Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
ank eu am vb cu pediatra Iasminei pe la mijl lui ianuarie, si a zis ca e ok sa merg chiar e foarte bine. acuma i-am trimis email la dr aia de la inot sa intreb dc e suficient de calda apa, ca sa merg de luni. astept sa vad ce imi raspunde.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
ok sa imi spui si mie bb.
Cred ca ies un pic afara, tocmai s-a trezit Praslea
Ank
Raul
17.10.2007
cristina_nagy spune:
BB yasmi noi ne refeream la Ramo de la Palomino.
Fetelor noi suntem suparati ca avem un fel de enteroviroza cu voma, diaree si febra. Suntem terminati.
Pupici si sanatate la toata lumea
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by cristina_nagy
BB yasmi noi ne refeream la Ramo de la Palomino.
Fetelor noi suntem suparati ca avem un fel de enteroviroza cu voma, diaree si febra. Suntem terminati.
Pupici si sanatate la toata lumea
Cristina,Alex si
cu buburuza
de unde ati pescuit viroza??
uite un pupic
sa treaca mai repedeAnk
Raul
17.10.2007
mihaser spune:
Yasmi bine ca ai mentionat lista...ca imi sta pe creieras o chestie...eu am deschis lista asta pentru ca atunci cand ai nascut tu ajunsesem pe la 30 de pagini per capitol ca nu stia nimeni parola, insa sincer nu cred ca sunt persoana cea mai potrivita...am facut-o provizoriu...Voi sunteti pe lista numai ca sunteti la mamici, nu la gravidute. Nu mai stiu daca tu sau pussi va ocupati inainte de lista, insa eu m-as bucura sa preia altcineva sarcina incepand cu capitolul urmator.
La Ramo nu stiu daca ne-am intalnit ca eu merg rar...si mai merg si prin kappa cand nu am timp. Acolo merg mai des la mani si pedi...Si sunt cam enervata ca Ramo e fix pe tura cealalta si acum nici nu pot sa ma duc eu cu vopseaua mea sa ma vopsesc...trebuie sa cumpar de acolo.
Cristina sper ca ti-e mai bine bubulinul! Multa sanatate!
Fancy abia astept sa vad si o poza cu tine miresica!
Fetele simonicutza si galaxy or fi nascut?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Fancy spune:
fetelor, am pierdut ritmul, nici nu mai stiu ce vorbiti pe aici; m-am luat cu nunta si parca sunt straine subiectele de aici:). Imi revin sper in curand ca am cam organizat totul si nu mai am multe de facut...
Vroiam sa va intreb: ma cam doare burtica, nu stiu de ce. Am cam 12-13 saptamani acum. E normal, voi ati patit asta? O sa il sun si pe doctor sa vad ce zice. In rest, mi-e bine, nu mi-e rau. Poate de oboseala.....
mersi, va pup pe toate
cristina_nagy spune:
Ciao fetelor!
Moralul e mai sus azi la noi ptr ca suntem din ce in ce mai bine. Am trecut pe Milupa HN 25 si vad ca l=a acceptat puiutul. Azi a avut doar 2 scaune iar ultimul mai consistent, asa ca suntem pe drumul cel bun. Am scapat si de febra!!! Suntem fericiti!
Ank, nu stiu de unde a pescuit viroza asta ptr ca noi am fost plecati iar soacramea chiar nu a fost cu el prin locuri aglomerate si l-a tinut mai mult in casa tot de frica asta ... adica sa nu raceasca sau sa se imbolnaveasca cat suntem noi plecati. Doar pana la Novatim a fost ca sa cumpere cate ceva si se pare ca de acolo ca de altundeva nu avea de unde. E tare ciudat!
BIne ca a trecut!!!
Cum mai stai cu pregatirile! Bravo ptr kg in minus!!! La mine se pun in pluuuus :O(
Miha multumim ptr gandurile bune! Spor la invatat!
Ce mai stiti de Pussi?
Yasmi ce mai face printesa ta? e ok? cand va intoarceti acasa?
Adia, dar printesica ta ? tot rasfatata e la tzitzi lui mami???
Pupici si mai vb
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Ank83 spune:
cristina suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile,
au inceput confirmarile deja.
Am inceput de 2 zile sa ii dau lui Raul cereale de orez de la milupa.Azi a inceput sa planga ca nu ajung cu lingura mai repede la gurita lor.ce dulce e cum se chinuie sa mestece ![]()
si cand i-am dat biberonul a inceput sa il mestece prima data pana s-a prins care e treaba 

Ank
Raul
17.10.2007
Ank83 spune:
Pussi e bine ...e ocupata la patrat
... poate intra si pe aici sa puna pozici cu tustele sa le vedeti.Sunt atat de scumpe.De multe ori ma uit la Raul si incerc sa imi imaginez cum ar fi cu inca unul la fel langa....
... nu stiu daca as face fata.Probabil ca pusa in fata faptului as gasi metode sa ii calmez pe amandoi ![]()
Ank
Raul
17.10.2007