Mamici de mai-iunie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina_anto, Getutza, Alexutza, Daria_Ioana
Alina, frumos ai sa petreci, mi-e dor si mie de un munte...Daca de ziua ta vei fi plecata din Bucuresti, eu iti fac de pe acum urarile, si sa ne reauzim cu bine cind te intorci.Pupici
Getutza, ti-am vazut pozicile, ai o burtica foarte potrivita la visrta sarcinii si frumusica...Nu e deloc mica..si stai sa vezi de acum inainte..

David (10 nov 2004) si
Simona 24+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Simona, si eu cred ca burtica e draguta, si potrivita, nu miar place nici sa fie mai mare, ca eu sunt mica si cum as arata ??? o sa creasca mai incolo, asa si trebuie, si voi creste si eu, cred ca ar fi fost nepotrivit sa ma ingras tare mai repede pt ca practic bebe isi face oscioarele si tot ce e nevoie si deabea de acum se ingarsa, la fel , logic, si eu....

Ioana, felicitari pentru taria de care dai dovada, eu as muri de dorul sotului meu sa fie atata timp plecat, nu stiu ce mas face... eu am spus intotdeauna ca ma pot lipsi de banii care iar castiga lucrand in strainatate (nu e cazul vostru pt ca el sta acolo sa va stabiliti acolo in timp ce la noi ar fi doar sa munceasca dincolo sa ne strangem niste banuti) dar de el nu mas putea lipsi, mai ales acum. Am mare nevoie de el si depind mult de el, lumea e rea, greu treci zi de zi peste probleme, si daca el nar fi sa ne iubim si sa ne incurajam reciproc seara de seara inainte de culcare nu stiu ce mas face, pur si simplu nas rezista.

Geta 25+ , iubitoare de
eu si cristi
bebe mic la eco
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=136499890" target="_blank">burtica
burtica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

alexuta75 Merg la euroclinic, la dr. nostru. Anul trecut, in vara, mi-am facut o asigurare medicala si, datorita ei, beneficiez de reduceri mari la sp euroclinic (inclusiv eco, analize sarcina etc.) Asa ca , de ce nu??
Ma bucur ca fetele tale sunt bine -cea mare si bebelusa din burtica!

Andrada79 Eu voi face eco in sapt 23-24, mai exact la 23sapt+3zile. Pe tine cand te-a chemat?

alina 21+

Eu am facut eco 3 D la clinica Anais, fiindca dr nostru e si acolo colaborator. Dar sa stii ca nu am fost impresionata in mod deosebit.
Tu o sa nasti la euroclinic, sau la CF 2?
Ca eu nu prea stiu unde.....
Te pup!
22 saptsi mami lui Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

alexuta75 Ce dr. ocupat avem!!! E prezent peste tot!!
Legat de spitalul la care o sa nasc, sa sti ca sunt in dilema.. Sunt conditii foarte bune la CFR2, dar nu se compara cu cele de la euroclinic. Si o spun din experienta proprie, pentru ca acum 3 ani m-am operat la euroclinic de apendicita. Am fost tratata regeste, super conditii, asistente dragute, atente, doctorii la fel. Iar cel mai mult am apreciat faptul ca nu am mai stat stresata sa dau spagi in stanga si dreapta. Se plateste la externare, cu factura chitanta si tot tacamul.
Plus ca am asigurarea de care iti spuneam - beneficiez de reducere chiar si la nastere! Asa ca o sa discut cu dr. pe 25 cand merg la eco-morfo si stabilim unde voi naste.

In rest, cum te simti?
Eu ma cam chinui noptile..nu pot sa dorm, iar ziua am inceout sa devin un mic zombie. Mi-a fost greu in ultimele nopti pt ca sotul meu e plecat de 4 zile -vine abia maine-abia astept!!!

alina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Euroclinic e o varianat daca ai cumva asigurare acoperita de ei, cu reducere foarte mare, ca o nastere normala dupa cate stiu eu e pe undeva pe la 6000RON iar cezariana cam 8500RON.

Deschid repejor capitol nou, nu miscati

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 28

Mergi la inceput