Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

GABITZ lasa ca o sa-ti ceara ea papa cand ii e fomica ...incearca sa-i distragi atentia de la durerea de burtica am vazut ca la multi bebei tine ...joaca-te cu ea sau arata-i ceva..al meu e lesinat dupa catelusul lui cu care doarme si dupa beculetele de la brad daca le are pe astea doua uita si de foame
SANDUTA si al meu are acelasi program numai ca intre 2 si 6 cand al tau doarme al meu mai are o masa si se joaca si intre 6 si 11 sunt vreo 2 mese cu pauze de joaca cu povestit..vine tati ne rasfata si el..

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by dany26

RGE si mihuta mersi de raspunsul de ieri in leg cu cantit de lapte pt bb!

fetelor care fol BIBERON AVENT...le dati tetine asa cum zic ei: la 0m+ cu o gaura si la 1m+ cu 2 gauri???

ca eu lui bb (are 2 luni) ii dau tot cu o gaura adica 0+ .

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

eu de vreo 3 zile i-am luat tetina 1m+,dar ii mai dau inca si cu 0m+, care imi pica in mana

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

gabitz si ank mersi tare mult de raspuns!
deci nu ii face rau ca ii dau cu 0m+

gabitz ca sa uite de durere euu ii cant ceva lent (nani nani puiul mamii...etc) si ii tin manutzele in mana mea sau ii pun mana usor pe obrajor (el fiind in patutz pe o parte)....bb-ului meu ii place tare mult sa simta caldura pielii mele...de fapt si a lui tasu si a lui bunii...ii place sa simta pe cineva...
sau ii cant aproape de urechiusa-ftza lui ca sa imi simta respiratia calda.

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am venit si noi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si Matei doarme mai mult de 2 zile (si ziua si noaptea). Mi-a spus pediatra sa nu-l trezesc niciodata. Copilul se trezeste singur cand ii este fomica.
La noi problemele cu somnicul s-au reglat cam de o saptamana (deci de cand avea o luna si o saptamana). Pana atunci am suferit si noi destul de mult (cu somnul de 2-3 ore pe noapte). Eu cred ca am reusit sa-l fac sa stie acum cand e noapte. Ziua tin si lumina aprinsa in dormitor si jaluzele ridicate si televizorul aprins (cu volumul normal, nu exagerat de tare). Ma misc tot timpul pe acolo, nu ma feresc sa fac galagie. Noaptea in schimb stingem luminile si lasam doar o lumina mica de la o veioza, stingem televizorul, nu mai vorbesc cu el decat in soapta si daca e nevoie. cred ca deja stie cand e noapte.
Eni, o sa se regleze si la voi somnicul. Oricum eu cred ca programul lor se va schimba de multe ori pana la un an. Al meu a inceput sa doarma mai mult de cand mananca 150 de ml la o masa.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

are cineva sterilizator electronic cu aburi???e bun oare???

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83
Raul nu are forta sa traga ca un bebelus care a papat mereu la san, papa ce vine atunci repede la inceput si dupa tot pompa e pusa in functiune.iar de 3 zile scot 40ml odata... daca fac colecta strang de o masa , dar fiind asa slab il bea in loc de ceai ca nu se satura

Ank Raul 17.10.2007

si eu sunt exact in aceeasi situatie cu laptele....

dar nu stiam ca de la nervi se poate micsora productia....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

stie cineva daca bb meu nu a supt de vreo 3 sapt de la sanul drept...acum daca ma mulg la el....prima serie de lapte e stricat sa il arunc???

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare mamici si bine v-am gasit la "clubul scutecelor"!
Pt ca nu am avut timp sa intram,va doresc tuturor La Multi Ani si un an bun,cu multe realizari,fericire,sanatate!Fie ca prichindeii sa creasca frumos si sanatos si sa ne bucuram de ei pana la adanci batraneti!
Bebelina mea este ok pana acum,dormim cam 3-4 ore/zi si noapte,suntem papacioase si vesele...Am pus poze pe mailul comun.
Eu m-am refacut f repede dupa operatie,burtica a scazut mult si am scapat la nastere de 14 kg din cele 20 luate...
Sunt tare necajita pt ca lapticul a venit f greu,am reusit sa-i mulg colostrul si sa i-l dau pt ca am pus-o la san imediat dupa nastere si mi-a facut rani imediat...Asa ca a fost nevoie sa ma mulg,insa sunt bucuroasa ca am reusit sa-i dau "aurul galben"...Poblema este ca acum ,desi beau ceaiuri pt lactatie in disperare,nu reusesc sa scot mai mlt de 150 ml de lapte de la san /zi...Ieri nu am scos nici atata,ci doar 30 de ml...
Nu stiu ce se intampla,am tinut-o si la san,dar productia scade pe zi ce trece...S-a lovit cineva de aceasta problema???Beau ceai pt lactatie HIP si iau Galactogil...Ma doare sufletul ca de 2 zle i-am dat mai mult formula decat san,insa NU AM si am senzatia a pierd si e am...
Aveti vreun sfat???
Nu am apucat sa citesc nimic din urma,insa ma apuc imediat ce am timp...
Va pup pe toate,mi-a fost tare dor de voi!!!

Ana,mami de Daria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by anacami

Vasari (scuze,care este prenumele tau?) eu o imbrac cu un body+salopeta cu tot cu botosei, acestea sunt nelipsite!nu prea imi plac costumasele,se ridica bluzitele,daca pantalonii sunt fara botosei cad sosetelele,etc. Dupa baita+unele cazuri in care consider ca este cam frig sau curent ii pun o bonetica de bumbac f. subtire.In rest am tot timpul o paturica mai subtire pe car o folosesc daca ma mai duc la socri (2 et.. mai jos)sau in casa cand consider ca este necesar sau cand adoarme.Acum,mi se par ca diminata se raceste destul de tare in camera (am uitat sa verific termometrul,da oricum imi este frig mie..),asa ca ii pun bonetica si spre dimineata.

Acum la noi sunt 19-20 grade in camera; doarme muult mai bine daca aerul nu este prea cald/uscat (Stefania/Slimatei,la tine cum este cu caldura?)

Georgiana,noi ii facem zilnic baita, cu f. putine exceptii; astazi,de ex. , nu i-am facut desi dr. noastra ne-a spus ca putem sa-i facem linistiti chiar daca a vaccinat-o; am zis ca totusi o zi nu este o tragedie

Eu o schimb de scutec de fiecare data cand face kk, daca face doar pp nu am cronometrat, depinde si de cantitate sa nu atarne prea greu, oricum nici la dist. prea mare sa nu stationeze microbii prea mult in zona.
De hainele de casa, in general, o data pe zi la baita sau de fiecare data cand se murdareste sau se uda.

Camelia, Sebastian si Stefania

la noi in casa mai mult de 20 de grade nu pot face...si atunci ajunge term. rar tare....de obicei cam 18-19 grade ...o fi putin dar atat pot face...

Stefania X2 mami ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

Mergi la inceput