Mamici de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetele multumesc mult pt vorbele bune.
Gabitzam am facut recoltarea si analiza la Medlife (pe Grivitei).
MissParker stiu ca au fost 2 tipuri de teste aici, dar eu am optat pr cel rapid axat pe 5 perechi de cromozomi.printre care si cel pt SD.Am avut rezultatul in 4 zile.eu am facut amniocenteza vinerea trecuta.
Mai felelor ce parere aveti de nasterea in apa?Pe mine tare ma tenteza sa nasc asa...

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Buna fetelor!

Va rog mult, poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns. La cate saptamani este indicat sa se faca ecografia 4d?

http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by Andrada79

Buna fetelor!

Va rog mult, poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns. La cate saptamani este indicat sa se faca ecografia 4d?

http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png

Mie mi-a zis o doctorita ca intre saptamanile 20 - 24.
Eu voi face de azi in 2 saptamani, adica la 22 s + 5 zile.

Lilly 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Sarut mana, Irda!!!! Pentru transferul de casete...

Fetelor, eu am avut o zi........... Groaznica!!!! Dar maine mi-am luat liber! Merg la tanti ginecoloaga cu ecografia si la control, apoi la medica de familie pentru prenuptiale. Joi pe 17 imi depun actele. Unde ma sfatuiti sa merg sa vad ce imi pot cumpara de imbracat dragutz pentru cununie???? Heeeelp!!!!! Cred ca de sambata asta am sa merg sa imi caut. Nu m-am hotarat la culoare: roz sau verde??? Sunt fericita!!! V-am povestit cum a fost cu cererea in casatorie? Eu l-am cerut pe el asta vara... Radeam ca 2 prosti dup'aia... Dupa care am ramas eu gravi, analize, greturi, alte alea, am si uitat... Si acum de sarbatori i-a casunat lui! Si intr-o seara m-a lasat sa adorm si apoi asa m-a intrebat, cica "sa vad ce-ti zice subconstientul" Ce smecher!!!

Getutza, bine ai revenit si din partea mea! MissParker, ce frumos povestesti!!!!!

Multumesc celor care mi-au felicitat fetita cea hotarata!

Doloress, mie imi place Patrik, dar cred ca tie si lui trebuie sa va placa mai mult!!! Mie nu prea-mi veneau in minte nume de baieti, dar imi placea Dominic.

In fine...

Pupici, ajung acasa si va mai scriu de acolo, ca acum scriu intr-o vitezaaaaaa....

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Ylari, multumesc.

Fetelor, nu am reusit sa trimit mail, am incercat, la mine arata ca sa trimis dar am verificat pe contul comun si nu a intrat. Cred ca cineva a schimbat din yahoo mail vechi pe yahoo mail nou si eu am schimbat inapoi deoarece al meu windows nu e genuine (original) si imi inchide toate ferestrele ce le am deschise si nu mai pot sa fac nimic, dar il puteti schimba inapoi si daca vam cauzat neplaceri imi cer scuze, cand o sa am nevoie voi face eu schimbarile.
In schimb miam creat si eu cont pe webshots si am pus acolo pozele, vad ca nu sunt probleme cu vizualizarea acolo, le gasiti la link-ul burtica de Geta si Cristi.

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Eu zic sa punem listuta aia cu nume la inceputul capitolelor, ce ziceti ? si atunci fiecare mai poate contribui cu ce nu este...numai ca eu nu pot sa fac modificari ca inca putoarea de mine nu am reusit sa invat...

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

alexuta75 Merg la euroclinic, la dr. nostru. Anul trecut, in vara, mi-am facut o asigurare medicala si, datorita ei, beneficiez de reduceri mari la sp euroclinic (inclusiv eco, analize sarcina etc.) Asa ca , de ce nu??
Ma bucur ca fetele tale sunt bine -cea mare si bebelusa din burtica!

