Durerea unei pierderi de sarcina (55)
Raspunsuri - Pagina 4
Michelle81 spune:
Idaira-inca o data vreau sa iti spun ca imi tare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat,cat de nedreapta poate fi viata asta!Te rog fii puternica in continuare si nu renunta la visul tau te rog eu!!
Michelle81 spune:
Of...am ajuns sa imi fie frica sa vorbesc despre ceea ce simt...Am obosit sa stiti...e greu si nu pot sa nu privesc inapoi la ce a fost si sa ma gandesc cat de fericita as fi fost acum daca nenorocirea nu se intampla....cata veselie ar fi fost acum in casa...in schimb am ramas cu durerea aceasta mare...iar acum sunt pe deasupra si dezamagita luna de luna...mai are vreun rost sa sper?imi e atat de frica...of scuzati-ma...
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
Un an nou cu multe impliniri, sanatate, fericire si noroc!
Noi s-ar putea sa avem o noua printesa in burtica!
Printesa care si-a facut simtita prezenta...pe burtica, nu simtita pe "interior", la 15 sapt si 4 zile....cu 1 saptamana mai devreme decat sora-sa!
Suntem in mare ok......n-am mai avut contractii dureroase ceea ce ma bucura enorm....in schimb compensam cu Braxton Hicks garla!
Bagam No Spa si incercam sa stam cumintele pe cat posibil!
Flavia....hi hi ...nici eu n-am uitat ca mi-ai promis o reteta! O astept rabdatoare, ca stiu ca ai treburi cu mult mai importante decatt sa-mi trimiti mie reteta! Multumiri anticipate!
La multi ani, Meda! Multa sanatate si un gand bun de la noi!
Mirela....tu cand mai ajungi pe la Nayel? Eu o sa merg pe la sfarsitul lunii asteia....pe la 18 saptamani!
Va pupicesc fetelor! Imi pare rau ca nu pot sa scriu mai mult da am printesa mare in cada si mi-e ca-mi vin vecinii ca ii inunda daca o las mult de capul ei!
Apropo....avem cateva poze noi cu burtica la 14 sapt....la semnatura...poze Daria/album bebe2
pupicei tuturor
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
monicajung spune:
mariaanna...da...am certificatul de nastere...
tu de unde ai aflat ca se cumuleaza zilele? ca nush ce sa mai cred...astia de la cnas mi-au zis de 42 de zile...iar ginecologul si med de fam habar n-aveau...
monysorescu spune:
Neatza fete cucuiete!
JulyMorning felicitari ptr sarcina. Ai sa vezi ca 3 saptamani trec repede si cand o sa te duci iar o sa poti sa ii auzi si inimioara.
Irda felicitari si tie. E bine ca nu mai ai contractii dureroase. Sa incerci sa stai cat mai cuminte ca sa fiti bine amandoua.
Michelle trebuie sa fi tare si pana la urma o sa rasara soarele si pe strada ta. Eu iti tin pumnii sa se intample cat mai repede.
Eu am fost la doctora ieri si a zis ca se pare ca lu' bebe ii priesc greturile si vomitatul meu ptr ca este in dimensiuni normale, ii bate inima bine si lichid este in cantitati normale. Mi-a mai zis si ca in perioada 15-19 saptamani sa imi fac eco morfologica si triplu test si ne mai vedem dupa ce am rezultatele. Sper ca in continuare sa fie totul in regula.
Va pup pe toate si va urez o zi buna!
bb strumf
oana_oana26 spune:
Michelle,
tu esti printre cele mai puternice fete de aici, nu ai voie sa "cazi"
Te cred ca e greu dar merita asteptarea si durerea, asa imi place sa cred, spunea cineva ca dupa atata ploaie curcubeul va fi minunat
Eu gandesc asa, ca DD imi va trimite un bebe atunci cand va fi randul meu , probabil ca mai sunt multe mamici inaintea mea, cu dureri mai mari care asteapta, deci nu-mi ramane decat sa-mi astept cuminte randul
Sunt convinsa ca va veni si randul nostru, atunci cand trebuie, nu neaparat cand vrem noi, tot ce putem face este sa incercam luna de luna si pana la urma se va intampla
O sa fie bine, ai sa vezi, pana la Craciun suntem mamici
mariaanna spune:
Buna dimineata, fetelor!
Monicajung, este scris in lege....am sa caut si iti arat.Oricum, contabila trebuie sa stie legea, nu?
Legea nr. 19 / 2000, publicata in Monitorul Oficial nr. 140 din 1 aprilie 2000, privind sistemul public de pensii ai alte drepturi de asigurari sociale, care a intrat in vigoare de la 1 aprilie 2001, nu foloseste notiunea de concediu de maternitate, ci pe aceea de concediu pentru sarcina si lauzie si se refera la indemnizatia de maternitate.
Potrivit articolului 118 alin. 1 din aceasta lege, asiguratele au dreptul pe o perioada de 126 de zile calendaristice, la concediu pentru sarcina si lauzie, perioada in care beneficiaza de indemnizatia de maternitate. Prin asigurate se intelege persoanele fizice asigurate in conditiile legii 19 / 2000 si care pot fi cetateni romani, ai altor state sau apatrizi, pe perioada in care au, conform legii, domiciliul sau resedinta in Romania. Asiguratii au obligatia sa plateasca contributiile de asigurari sociale.
Alineatul 2 al articolului 118 precizeaza ca femeile beneficiaza de aceleasi drepturi, 126 de zile calendaristice concediu pentru sarcina si lauzie, daca au incetat plata contributiei de asigurari sociale, dar care nasc in termen de 9 luni de la data pierderii calitatii de asigurat.
Potrivit articolul 119 din legea 19 / 2000, concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere. Concediile pentru sarcina si lauzie se compenseaza intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare.
Persoanele cu handicap asigurate beneficiaza, la cerere, de concediu pentru sarcina incepand cu luna a sasea de sarcina.
In cazul in care copilul se naste mort sau moare in perioada concediului de lauzie, indemnizatia de maternitate se acorda pe toata durata acestuia.
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
mariaanna spune:
Michelle,nu te pot lasa sa gandesti asa...
esti o fata minunata, am vazut asta in poezia de pe prima pagina , care ma face sa plang si sa devin mai puternica pe zi ce trece.Copii nostri sunt ingerasi...cu siguranta ca de acolo, de sus, vor avea ei grija de noi, daca nu am putut noi sa-i avem pe pamant.Si sigur vor pune o vorba buna pentru noi, la Dumnezeu ca sa nu ne lase atat de mult in suferinta.
Ariana, Irda...ma bucur ca sunteti vesele!Moni, inca nu stii ce e BB?Din popor se spune ca daca e cu greturi e...Surpriza!Spune ce iti doresti, mai intai!
Oana,imi place cum gandesti!Intr-adevar, DD ne va da fiecaruiea bebelusul, atunci cand ne va veni randul.
Va pup pe toate!
mariaanna
Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729
alinushca spune:
Z1 ... luna viitoare. Dar trebuie sa imi gasesc un doctor. Am de ales intre Tutunaru si Ion Ionutz si Silviu Predoi ... ?
mcrissa spune:
alinushca eu as alege intre ion ionut si predoi.cu tutu eu am avut numai experiente neplacute.as opta mai mult pentru ion ionut, dar sa stii ca se asteapta cam mult ca sa intri la consultatie.dar e si ieftin, adica gratis ca nu accepta bani.
Cristina in asteptarea mormolocului