta, i-am pus caruselul si l-am lasat singur.

credeti ca am facut bine cu suzeta? am asa mustrari de constiinta cand ii dau suzeta... dar nu stiu de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Laura si eu ii mai dau ocazional suzeta, mai ales seara cand o doare burtica si e satula, dar tipa de nu mai stiu ce sa-i fac. Am mari mustrari de constiinta si cand ia suzeta si cand ii dau ceai cu biberonul si ea se uita la mine cu ochisorii aia mari si recunoscatori, mi se pare ca o pacalesc, dar incerc sa trec peste si imi spun ca fac ce e mai bine pentru ea.

http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, doamne da sa se rezolve
Eu cu candida la sini nu sunt tare happy, cind ma dau pe sini cu glicerina boraxata si nistatin inainte de alaptare e ok, daca nu ma mai dau se irita iar si incep sa ma manince :(
Cind vb cu pediatra o sa ii zic, ca mi se pare ca tratez simptomul dar de fapt nu se rezolva problema
Eu mai nou is tare bucuroasa ca Joshua papa pe la 9,30-10, apoi pe la 3 sau 4 noaptea si dupa aceea pe la 7 dimineata, de vreo saptamina si ceva.

Iuli-Ana, stii tu ca productia de lapte functioneaza pe principiul cere-oferta, chiar daca tu maninci sanatos, si eu cred ca degeaba folosesti pompa, bebe-ul e singurul care poate sa stimuleze cel mai bine.
Eu zic sa il pui cit de des, cum cere de mincare il pui sa suga si o sa creasca productia de lapte, o sa vezi.
Si mai ales, nu te stresa si ai incredere, stresul ca nu ai destul lapte influenteaza mult negativ.
Si intrebai de unde stii cit maninca, poti sa faci proba suptului, il pui pe cintar inainte de a minca si dupa si o sa vezi cit a papat.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ana, are dreptate Ancuta. BB trage mult mai bine decat pompa. Sidaca nu ai acum asa mult, bb se anunta mai repede ca ii este foame, ii dai din nou, si in cateva zile ai marit productia laptelui. Altfel nu ai cum s-o faci.
Hai, stiu ca e greu, dar nu renunta!

Si eu sunt tare bucuroasa ca nu am renuntat.

Ancuta, cu a fost ieri la pediatru? parca ati fost, nu?

Mergi la inceput