Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Ank imi pare rau ca ati ramas fara cameraman! La mine la nunta ne-am filmat noi ca nu ne-ar fi placut sa avem pe cineva care sa ne streseze si sa ne aseze in fel si chip. Eu am fost fericita ca am avut un prieten care ne-a facut niste poze super...foarte expresive...si la nunta si la botezul lui Cristian.
Despre machiaj e super, dar sincera sa fiu nici mie nu prea imi vine sa dau asa o suma...Eu cand m-am casatorit mi-am dorit sa am rochiile mai deosebite si am luat de la designeri romani. Daca as mai fi dat si pe minunile astea mult as fi depasit bugetul si ma tragea project managerul de sot de urechi!
Sa stii ca oricum o sa fie frumos! Ziua nuntii e una dintre cele mai frumoase din viata. Mai ales ca voi il aveti si pe Raul cavaler de onoare.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
sa vezi ce costum cu lavaliera a raul....e asa un dulce

Ank
Raul
17.10.2007
bursuk spune:
ciao fetelor! eu sunt laura si sunt o gravidutza tot din timisoara. fetita mea o sa isi faca aparitia prin aprilie. sunt un pic cam speriata ca se apropie atat de repede clipa cand o sa nasc. astept incurajari daca se poate. va pup
alexi22 spune:
buna fetelor dau eu
in dimineata asta ?azi trebuia sa ne intoarcem inapoi in uk dar giulia imi face febra 38.5 seara nu am mai putut pleca ,asa ca am pierdut si biletele de avion.aaaaa...in alta ordine de idei ca nu am mai vb cu voi 2 zile la rand giuly imi face febra peste 39 chem pediatru si imi zice ca are otita,il intreb daca pot pleca cu ea in cazul in care nu mai face febra ea zice da,de alartaieri nu imi mai face febra a fost totul ok si surpriza aseara iar febra.Acum 2 zile am fost cu ea si la urgente la Luis turcanu si ce sa zic sunt niste incompetenti numai la noi in RO se poate intamppla asa ceva copilul cu febra 39.7 si ei ma trimit acasa ca is eu prea panicoasa ca ei oricum nu au ce sa ii faca.NU MAI SUPORT SISTEMUL DIN TARA ASTA !!!acum ati vazut ca vreau astia sa legalizeze si spagile la medici.hai ca deja ma lungesc...
Bursk bine ai venit in grupul nostru.Ce anume te sperie Nasterea ? scrie rapid 10 mesaje ca sa iti apara mesajul in momentul in care il postezi,daca nu dureaza mai mult pana ti-l accepta moderatorul.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
mihaser spune:
Salut!
Alexi22 imi pare rau ca aveti asa probleme...daca vrei iti dau nr pediatrului lui Cristian sa o programezi pe Giulia. El are cabinet aici pe Lirei in Lipovei si are program zilnic. E 35 dr ron consultatia cu chitanta si fara spagi...Asa am patit si noi cu pneumonia...nu stiu daca ai citit...si cum am ajuns la el s-a rezolvat! I-a pus un diagnostic corect si credibil (pe baza unei radiografii) si i-a dat un tratament usor de luat, pe care nu l-a vomitat si eficient.
Multa sanatate printesei si imi pare rau ca ati prierdut biletele...stiu ca nu sunt tocmai ieftine!
Bursuk bine ai venit! Si eu trebuie sa nasc in mai o fetita...Hai curaj! Spune-ne mai multe despre tine si datele pentru lista daca vrei sa te trec si pe tine!
Cristina mai traiesti! SOS!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Ank83 spune:
Bursuk bine ai venit printre noi.profita cat mai mult de linistea care o ai acum... si dormi cat de mult vrei tu.... ca dupa ce vine sefa .....!!!!! 
Ank
Raul
17.10.2007
cristina_nagy spune:
Ciao la toata lumea!!!
Miha, da mai traiesc!Ce face Cristian?
Azi dimineata la ora 6 ne-am facut aparitia acasa dupa 2 saptamani de concediuuuu superb!!! A fost de vis! O sa pun comentarii la poze cand le descarc!
Piticul s=a trezit cand ne-a auzit si era tare incantat ca a venit mami si tati acasa!!! se uita si nu=i venea sa creada... cred ca azi pana la ora asta m=a strigat de 1000 de ori mami mami mami ca sa fie sigur ca ii raspund si sunt langa el.
In mod normal am fi ajuns mai spre seara dar am mers toata noaptea ca am condus si eu. E super pe autostrada sa conduci si cu 150 km ooooooo suuuuper!!!
Bursuk, bine ai venit printre noi!! sarcina usoara cat ti=a mai ramas si stai linistita ca o sa fie totul bine. Asa cum a zis Ank profita si dormi cat de mult poti ca apoi... nu se stie! despinde de printesa cat de cuminte v-a fi. Sa ne scrii mai multe despre tine.
Alexi imi pare rau de printesica ta! Multa sanatate si numai bine! Eu m=am saturat de medicii care dau tratamente alopate si prefer homeopatii care mi-au rezolvat problemele copilului meu ca prin minune. Multumesc lui Dumnezeu!!!
Ank, mie la nunta mi=a facut freza o tipa care le machiaza pe alea de la Televiziuna Timisoara si am fost tare multumita desi la inceput am fost putin socata ca poate sunt machiata prea strident, desi nu a fost asa!!! doar ca eu sunt obisnuita cat mai natural. Si mie mi se pare cam mult 200-300 pe un machiaj. Varamea a dat 100 euro pe machiaj si freza ... asa ca de depinde de cat esti dispusa sa cheltui...
Cine iti face freza pana la urma??? O sa=ti trimit pe mail ce freza mi=a facut mie Ramo la botezul lui Alex! nu era la ea in album cred. Eu am fost si sunt tare multumita de ea. De 4 ani numai la ea merg.
Abia astept sa=l vad pe Raulita in costumul lui cu papion.
Pupici
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Ank incearca la agentia Nic, noi am fost multumiti de ei la nunta noastra. ( cu pozele si filmatul)
Cristina,
Alex si
cu buburuza
cristina_nagy spune:
Alexi sa stii ca mai bine ca nu te=a internat ptr ca, crede-ma nu ai vrea sa stii cum e in spital. Eu am fost cu Alex si am plecat a 2-a zi... am zis ca nu mai stau nici un minut!!!! A fost oribil!!! Cel mai bine e acasa si sa vina cineva sa o vada acasa. Eu mai am un neonatolog care imi vine acasa daca am ceva urgenta. E super buna! Daca vrei spune si iti dau nr ei sa vina si la tine sa o vada pe giulia.
Cristina,
Alex si
cu buburuza
Fancy spune:
Ciao, fetelor, scriu in graba de la lucru:)
Bursuk, bun venit.
fetelor cu bebici bolnaviori: multa sanatate:)
Azi m-am programat si eu la Ovidiu: 250 RON; mi s epare mult dar eu in viata mea nu mam machiat la un salon si probabil asta o sa fie singutra ocazie:) asa ca merg si eu o data. Tipul cica e profi....
La freza m-am programat tot acolo la o tipa Steluta dar cred ca renunt, e mult prea mult: 280 RON. Nu cred ca merita........gasesc pe altcineva, sunt sigura ca sunt si altii la fel de buni...
va pup
bb_yasmi spune:
hello
cristina_nagy de ramo de la bodyline vb??
woww 250-300 ron un machiat?? mi se pare asa de mult.....
fancy 280 ron o freza?? mamaaa da' ce preturi ati gasit.....
ank ai fost sa vb cu ramo?? ti-a placut?? sa imi spui. i-ai spus ca eu te-am trimis la ea??
ank joi dupa masa poate ajung sa vad bazinul pt inot!! sper sa fie totul ok si luni sa mergem cu prichindei la inot!!
pusi
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007