Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

hello

cristina_nagy de ramo de la bodyline vb??
woww 250-300 ron un machiat?? mi se pare asa de mult.....
fancy 280 ron o freza?? mamaaa da' ce preturi ati gasit.....

ank ai fost sa vb cu ramo?? ti-a placut?? sa imi spui. i-ai spus ca eu te-am trimis la ea??
ank joi dupa masa poate ajung sa vad bazinul pt inot!! sper sa fie totul ok si luni sa mergem cu prichindei la inot!!

pusi

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

am vorbit cu Ramo ieri.Mi s-a parut super de treaba.I-am zis sa vina la mine acasa ca am o gasca de femei disperate care vor coafate..
Azi am fost sa mai imi iau voalul.Amm mers la acelasi magazin de unde mi-am luat rochia.Am intrebat-o si pe fata de acolo daca nu stie pe cineva care machiaza profi si mi-a dat numarul unei prietene de a ei care a facut scoala de make-up la bucuresti si a machiat pe la prezentari.Ma intalnesc cu ea pentru niste probe.Nu mi-a zis pretul dar mi-a zis sa nu imi fac griji ca nu e mult si o sa discutam fata in fata plus ca vine si ea la mine acasa deci nu ma mai trambalez eu pe temiri unde.
Probabil ca daca nu as fi avut bebele as fi dat si eu 250 ron pe machiaj, de fapt mai mult ca sigur, dar acum am alte prioritati, nici nunta nu o mai simt la nivelul ei maxim

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

BB am vorbit si eu cu pediatra de la inot si mi-a zis ca o sa incepem cam peste doua saptamani.Am intrebat unde gasesc pampersii aia speciali de inot si mi-a zis ca se gasesc la real in seturi de 10.Dar daca e vorba sa mergi mai repede sa imi zici

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

azi cand am mers l-a magazinul de unde mi-am cumparat rochia , mi-a zis vanzatoarea ca la targ au vandut rochia cu 2 milioane mai ieftin

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

aaa si am uitat sa ma laud... sunt la cura de slabire si am dat jos 3 kilograme pana acum.Primele 2 zile de cura au fost crunte , dar acum cand vad cum cantarul incearca sa fie prieten cu mine parca privesc mancarea cu un pic de ciuda

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cristina bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine si abia astept sa vad pozele!

Yasmi la Ramo de la Bodyline m-am tuns si eu...imi place cum tunde! Fetele cred ca vorbeau de alta Ramo de la un salon din Soarelui!

Va pup ca mai am de invatat la o materie! De vineri incep examenele!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

ank, nu am inteles ce ai vrut sa spui cu " mi-a zis ca o sa incepem peste 2 sapt"... pai si ea e acolo??? eu vreau sa merg azi sau maine sa vad bazinul si sambata o sun sa vad dc putem merge luni!!

miha, eu doar la ramo de la body line merg de ceva vreme!! deja ma cunoaste la stil, stie ce vreau, nici nu e nevoie sa ii mai spun!! e super ok!! poate ne-am intalnit pe la ea si nu stim...

eu de ce nu sunt pe lista voastra.... e adevarat ca intru mai rar, dar intru pe demult....

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

BB draga, dar esti in lista.Intre mine si pussi ...
Nu intra in panica... bea o cafea si mai uita-te o data

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

BB asa mi-a zis la telefon pediatra ca peste vreo 2 saptamani am putea incerca

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Ank83

BB asa mi-a zis la telefon pediatra ca peste vreo 2 saptamani am putea incerca

Ank Raul 17.10.2007

de ce peste 2 sapt??? inteleg mai greu azi....

scuze, scuze, m-am holbat mai bine si m-am gasit.....nu imi bausem paharul cu cola de dimi....

Mergi la inceput

nu stiu de ce... asa mi-a zis.I-am zis ca o sa revin cu un telefon atunci. Cred ca e inca prea frig afara

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput