Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ROXXY,i-ai dat de la inceput san sau a apucat sa "guste" formula???
Acum ii dai doar laptic praf?Cum va descurcati???

Ana,mami de Daria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, in Bucuresti e zapada destul de mare. A nins de ceva timp, dar la noi nametii raman cu saptamanile. Mai rau e ca nu pot scoate carutul, trotuarele sunt impracticabile, iar slingul il primesc abia la sfarsitul lui ianuarie. Asa ca o scot pe bb in brate zilnic, dar nu pot sta mai mult de o jumatate de ora asa... :( Partea buna e ca imediat ce ajungem in casa adoarme. Azi voiam sa-i dau sa pape, dar n-am mai avut cui :).
Am pus niste poze noi acum pe zapada. Nu se vede inaltimea zapezii, dar copacii sunt albi, ca-n povesti.

Pufulet, si eu am aceeasi problema ca si tine se pare. Dr mi-a recomandat tot glicerina cu nistatin. Eu i-am explicat la telefon simptomele, o sa discut cu ea la prima vizita. Tu ii dai cu ceva si lui bb? Sunt ingrijorata ca se tot stramba cand papa. Din cauza asta mi se pare ca avem niste mese mai scurte si mai dese. Tu ai observat ceva asemanator la voi?

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutare, salutare!
Si eu sunt curioasa ce mai mancati voi...ca am ramas in pana de idei si trebuie sa imi trimit sotul la cumparaturi, ca nu mai stiu ce sa mananc. De ce nu este bun untul? Ca eu am mancat dimineata lapte, cu unt si miere?
Cel mai mult ma oftic ca nu pot manca dulciuri, am ramas cu atatea dupa sarbatori si ma uit la ele, sotul meu mananca fara sa il vad ca sa nu imi faca pofta...dar macar o napolitana cu ciocolata, as putea?
Dupa ce dati la bebelusi Sab simplex cu lingurita cum o sterilizati? E bne daca o clatesc cu apa fiarta si racita, sau nu este de ajuns?
Voi aveti umifificator de camera?
Eu de azi m-am hotarat sa ii fac fetei baie o data la 2 zile ca mi se pare foarte frig si imi e teama de o raceala, mai ales ca de ieri e cam fomfaita si doarme cu gura deschisa.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Geo eu de cateva zile pap numai dulciuri ..am nevoie de carbohidrati ..nu stiam ca exista pericolul sa pierd laptele ..daca am tot tinut regim nu am papat dulciuri si acum numai asta mananc ....eu am scapat de toate kg acumulate chiar am mai dat unul jos fata de cat aveam inainte asa ca incep sa mananc normal si orice ...am inceput sa gust din fiecare si vad ca bebe nu zice nimic...la cata ciocolata si prajituri am mancat zilele astea trebuia sa intre in coma diabetica Doamne fereste

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Ce bine de tine...mie imi e frica sa mananc...sa nu ii faca rau fetitei.
Pana cand trebuie sa calci rufele bebelusilor? Ca mie imi este asa de greu, sa fac aia , pe cealalta, mai ales ca nu am niciun ajutor.

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

..hmm..eu nu m-am muls niciodata sa vad cat produc..bine seara cred ca nici eu nu mai sunt in "forma maxima" atata timp cat tot mai are mese noaptea dar prefer sa ma trezesc decat sa-i dau completare..desi in ritmul asta la 2 luni jumate si-a dublat greutatea de la nastere cred ca o sa fie nevoie la un moment dat.

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

....eu i le-am calcat doar o data la inceput cand s-a nascut atat..prea mult "cocolos" strica..
..mie mi-a venit sa-mi bag picioarele,,stiam ca atata timp cat laptezi nema "urati"..eu ce naiba fac nu mai intru in biserica la botez..s-o credeti voi..mai bine mor

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Fetita mea are candida pe limbuta si ma gandec ca automat am si eu pe san. Dr mi-a zis sa-i dau ei in gurita cu glicerina cu nistatin dar de mine nu a spus nimic. La voi se vede ceva pe san? Pe de alta parte mi se pare nasol sa-mi pun glicerina cu nistatin si sa-i dau sa suga ca poate refuza sanul. Are gust rau, e amaruie, bleah.
Eu ma feresc sa mananc ciocolata, mananc doar Bounty care e mai mult nuca de cocos. Nu stiam ca poate disparea laptele de la dulciuri, nu vad nici o legatura.
Nici eu nu ma omor cu calcatul. Pai dupa ce le spal, le clatesc de n-spe mii de ori si stau la uscat afara in ger, cred ca sunt de safe...
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Iuliana si eu am patit la fel. Eu m-am chinuit vreo 2 zile dar ajunsesem la 30 minute intre supturi si nu mai puteam i-am dat lapte praf. Acum ii dau si san si lapte praf. Ce e interesant ca sanii produc la mine aceeasi cantitate adica 40 ml unul. Dar copilasul mananca din ce in ce mai mult.

Cat de des ii curatati in urechiuse??

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pentru ca am facut cezariana, in maternitate i-au dat la inceput formula cu lingurita. El saracu a vrut sa ia sanul (am avut si probleme cu sfarcurile f mici si care intrau inauntru), reusea intr-un final sa-l apuce si sa suga, statea si cate 20 de min la un san si pe urma se punea pe urlete. Toata treaba asta a durat vreo saptamana. Poate ca ar fi trebuit sa mai insist, insa recunosc ca am cedat nervos. baiatul nu se odihnea, plangea tot timpul si am ales sa-i dau lapte praf.

quote:
Originally posted by iuli-ana

ROXXY,i-ai dat de la inceput san sau a apucat sa "guste" formula???
Acum ii dai doar laptic praf?Cum va descurcati???

Ana,mami de Daria-Elena

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput