Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

fetelor multumesc pentru raspunsuri ...sper sa fie totul bine..am emotii.mihaser imi trimiti te rog poza cu prietena ta machiata.iti trimit adresa mea de mail pe PM.Cu machiajul sunt mai disperata decat cu freza ca pana la urma freza imi aleg eu una si asa sa fie, dar la machiaj !!!...poate ies mai rau decat am intrat de la cosmetica

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

deci pana la urma trag concluzia ca in domeniu machiajului tot mai tari si inventivi sunt barbatii

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

ank eu zic ca da, cel putin din experientele mele ref.la machiaj si la frezuri:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ank am primit adresa si o sa iti trimit 2 poze cu prietena mea inainte si dupa machiaj...O sa vezi si tu ce schimbata e, cu toate ca are un machiaj foarte discret. Tipul asta am inteles ca e cel mai bun din Timi si machiaza foarte multe modele, are numai produse profi (pensule, cosmetice, etc.)
O sa iti trimit cel tarziu maine pozele!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Am gasit numele tipului super profi.Il cheama ovidiu si il gasim la B-fashion.Am citit pe un forum despre el.Pretul variaza intre 200 si 300 ron, depinde de cat are de lucru la tenul fiecaruia.Toata lumea vad ca a fost super incantata de el

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Si unde-i salonul asta de care zici?

Mergi la inceput

Am dat o cautare..l-am gasit..str perpendiculara pe L.Blaga..asta-i?

Mergi la inceput

Salut!

Ank ti-am trimis pozele! Asa e Ovidiu il chama si lucreaza tot acolo unde a fost si prietena mea vis-a vis de restaurantul Maestro...cum intri pe Blaga din centru de la muzeu cred ca e prima la dreapta, iar salonul e pe partea stanga a stradutei. Suna cat mai repede sa te programezi sau mergi tu acolo!

Va pup!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

mersi miha de poze , le-am vazut. Intr-adevar e super machiata.
Am intrat aseara pe http://www.mireseonline.info/forum/viewtopic.php?f=10&t=217&st=0&sk=t&sd=a

si am mai citit despre ovidiu.Am mai vazut si poze cu alte fete machiate de el.Cica la el in salon ar mai fi o tipa Dana care e un fel de ucenica de a lui, e mai ieftina si ar cam fi la fel de buna.Fetele de pe acel forum erau super incantate de ea.Sincer nu stiu daca vreau sa dau aproape 3 milioane numai pe machiaj.De aseara sunt intr-o dilema totala .
Asa e Cata, acolo e salonul.
Acum a mai intervenit o problema, am ramas fara cameraman.A plecat in germania ca a prins un contract acolo si am ramas pe dinafara.Am nevoie urgent de unul, am sunat deja 2 si sunt ocupati

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Ank imi pare rau ca ati ramas fara cameraman! La mine la nunta ne-am filmat noi ca nu ne-ar fi placut sa avem pe cineva care sa ne streseze si sa ne aseze in fel si chip. Eu am fost fericita ca am avut un prieten care ne-a facut niste poze super...foarte expresive...si la nunta si la botezul lui Cristian.
Despre machiaj e super, dar sincera sa fiu nici mie nu prea imi vine sa dau asa o suma...Eu cand m-am casatorit mi-am dorit sa am rochiile mai deosebite si am luat de la designeri romani. Daca as mai fi dat si pe minunile astea mult as fi depasit bugetul si ma tragea project managerul de sot de urechi!

Sa stii ca oricum o sa fie frumos! Ziua nuntii e una dintre cele mai frumoase din viata. Mai ales ca voi il aveti si pe Raul cavaler de onoare.

Bebe 2

Mergi la inceput