Andrada79 Eu voi face eco in sapt 23-24, mai exact la 23sapt+3zile. Pe tine cand te-a chemat?

alina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Sarut mana, Irda!!!! Pentru transferul de casete...

Fetelor, eu am avut o zi........... Groaznica!!!! Dar maine mi-am luat liber! Merg la tanti ginecoloaga cu ecografia si la control, apoi la medica de familie pentru prenuptiale. Joi pe 17 imi depun actele. Unde ma sfatuiti sa merg sa vad ce imi pot cumpara de imbracat dragutz pentru cununie???? Heeeelp!!!!! Cred ca de sambata asta am sa merg sa imi caut. Nu m-am hotarat la culoare: roz sau verde??? Sunt fericita!!! V-am povestit cum a fost cu cererea in casatorie? Eu l-am cerut pe el asta vara... Radeam ca 2 prosti dup'aia... Dupa care am ramas eu gravi, analize, greturi, alte alea, am si uitat... Si acum de sarbatori i-a casunat lui! Si intr-o seara m-a lasat sa adorm si apoi asa m-a intrebat, cica "sa vad ce-ti zice subconstientul" Ce smecher!!!

Getutza, bine ai revenit si din partea mea! MissParker, ce frumos povestesti!!!!!

Multumesc celor care mi-au felicitat fetita cea hotarata!

Doloress, mie imi place Patrik, dar cred ca tie si lui trebuie sa va placa mai mult!!! Mie nu prea-mi veneau in minte nume de baieti, dar imi placea Dominic.

In fine...

Pupici, ajung acasa si va mai scriu de acolo, ca acum scriu intr-o vitezaaaaaa....

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

well..cu imbracatul...la targul Babyexpo, am luat o bluzitsa vesela + am mai vazut ceva draguts de la o firma, care are cica magazin si in Titan pe la et 3. Cred ca si in alta parte mai are, dar nu mai tin minte sigur daca in Cocor... Nu am fo la ele; dar am incercat sa tin minte, ca aveau si chestii dragute pt o burtica, de ocazie, si nu gri+ negru; si cu rosu, bleo, verde etc.

23+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Ce mult ati scris fetelor!!!!
De abia v-am citit si acum chiar nu mai stiu nici eu ce sa scriu !

IN primul rand LA Multi Ani sarbatoritelor si din cate am inteles sunteti gemene si insarcinate in aceeasi perioada ...cred ca e o senzatie super si acest lucru va apropie si mai mult.
Mi-ar fi placut si mie sa am o sora sau frate ...nu neaparat geaman..orice...dar din pacate pentru mine sunt singura la parinti si eu si sotul meu...de aceea ne-am dorit neaparat cel putin 2 copii.

Miss Parker ,din cate ai povestit ai fost foarte curajoasa si ai trecut cu bine prin aceasta experienta care cred ca te-a cam macinat un timp ...acum mai ai de aflat niste date si o sa fii din ce in ce mai relaxata ca totul e bine...intr-adevar povestesti frumos si ai talent la scris...sti sa descri si parca citind am senzatia ca am fost si eu acolo cu voi ...

CamiM ,sa stii ca si eu ma mai uit la voi si la fetita voastra Sofia...este foarte dragalasa si imi plac mult filmuletele cu ea ...seamana cu fetita mea ...si am mai citi ce mai scri pe la rubrica cu bebelushi made in America.

