Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fancy e posibil ca durerile sa fie de la oboseala.
Cum stai cu pregatirile???Noi am cam terminat... acum asteptam multimea de musafiri ce o sa isi faca aparitia cat de curand.Incerc sa profit cat pot de linistea care peste vreo saptamana o sa imi lipseasca

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

cristina ,miha va multumesc .in sfarsit giulia ete bine acum ,nu mai face febra am fost cu ea la ORL si dr ne-a spus ca nu are otiata ca urchiusele sunt ok .Deci eu nu mai inteleg dr astia de ce pun asa diagnostice .noi vom pleca sambata in uk deabia astept ca asa m-am saturat de sistemul medical de aici.dati-mi si mie PM cu parola de la emailul comun sa pun poze si eu cu giuli.
la las ca urla.
aaaa
anka vezi ca e targ de nunti la mall

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Alexi ma bucur ca e bine printesa. Si totusi de la ce facea febra?
Ca am si eu o prietena care a mers cu fetita la spital si au internat-o cu febra si voma dar in rest nu avea nimic si au trimis-o acasa ca nu are ce sa ii faca dar ea are in continuare febra
Nici eu nu=-i mai inteleg pe medicii astia.

Fancy si eu cred ca de la oboseala sau organismul reactioneza asa la sarcina. Depinde si cum te doare daca se intareste burta sau cum???

pusilic

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

alexi nu exista mail comun ... dar o sa fac unul i va trimit mailul si parolele prin pm

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

am facut adresa... va trimit cate un pm cu adresa si parola sa trimitem pe acolo poze si alte chestii mai secretoase

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Eu am trimis si primul mail cu poze cu fiu-meu la 3 luni jumate.. ...
Cine mai vrea adresa si parola sa isi activeze PM
Noapte buna

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare : a auzit careva dintre voi de dr. Hrubaru de la Bega? Multumesc mult de tot.

_
Vicky 19+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

anka mersi.am vazut poze cu raul ce sa mai zic...frumos foc,cred ca stiai asta,nu?
Am pus si eu poze pe mailul comun cu giulia pt cine doreste sa le vada.
cristina nu stiu de la ce a facut febra ,dr nu mi-au zis de ce si cand am intrebat eu mi-a raspuns : copiii mai fac febra nu va speriati !(la 39.7 sa nu ma sperii,astia is nebuni )
mcoca am prietene care au nascut cu el,este dr bun dar nu f vorbaret.

M-am apucat de bagaj ca maine dimineata plec ,nu mai am rabdare sa ajung odata ,sper ca giulia sa fie cuminte pe avion .

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Alexi22 multumesc mult de raspuns. Cumnata mea este urmarita de el. Intr-adevar nu e deloc vorbaretz, mie nu mi-ar placea asa. Si ceea ce mi s-a parut mai bizar este ca nu i-a dat sa faca ecografiile morfologice. Le-a facut el, cred, sper, dar oricum dubioasa treaba. De aceea doream sa aflu mai multe pareri.

_
Vicky 19+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ank, multumim de mail!

Alexi, drum bun !

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput