Mamici de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
MissParker spune:
acina, felicitari pt. rezultatul bun!! Spune-ne daca l-ai primit repede sau ai asteptat cele aprox. 2 saptamani...
gabitzam, tinem pumnii stransi-stransi, dar sa stii ca eu ti-i tin mai mult pt. rezultat, fiindca amnio in sine nu e nici o chestie nasoala.
Ati scris asa mult, ca iar am uitat pe cine mai voiam sa salut. Ah, pe Getutza, pe care deocamdata n-o cunosteam, dar recuperam noi ;-)
V-am pupat, fetele, ma duc acum sa ma culc, ca la 12 n-am putut de foame, ma bagasem in pat, era asa cald si comod (cu perna aia smechera), dar imi ghioraiau matele, asa ca m-am sculat, mi-am facut cartofi prajiti cu ochiuri si cu o salata verde si acum - cu burtoiul plin - cred ca dorm bustean vreo 3 ore.
Ah, si un calduros LA MULTI ANI cu toate urarile aferente si pentru reallaura!!
Felicia
15+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Getutza81 spune:
MissParker, sigur ca o sa recuperam, pe parcurs.... eu cred ca voi sta toata ziua prezenta peaici... cel putin cand stateam la garsoniera eram toata ziua si i dadeam refresh din minut in minut si cateodata chiar ma plictiseam ca nu aveam raspunsuri noi si apoi imi faceam treaba prin casa... acum ca suntem la casa mai mare avem mai mult loc si mai multa treaba de facut.
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
alina_anto spune:
Simonacip si Reallaura LA MULTI ANI!!!

Va doresc petrecere frumoasa si bebei sanatosi si frumosi ca voi!!
Simonacip Anul acesta am ales sa-mi serbez ziua linistita, undeva la munte (am bafta ca pica sambata!!), cu sotul si 2 cupluri de prieteni apropiati. Si mie imi place Kenzo. Abia astept sa vad ce primesc si eu de la sot
. Te pup
alina
21+ 
Getutza81 spune:
La multi ani Simonacip si Reallaura ! Tot ce va doriti, sanatate, bucurii si bebei grasuni si sanatosi si frumosi sa aveti !
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
CamiM spune:
salutare burtici!!

la multi ani Simona si Laura!! sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua si .. nu in ultimul rand petrecere frumoasa

MissParker felicitari pentru baietel si tinem pumnii pentru rezultate rapide si mai ales bune la amnio.
Acina felicitari pentru fetita sanatoasa!!
DanaH parca tu intrebai de vitamine.. aici se recomanda pe tot parcursul sarcinii si dupa cata vreme alaptezi. In primul trimestru si mie imi era cam rau de la ele si medicul m-a sfatuit sa le iau seara chiar inainte de a merge la nani si cel putin la mine functioneaza..nu imi mai este rau.
Ce fel de mate faci tu?
Cami
22+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
DanaH spune:
quote:
Originally posted by CamiM
[DanaH parca tu intrebai de vitamine.. aici se recomanda pe tot parcursul sarcinii si dupa cata vreme alaptezi. In primul trimestru si mie imi era cam rau de la ele si medicul m-a sfatuit sa le iau seara chiar inainte de a merge la nani si cel putin la mine functioneaza..nu imi mai este rau.Ce fel de mate faci tu?
CamiM, nu eu intrebam de vitamine. dar merci, oricum, pt informatie. aici nu se recomanda nimic, decat acid folic la inceput. cu alexandru am luat si materna cu xeleniu (zic bine?)la recomandarea unei doctorite din romania, dar acum (cel putin pana acum)nu iau nimic.
cat despre mate, specializarea mea este statistica si optimizari, dar acum fac modele probabilistice aplicate in management-ul dezastrelor. nu mai fac cine stie ce matematica, mai mult incerc sa o aplic pe cea care am facut-o candva. nu este chiar pe sufletul meu, dar m-am obisnuit. mai am putin si termin (este un doctorat) si apoi vad eu ce o sa fac, desi la matematica pura clar nu ma mai intorc.
Dana
23+
CamiM spune:
Daria cati ani are fetita ta, scuze daca ai mai spus dar.. roza-scleroza
, trebuie sa fie tare obositor daca are asa un program de somn. Fiica-mea ne mai face cate o vizita pe la 4-5 dimineata dar adoarme repejor dupa ce primeste un pic de atentie..![]()
Felicitari pentru mot!
E un moment tare amuzant!!![]()
MissParker sa stii ca nici aici nu iti povestesc medicii prea multe date tehnice( lungimea colului de pilda, rezultatele in numere la analize) in general iti spun e bine sau nu e bine dar fara prea multe detalii.
In ceea ce priveste miscarile lui bebe mic din burtik la prima sarcina nici eu nu am simitit-o miscand pana pe la 20-21 de saptamani si acum cu a doua am simtit ceva mai devreme pe la 18 saptamani dar usor de tot, dupa vreo doua saptamani de "incalzire" insa face un slalom prin burta mea ceva de speriat.
Cami
22+
&
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
Getutza81 spune:
Am trimis pozele pe contul comun de mail, sper sa le puteti vedea cele care vreti.
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
CamiM spune:
DanaH scuze..
m-am zapacit total.. Fecian intreba de fapt.
Interesant ce faci tu
!! Bafta multa cu doctoratul!!
Din cate stiu eu si aici se pune mult accent acum pe mate aplicata.
Cami
22+
&
alexuta75 spune:
LA MULTI ANI GEMENELOR SIMONACIP SI REALLAURA! 

Sa fiti sanatoase si sa nastem toate copii sanatosi si frumosi. Distractie placuta la serviciu, dar mai ales acasa, alaturi de familie!
Alina anto, unde faci eco morfo?
Eu am fost la dr iosup la eco trim II insa am fost putin dezamagita. Nu mi-a dat CD (desi data trecuta imi daduse) si a facut o singura poza cu bebe. Sincer, mi s-a parut destul de expeditiv. Adica e mare diferenta intre cum a fost data trecuta si cum s-a purtat de data asta.
In fine, fetita mea e bine, are aprox 470 gr. la 22 sapt, si totul pare in regula. Mi-a spus ca nu i se pare sarcina joasa, desi eu asa continui sa o simt, ca am placenta fundica gr II maturitate ( ca si data trecuta) iar colul 3,6 inchis. Sincer, la faza cu masurarea colului ma indoiesc ca se masoara asa, fiindca dr meu imi face eco vaginala ptr masurare.
Acum, eu nu i-am spus dr la care ma duc ca merg si la dr Iosup, ca de, asa sunt eu, disperata, si ma gandesc ca o sa-mi zica sa fac si la el 3D. E oare ok sa fac asa multe eco??????
Acu' va pup pe toate si va las, ca sunt la serv si inca mai am treaba. Mai intru de acasa.
Va pup pe toate
22 sapt
si mami lui Alexia