Imi place ca ii vorbiti in romaneste si nu in engleza cum fac multi si apoi deruteaza copilul de nici el saracutul nu mai stie bine ce limba sa foloseasca.
Si sotul meu traieste in America si urmeaza sa imigram si noi si copii nostrii ,dar mai avem ceva timp de asteptat caci inca nu e cetatean american ci doar rezident permanent.
NOi nu putem primi inca viza,caci asa e legea ...si din 2oo5 decand ne-am casatorit ,sotul meu face naveta in Romania odata la 3-4 luni si sta cu noi O luna ,maxim 2 caci altfel ii dauneaza la prezenta fizica acolo care e o cerinta pentru a putea obtine cetatenia americana.
Mai avem de asteptat totusi vreo 2 ani pana putem merge si noi acolo cu el,dar daca toate actele si procesarile dosarelor vor dura mai putin atunci vom veni acolo mai repede.
Nu stiu cum e In Statele Unite caci nu am fost niciodata acolo ,dar sotului meu ii place mult si crede ca ma voi integra repede .
Socrii mei locuiesc tot acolo si din fericire ne mai ajuta si ei ca sa putem sa ne vedem si noi macar la 3-4 luni ,caci daca era singur acolo nu cred ca ne permiteam luxul acesta si ar fi trebuit sa ne vedem doar odata pe an ,maxim o luna...asa ca am niste socrii foarte buni si intelegatori care ne incurajeaza mereu .
Fetita mea ,intr-adevar are un program ciudat ,dar dupa luni de zile in care am incercat sa i-l schimb ma dau batuta si o iau ca atare ca nu am ce face...cu timpul ma obisnuiesc ...
MAi greu e cand pleaca sotul si raman doar eu cu ea ,caci parintii lucreaza in alta localitate si atunci e intr-adevar mai greu ...dar acum cat el e cu noi mai facem si noi cu schimbul si mai am timp sa trag si eu aer in piept.
Peste o luna pleaca si nu stiu cand mai vine ,caci are de intocmit actele pentru cetatenie si daca vine sau nu cand nasc depinde de data cand e chemat la amprente ...asa ca tot de legea imigrarii depindem.

Ylari ,felicitari pentru fericitul eveniment care urmeaza sa aiba loc in viata ta.
Eu si sotul am facut actele in 2005 si cununia religioasa dupa ce am nascut ,adica in vara 2007 odata cu botezul fetitei .
Rochia de mireasa mi-am cumparat-o singura cu fetita dupa mine ,care pe atunci avea 5 luni,iar nunta,cu toate ca nu am avut multi invitati ci doar 50 ,am organizat-o tot eu singura ,adica cu fetita dupa mine am vorbit si la biserica,si la restaurant si peste tot unde era nevoie,iar cand sotul a venit in Romania totul era aranjat si doar a trebuit sa fie prezent la eveniment.
Dar a iesit atat de bine,mai bine decat as fi crezut si sperat.

Si sa nu uit sa multumesc fetelor care mi-au scris si m-au incurajat ...vorbele voastre m-au facut sa ma simt muuuult mai bine...Multumesc

Ioana
6 ianuarie 2007 Darius 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Daria_Ioana

Ce mult ati scris fetelor!!!!
De abia v-am citit si acum chiar nu mai stiu nici eu ce sa scriu !

IN primul rand LA Multi Ani sarbatoritelor si din cate am inteles sunteti gemene si insarcinate in aceeasi perioada ...cred ca e o senzatie super si acest lucru va apropie si mai mult.
Mi-ar fi placut si mie sa am o sora sau frate ...nu neaparat geaman..orice...dar din pacate pentru mine sunt singura la parinti si eu si sotul meu...de aceea ne-am dorit neaparat cel putin 2 copii.

Miss Parker ,din cate ai povestit ai fost foarte curajoasa si ai trecut cu bine prin aceasta experienta care cred ca te-a cam macinat un timp ...acum mai ai de aflat niste date si o sa fii din ce in ce mai relaxata ca totul e bine...intr-adevar povestesti frumos si ai talent la scris...sti sa descri si parca citind am senzatia ca am fost si eu acolo cu voi ...

CamiM ,sa stii ca si eu ma mai uit la voi si la fetita voastra Sofia...este foarte dragalasa si imi plac mult filmuletele cu ea ...seamana cu fetita mea ...si am mai citi ce mai scri pe la rubrica cu bebelushi made in America.

Imi place ca ii vorbiti in romaneste si nu in engleza cum fac multi si apoi deruteaza copilul de nici el saracutul nu mai stie bine ce limba sa foloseasca.
Si sotul meu traieste in America si urmeaza sa imigram si noi si copii nostrii ,dar mai avem ceva timp de asteptat caci inca nu e cetatean american ci doar rezident permanent.
NOi nu putem primi inca viza,caci asa e legea ...si din 2oo5 decand ne-am casatorit ,sotul meu face naveta in Romania odata la 3-4 luni si sta cu noi O luna ,maxim 2 caci altfel ii dauneaza la prezenta fizica acolo care e o cerinta pentru a putea obtine cetatenia americana.
Mai avem de asteptat totusi vreo 2 ani pana putem merge si noi acolo cu el,dar daca toate actele si procesarile dosarelor vor dura mai putin atunci vom veni acolo mai repede.
Nu stiu cum e In Statele Unite caci nu am fost niciodata acolo ,dar sotului meu ii place mult si crede ca ma voi integra repede .
Socrii mei locuiesc tot acolo si din fericire ne mai ajuta si ei ca sa putem sa ne vedem si noi macar la 3-4 luni ,caci daca era singur acolo nu cred ca ne permiteam luxul acesta si ar fi trebuit sa ne vedem doar odata pe an ,maxim o luna...asa ca am niste socrii foarte buni si intelegatori care ne incurajeaza mereu .
Fetita mea ,intr-adevar are un program ciudat ,dar dupa luni de zile in care am incercat sa i-l schimb ma dau batuta si o iau ca atare ca nu am ce face...cu timpul ma obisnuiesc ...
MAi greu e cand pleaca sotul si raman doar eu cu ea ,caci parintii lucreaza in alta localitate si atunci e intr-adevar mai greu ...dar acum cat el e cu noi mai facem si noi cu schimbul si mai am timp sa trag si eu aer in piept.
Peste o luna pleaca si nu stiu cand mai vine ,caci are de intocmit actele pentru cetatenie si daca vine sau nu cand nasc depinde de data cand e chemat la amprente ...asa ca tot de legea imigrarii depindem.

Ylari ,felicitari pentru fericitul eveniment care urmeaza sa aiba loc in viata ta.
Eu si sotul am facut actele in 2005 si cununia religioasa dupa ce am nascut ,adica in vara 2007 odata cu botezul fetitei .
Rochia de mireasa mi-am cumparat-o singura cu fetita dupa mine ,care pe atunci avea 5 luni,iar nunta,cu toate ca nu am avut multi invitati ci doar 50 ,am organizat-o tot eu singura ,adica cu fetita dupa mine am vorbit si la biserica,si la restaurant si peste tot unde era nevoie,iar cand sotul a venit in Romania totul era aranjat si doar a trebuit sa fie prezent la eveniment.
Dar a iesit atat de bine,mai bine decat as fi crezut si sperat.

Si sa nu uit sa multumesc fetelor care mi-au scris si m-au incurajat ...vorbele voastre m-au facut sa ma simt muuuult mai bine...Multumesc

Ioana
6 ianuarie 2007 Darius 22+

ehe, uite inca o mamica fenomenala. Cum ai reusit sa le faci pe toate nu stiu... pt ca io nu ma vad in stare. Si acu ramai singura, fara sots, cu bebica +burtica, soacra nu, mama nu...
Iti ridic o statuie, da?

Nici noi nu ne-am casatorit. Tati ar fi vrut acum, eu insa nu ma simt in stare sa alerg, mai incep sa am si indoieli (aici au contribuit si cei din jur cu pisalogeala lor... si de ce sa nu recunosc, hormonii; stau noaptea si ma gandesc daca e bine). Cred ca o sa las totul pt la vara, sau cand o sa ne simtim in stare. Si tu esti cu bebica + o viitoare cezariana? OLE.

23+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput