Mamici de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetelor!

Am citi cu atentie parerile voastre despre nasterea naturala/ cezariana. Bineinteles ca avantaje si dezavantaje exista de ambele parti, fara indoiala. Eu sunt un caz de cezariana impusa, asa ca tot incerc sa-mi fac curaj si sa cred ca va fi foarte bine: totul va decurge repede si usor, recuperarea la fel iar laptic sper sa am din plin ! Am discutat deja cu dr. si voi face peridurala, nu vreau anestezie generala. Macar atata lucru, sa pot sa-mi aud copilul si sa-i vad fatzuca imediat ce l-am nascut. tare mult mi-as fi dorit sa stea si sotul meu cu mine, sa ne tinem de manuta in asteptarea bebeului. dar el e mult prea fricos, mai ales ca ultima oara cand si-a facut analizele l-au cam luat ametelile... Fricosi mai sunt barbatii cand vine vorba de doctori!!

alina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihbut spune:

Simonix imi pare rau de experienta neplacuta cu ecografia in Belgia, dar si aici ca pretutindeni sunt doctori si doctori. Am avut si eu experiente nefericite cu un specimen, acum sunt super incantata de doctorita mea. N-o sa ma lungesc prea mult, vreau doar sa-ti spun ca daca vrei ecografii suplimentare fata de cele rambursate de mutualitate, le poti face si in Belgia si probabil ca va fi mai avantajos pentru tine decat sa zbori la Cracovia. Nu stiu sa-ti recomand nici o clinica in Brussels care face astfel de extra ecografii, dar la spitalul de care apartine doctorita mea (in Gent) o echografie 3D/4D costa 40euro cu masuratori si poze, daca vrei si inregistrare pe DVD atunci te costa 60euro. Doctorul care face astfel de ecografii e foarte dragut, pe mine m-a trimis doctorita mea la el pentru ecografia de trimestrul 2 si desi era prima data cand mergeam la el s-a purtat foarte dragut cu noi, ne-a facut toate masuratorile, ne-a dat DVD cu toata inregistrarea ecografiei plus poze si raportul tuturor masuratorilor. Daca te intereseaza iti pot da nr de telefon sa-ti faci programare.

Mihaela, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Fetelor, indraznesc si eu sa va intreb, ca si simptom de sarcina sanii trebuie sa fie durerosi sau nu?

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci fetelor, m-am intors de la ecografie.
Suntem bine, mai grabiti chiar cu o sapt (nu sapt 24, ci sapt 25...) si avem o FETITSAAAAAAA

FETITSAAA

FETITSAAAAAAA

deci inca un carucior trecut de la bleo la SIGUR FETITSAAAA!!!!!

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analisa spune:

Buna! M-am intors de la eco.Bebe e bine,doar ca foarte agitat.In sfarsit este agitat, ca, de fiecare data cand mergeam la medit, imi tot zicea ca nu prea se misca.
Asa cum banuiam si eu,acele intariri de burtica sunt contractii.
Per total mi s-a recomandat ceea ce aud de cand sunt insarcinata si anume odihna.Joi vb iar cu medicul sa vedem daca poate sa-mi mai prelungeasca concediul (am depasit de ceva vreme cele 90 de zile) si poate ma mai interneaza in spital pt niste perfuzii..a zis el.

O intrebare am...face cineva tratament cu gravibinon???

22 saptamani(23 dupa eco)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

deci fetelor, m-am intors de la ecografie.
Suntem bine, mai grabiti chiar cu o sapt (nu sapt 24, ci sapt 25...) si avem o FETITSAAAAAAA

FETITSAAA

FETITSAAAAAAA

deci inca un carucior trecut de la bleo la SIGUR FETITSAAAA!!!!!

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

si eu am patit tot asa cu saptamanile...tu iti schimbi DPN?

ce bine ca e fetita!..uite asa s-a echilibrat balanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cleo - bravo pentru fetita cu fundita

Analisa - eu am facut 4 injectii cu gravibinon la sarcina cu Andrei.

Cocolyso, la prima sarcina au fost extrem de durerosi, acum la a doua nu mai mult ca la un ciclu menstrual.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Analisa - eu am facut 4 injectii cu gravibinon la sarcina cu Andrei.

aa...eu de fapt voiam sa stiu...pana in ce saptamana pot fi facute?
Eu am facut deja 14,parca..ca m-am ramolit si nu mai stiu sigur...si ar trebui sa mai fac.Ideea e ca nu stiu cate sa-mi mai iau,pt ca fac destul de greu rost de ele (mi le aduce cineva de dincolo de Prut) si la supra pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna seara tuturor!
Dat fiind ca este prima oara cand va scriu anul aceasta am sa incep cu niste urari pentru toate si nu numai...pentru voi si pentru familiile voastre , prieteni si cei dragi: LA MULTI ANI , UN AN NOU FERICIT SI TOT CEEA CE VA DORITI DE LA VIATA!
Au trecut si sarbatorile si cred ca usor usor intram toate in cursul normal al vietii.
Eu astazi sunt un pachet de nervi, desi au trecut ore bune tot nu ma pot calma.Am fost dimineata la medicul de familie, am zis ca deh ar fi cazul sa ma mai vada la oki sa nu ma uite. Bun , ajungem acolo si era o gramada de pensionari si de persoane FFFF grabite si toate suprasolicitate . Am zis sa nu fiu nesimitita sa stau la coada sa astept desi al meu sot facuse santuri de cate ture a facut in sala de asteptare. La un moment dat apare o distinsa doamna care se posteaza direct la usa . Spun la cand apare asistenta ca sunt gravida , destul de tare incat sa auda toataaaa lumea ( nici un semn de intelegere sau ceva .. in fine ) Distinsa doamna mai avea un pic si se catara pe clanta ... zic sa ma duc sa o apuc de mana si sa ii zic ca mai suntem la coada. Intre timp simt ca mi se face rau ( mi se inmuiasera picioarele si ma luasera niste calduri de am zis ca mor )si ma asez pe un scaun cand hop intra inauntru si sta si sta si staaaaaa si staaaaaa ( cred ca ii povestea doctoritei viata asta si pe cele de dinainte whatever) .Iese ... deja crapa inima in mine de draci si cum nimeni nu se lua de ea ma apuc sa ii zic vreo 2 ... cand colo ce? tot ea ofensata si f jignita cum imi permit sa ii zic ceva ?????? Ca ce ? doar nu ne vazuse!!!!! Eram de figuratie acolo!
Bun ! de acum tremuram de nervi si imi batea inima sa-mi sara din piept. Intra o alta femeie si cand eu imi dadeam duhu pe un scaun acolo ma observa iar asistenta si zice" va este rau ?" NUUUU nu mai pot de bine!!!In fine si doctorita cand ma vede ma ia peste picior, adica de ce ma panichez asa ? Ca nu e cazul sa ma enervez !!!!!
O iau razna ? sau asa e normal sa se poarte o adunatura de oameni?
Bun gata ma calmez! ( as vrea eu!)
In alta ordine de ideei BB e bine . Am fost sambata si am vazut-o. A ramas fetita doar ca acum nu mai e semnul intrebarii ci e sigur fetita!A fost extraordinar sa o vad cum se agita acolo , se misca si inghitea , i-am vazut si profilul si ne-a aratat clar ce ascunde intre picioare hihihih .
Sambata asta mergem la morfologica si sper ca o sa avem parte numai de vesti bune desi doctorita nu a zis nimic care sa arate contrariu.
Vroiam sa va povestesc multe dar si asa imi e greu sa ma controlez si sa ma gandesc la altceva.
Ah in sfarsit am simit si eu miscarile fetitei. S-a intamplat a 2-a zi de craciun si de atunci o simt mai mereu. Bine azi saraca cred ca din cauza mea a avut parte si de o furtuna emotionala.
Nu stiu poate e vina mea ca nu ma mai pot controla si sunt prea sensibila dar vad negru in fata okilor din cauza nesimitiiri.
Despre arsuri? La mine merge cu apa si un alt remediu cam periculos ( pentru silueta ahaha ) inghetata. Daca beau putina apa , mai multa sa umezesc gatul ma lasa pt cateva minute dar inghetata e solutia minune pt mine . Din pacate tre sa ma mai abtin daca nu vreau sa ma transform intr-un balon hihihih.De arsuri eu am parte chiar de le inceput , au debutat odata cu greturile si am aproape seara de seara senzatia de arsura .
Recomand si eu din toata inima cartea " cel mai simpatic ghid de sarcina" . Am comandat cartea pe internet si a ajuns destul de greu dar a meritat asteptarea. Am savurat-o una-doua.
Intr-o nota mai vesela tin sa zic ca am devenit contagioasa! Eehehe au inceput multe prietene si cunostine ori rude de ale mele sa ramane gravide ! Chiar aseara am aflat despre inca o verisoara ca a ramas si ea gravida ( are abia 7 sapt hihihi ce dragut parca mai ieri eram si eu acolo cu testul in mana ).
Gata ! deja am scris o gramada!
Sper ca nu v-am plictisit cu patania mea dar sincer simteam nevoia sa mai zic cuiva ca altfel simt ca explodez!
Va pup si sa ne auzim numai de bine!

Adri 21+ ,

http://bd.lilypie.com/cAoqm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Cocolyso

Fetelor, indraznesc si eu sa va intreb, ca si simptom de sarcina sanii trebuie sa fie durerosi sau nu?

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

cocolyso, nu e regula. Depinde de la pers. la pers, si functie de evolutia sarcinii.

De ex, la mine primele 3-4 luni, m-au durut. Mai rau ca la ciclu. Bine..si creshteau..
acu nu mai am nimik. Ori nu mai simt nimik (am devenit o nesimtita) ori nu mai ma dor deloc.

23+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput