Mamici de mai-iunie 2008 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
gabitzam spune:
Bravo acina
Cat a durat pina ai primit rezultatul? A fost test din acela rapid? La ce laborator ai facut?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Getutza81 spune:
AndreeaP, mersi, ma bucur ca ati reusit sa va luati un aparat, miam dat seama din cuvintele tale ca vi lati dorit, si eu sunt in aceeasi situatie, incerc sal conving pe al meu sot ca chiar avem nevoie si la un moment dat , a, da, miam amintit, in seara cand am impodobit pomul si am vrut sai facem poza a zis ca chiar avem nevoie de un aparat de acum incolo.... mirat el insusi... dar inca nu am reusit sa ne luam...Am gasit o camera de filmat care filmeaza direct pe hard si are multe alte functii si nu era scumpa, undeva la 1600 lei. Burtica ta e maricica, a mea e micuta, mai ales dc ma imbrac bine nici nu se obsearva :(...
Dolores, mersi.
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
cory74 spune:
LA MULTI ANI GEMENELOR NOASTRE, bB SANATOSI SI VOI PE LANGA EI LA FEL!!!!
Miss parker si acenia felicitari pt amnio!!!
gabitzam acum tu urmezi si iti tinem pumnii!!!
noi cum inca nu stim exact ce e BB nostru am hotarat asupra numelor, adica am stat o zi si am facut o lista cu nume de fetite si baieti si i-am trantit-o sotului in fata sa se hoatarasca.deci uitati ce a iesit:
fata:beatrice sonja
baiat:kevin kay
eu rad de pe acum cand o sa mearga BB nostru la scoala de biata invatatoare cat se va chinui sa inghesuie numele lui in catalog, 2 nume de familie+2 prenume, dar sa simta ca trebuie sa munceasca la catalog.
in rest la noi toate bune, dar v-am spus si inainte ca lui BB nu-i place matematica, in cele 2 ore e f activ, azi chiar sedeam langa un baietel si BB mi-a dat un sut eu m-am strambat ca nu ma asteptam la asa un sut, la care baietelul ma intreaba:"cory esti bine, nu bei putina apa ca te-ai strambat!"
ce dulce a fost si atunci le-am explicat de ce m-am strambat la care toti copilasii ce fain!
va pup pe toate!
corina
simonacip spune:
Doloress, Cory doua dragutze, multumim frumos 
acina, felicitari, ce bine ca te-ai linistit!!
David (10 nov 2004) si
Simona
24+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
fecian spune:
quote:
Originally posted by DanaH
Hahah! Mi-ar placea mie, desi nu prea am talent la scris. Din pacate articolele mele sunt de matematica si sunt pt niste intalniri si pt o conferinta la care am deadline curand. Ce imi pare rau este ca nici nu pot sa ajung la conferinta, pt ca este la mijlocul lui mai si este tocmai in Hong Kong. Si asa as fi vrut sa ajung prin partea aceea de lume.... dar sanatoasa sa fiu eu si copiii mei, ca or mai veni sia lte conferinte. Ideea este ca trebuie macar sa trimit articolul, sa vad pe cine o sa gasesc sa sustina prezentarea lui, ca si coautoarea este insarcinata (de azi intra in concediu de maternitate) si nu poate sa ajunga la conferinta.
Dana23+
Dana te inteleg perfect. Ce chestie ca si eu am o conferinta la Shanghai tot in mijlocul lunii mai, la care evident nu pot merge... Mai parca e un facut

Getutza
tu si bebe sa fiti sanatosi, asta conteaza cel mai mult.
Felicia
20+ viitoare mami de ou cu surprizapozici cu noi
Getutza81 spune:
Va spun parerile mele in legatura cu ultimele subiecte.
Nasterea: sper sa fie naturala, nu vreau cezariana, doar daca va fi absolut nevoie, nu stiu, ma simt eu sigura pe mine si nu mie frica deloc de nastere, asa vrea Doamne Doamne cred... cum va fi va fi.
Semne babesti: nu cred in ele, ba din contra ma enervez de fiecare data cand le aud cu superstitiile lor prostesti.
Miscarile lui bebe: la mine au fost mai tarziu cred, si e normal zic eu sa nu ne dam seama dc e bebe, el e foarte micut si cata putere trebuie sa aiba mititelul sal simtim...
As mai cauta lucrusoare si hainute pt bebe dar nu am gasit inca site-uri destul de dragute sami atraga atentia, eu am zis ca prin martie ne suim in masina si via Viena si acolo sigur voi gasi destule si voi umple masina, in functie de bugetul de atunci, voi vedea, iar dc nu, oricum o sa primesc o gramada de lucruri.
Eu de vreo 2 saptamani ma simt ca un sac de box, bebe tot timpul misca, e destul de activ, au inceput si carceii la picioare ce le mai urasc, apoi tot timpul cand ma trezesc seara la pisu si el e treaz si nu ma lasa sa adorm, ma face sa zambesc singura ca nebuna...bineinteles cand pune taticul mana se linisteste de nai vazut...scumpul de el, cat il iubesc.
Am si o listuta de nume de baietei, pt cele care inca nu stiu, poate va nimeresc pe careva, a facuto al meu viitor tatic, eu cred ca voi alege intre bogdan si gabriel, cel putin nu e asa de folosit nici unul.
A: Alin, Adrian, Andrei, Aurelian, Alexandru, Adelin, Augustin
B: Beniamin, Bogdan
C: Calin, Catalin, Ciprian, Cosmin, Cristian, Cornel, Claudiu, Costel
D: Daniel, Dorin, Dorel, Dacian, Decebal, Dominick
E: Eugen, Eduard, Emil
F: Florin, Flavius, Ferdinand
G: George, Gheorghe, Gelu, Gabriel, Gavril
H: Horatiu
I: Ion
J: Jean
L: Lucian, Leon, Leonte, Levente, Luca
M: Marius, Marcel, Madalin, Mihai, Matei, Marin, Mircea, Mirel, Manuel, Marian
N: Narcis, Nicolae
O: Ovidiu, Olimpiu, Octavian
P: Petre, Pavel, Paul, Patrick
R: Raul, Robert, Rares, Romica, Rafael, Radu, Remus
S: Sergiu, Silviu, Sorin, Sebastian
S: Serban, Stefan
T: Traian, Tudor, Teodor
V: Viorel, Victor, Valentin, Valeriu, Vasile
Asta e tot, poate mai ma completati si voi, poate am ajutat pe cineva.
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by cory74
aaaaaaaaaaaa, uituca de mine, bine ai revenit getutza!!!
corina
multumesc mult, cory.
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Getutza81 spune:
quote:
Originally posted by fecianquote:
Originally posted by DanaH
Hahah! Mi-ar placea mie, desi nu prea am talent la scris. Din pacate articolele mele sunt de matematica si sunt pt niste intalniri si pt o conferinta la care am deadline curand. Ce imi pare rau este ca nici nu pot sa ajung la conferinta, pt ca este la mijlocul lui mai si este tocmai in Hong Kong. Si asa as fi vrut sa ajung prin partea aceea de lume.... dar sanatoasa sa fiu eu si copiii mei, ca or mai veni sia lte conferinte. Ideea este ca trebuie macar sa trimit articolul, sa vad pe cine o sa gasesc sa sustina prezentarea lui, ca si coautoarea este insarcinata (de azi intra in concediu de maternitate) si nu poate sa ajunga la conferinta.
Dana23+
Dana te inteleg perfect. Ce chestie ca si eu am o conferinta la Shanghai tot in mijlocul lunii mai, la care evident nu pot merge... Mai parca e un facut. Da' nu imi pare rau...cand il simt pe bebe cum se balacaie prin burtica e mai tare decat orice conferintza
Getutzatu si bebe sa fiti sanatosi, asta conteaza cel mai mult.
Felicia20+ viitoare mami de ou cu surpriza
pozici cu noi
mersi, la fel si tie, si la noi toate de aici si la toate gravidutele de pe lume sa fi bine bebeii asta e tot ce conteaza...
Geta
25+
, iubitoare de 
eu si cristi
bebe mic la eco
Irda spune:
Salutare gravidutze!

Sunt o gravidutza cu DPN 26 iunie, dar activez la mamici de iulie-august! Oricum citesc si pe la voi inca de la inceput, sunteti un grup tare dragutz si unit!
Am vazut ca intrebati de transfer de casete de la eco pe cd sau dvd, puteti gasi acest serviciu la studioul foto-video spam publicitar - avertizare!
Partea buna e ca eco se pot transfera pe loc cu numai 25 Ron.
Pupicei si sarcini usoare in continuare!

P.S. Sper ca n-am fost inoportuna cu mesajul meu, dar am vazut ca intreba Ylari si m-am gandit ca poate mai vor si alte gravidute sa faca acest transfer si nu stiu unde!
Se pot face si poze cu burticile de minuni mici!
Irda
Bebe posibil
Antonia Codrina
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria