Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mihuta
Cateva intrebari pentru mamicile de prunci botezati :
- a fost frig in biserica ?
- ati folosit apa incalzita sau rece ?
- ce aduce nasa si ce aduce mama?
- a botezat cineva copilul acasa ?

La noi au facut focul in soba cu lemne si a fost caldut.Si apa a fost incalzita acolo pe loc cu un fierbator de ala mare.Nasa aduce lumanarea,hainutele bebeului si banii pentru popa.
In cazul in care nu ar fi fost cald la biserica as fi facut botezul acasa.Cica se poate.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

am si eu o intrebare tampita: voi cum va dati seama cand ii este foame, ca al meu urla la fel tot timpul si e ghiftuit tot timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

ANCA,ieri si azi mi s-a rupt sufletul,ca am pus-o la san si a papat de s-a rupt...De aceea am ales sa mulg,ca sa vad cat laptic scot din sani...Si scot mai mult de o gramada!!!
LAURA,si eu am aceeasi problema ca tine,insa 160 ml de laptic cat scoti tu pt mine este un vis....

Ana,mami de Daria-Elena

iuli-ana si Laura
si eu patesc la fel
dar eu ii dau si lapte praf de la inceput

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetelor,multumesc mult pt sfaturi si incurajari!
O sa o pun numai la san si sper sa fiu tare si sa nu renunt!!!
De mancat...ce altceva mai mancati inafara de pui,vita,legume fierte,lactate(dar nu smantana si unt),mere coapte...Am o vecina care a nascut in noiembrie,mananca de toate(inclusiv cartofi prajiti,maioneza,mujdei de usturoi,ceapa de apa)alapteaza exclusiv,iar fetita ei nu a avut deloc colici si se impaca excelent cu ce papa mami a ei...Pai imi vine sa o iau razna...Si are laptic cat pt 3 bebelusi...
Dar aveti dreptate,la mine cred ca e stresul de vina cel mai mult,ma intreb mereu DE CE si CUM...

Ana,mami de Daria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Laura, al meu cind ii e foame si se apuca de urlat imi dau seama ca orice ajunge la gurita lui incepe sa suga cu disperare. Chiar rideam cu sotul meu ca am zis ca facem proba foametei, daca ii pun un deget la gura si ii e foame il suge de nu mai poate saracu :))

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

pai al meu si dupa ce a mancat o ora a regurgitat de 100 de ori, l-am trezit ca adormise, si este ca o gogosica cum ii zic eu, modelino si tot daca ii dai ceva sa suga tot ar suge. si pe tzatzi o tine asa in gura... si o molfoleste... asa ca nu se verifica... si cand sta locului, adika e mancat, tot e cu mainile in gura si le molfoleste si mansetele si cauta tzatze si la ta-su...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Laura, al meu cind ii e foame si se apuca de urlat imi dau seama ca orice ajunge la gurita lui incepe sa suga cu disperare. Chiar rideam cu sotul meu ca am zis ca facem proba foametei, daca ii pun un deget la gura si ii e foame il suge de nu mai poate saracu :))

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

si al meu la fel

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua mamicilor,

Ce mai faceti? Ma mai tineti minte? V-am tot cautat la odisee, pana mi-a cazut fisa ca v-ati mutat aici. Noi ,multumesc lui d-zeu, suntem bine.Crestem, dam cu sutu. E asa frumos sa-l simt! Numai ca acum alt stres: cand nu-l simt deja ma stresez oare e bine?? Maine ma duc la eco si sper sa aflu ce am: sau .
Vad voi deja deveniti profesioniste in privinta cresterii bb-ilor. Cu siguranta voi trece pe la voi pentru sfaturi. Ok, va pup si va doresc numai bine!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

PUFULE,si la noi se intampla la fel...
DANY2006,si noi papam lapte praf de la inceput,din maternitate...nu stiu daca vom renunta de tot la el,insa acum incercam sa restabilim lapticul pe care il aveam macar...

Ana,mami de Daria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Da, Iuliana. Eu am patit asa. Din pacate la mine in loc sa creasca productia de lapte, scadea. Baiatul urla iar eu nu stiam de ce pana intr-o zi cand cu sanii ''plini'' m-am muls vreo 2 ore si am scos doar 10 ml. Atunci am hotarat sa-l trec pe formula.

quote:
Originally posted by iuli-ana

Salutare mamici si bine v-am gasit la "clubul scutecelor"!
Pt ca nu am avut timp sa intram,va doresc tuturor La Multi Ani si un an bun,cu multe realizari,fericire,sanatate!Fie ca prichindeii sa creasca frumos si sanatos si sa ne bucuram de ei pana la adanci batraneti!
Bebelina mea este ok pana acum,dormim cam 3-4 ore/zi si noapte,suntem papacioase si vesele...Am pus poze pe mailul comun.
Eu m-am refacut f repede dupa operatie,burtica a scazut mult si am scapat la nastere de 14 kg din cele 20 luate...
Sunt tare necajita pt ca lapticul a venit f greu,am reusit sa-i mulg colostrul si sa i-l dau pt ca am pus-o la san imediat dupa nastere si mi-a facut rani imediat...Asa ca a fost nevoie sa ma mulg,insa sunt bucuroasa ca am reusit sa-i dau "aurul galben"...Poblema este ca acum ,desi beau ceaiuri pt lactatie in disperare,nu reusesc sa scot mai mlt de 150 ml de lapte de la san /zi...Ieri nu am scos nici atata,ci doar 30 de ml...
Nu stiu ce se intampla,am tinut-o si la san,dar productia scade pe zi ce trece...S-a lovit cineva de aceasta problema???Beau ceai pt lactatie HIP si iau Galactogil...Ma doare sufletul ca de 2 zle i-am dat mai mult formula decat san,insa NU AM si am senzatia a pierd si e am...
Aveti vreun sfat???
Nu am apucat sa citesc nimic din urma,insa ma apuc imediat ce am timp...
Va pup pe toate,mi-a fost tare dor de voi!!!

Ana,mami de Daria-Elena

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput