Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Va salut pe toate, mamici sau burtici din Timisoara!
Lunyeu ti-am trimis un pm cu adresa de mail. Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

Ceau mamici si bebei de Timisoara!
ce mai faceti??? vreo intalneala????? ne inscriem de pe acum!!!
noi suntem bine, Karla a devenit o smecherie mica, ii place la noi in pat, ii place sa suga 5 minute si apoi sa doarma cu capul pe tzitzica, iar daca o pui in patut....tzipa nu gluma! parca ar pisca-o patul de fund!
eu sunt putin agitata cu botezul....initial am stabilit sa-l facem pe 2 martie, dar multumita voua am aflat ca atunci este post...si am mutat pe 16 februarie!!! mergem la o biserica prin Badea Cartan si la restaurant la Pensiunea Valery 1. Am comandat si invitatiile...sper ca pana luni sa vina, ei au spus ca sambata deja o sa le avem, eu ma multumesc daca le am si luni.
Cata ce mai face prietena ta? si-a mai facut test??
Va pup!
am adaugat poze noi: http://www.flickr.com/photos/21916094@N08/

Adia mami de Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

am intra sa va salut dar vad ca e slaba miscare pe aici.

mami degiulia rebeca 13.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cristina piticul a avut pneumonie, insa i-am dat tratament de sambata seara si l-am dus azi la control si e ok...Nu mai are nimic...Maine terminam si tratamentul! Acum trebuie sa-l mai feresc un pic de virusi ca are organismul mai sensibil.

Adia mama ce de evenimente pe 16 februarie! am vazut pozele si e foarte draguta bubulina ta! abia o astept si eu pe-a mea si pe-a Cristinei. Mi-a placut de tine ce fericita erai dupa nastere, aranjata cu unghile facute, chiar si cu bere alaturi!

Fancy nu te mai gandi la prostioare ca se apropie nunta si nasterea...ai la ce sa te gandesti!

Ank ma bucur ca ai gasit rochita! am vazut si eu cateva freze de-ale Cristinei si erau foarte reusite...cred ca o sa te aranjeze frumos!

Va pup ca saptamana viitoare am examene! Si mai am de invatat! Acum m-am mai linistit un pic...il vad pe Cristian tot un zambet! Alta viata!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetele.
Noi suntem bine, crestem:) incet-incet.
Vad ca toata lumea e bine si ma bucur:).
cata , ce mai face prietena ta?

Noi suntem in pregatiri cu nunta, e aproape totul gata. Nu imi vine sa cred ca am organizat totul in 2-3 saptamani fara stres:). Ar trebui sa ma gandesc sa ma apuc de o asemenea afacere:), organizator de nunti:).

Am intrat pe wwww.crestecuelevit.ro (ne vorbeau despre asta m floruta si luny); se poate si sa cresti copacelul acela fara sa iti trimita cineva invitatie, intri pe site si te inscrii pur si simplu. Daca trimiti invitatie cuiva, primesti 50 puncte iar persoana pe care o unscrii primeste 10 puncte . Cam asta este diferenta...regulamentul este destul de lung, nu am apucat sa il citesc dar merita incercat:)

va pup, multa sanatate si toate cele bune:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Adia, ce scumpa e bebelusa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fancy ai fost la targul de nunta?? eu cred ca merg maine sau poimaine.
Stie cineva un stilist care machiaza super super.... adica se pricepe la ascuns una alta.Unul dinala care sa te lasa cu gura cascata dupa ce te machiaza... nu in sensul rau al cuvantului .
Fara salon monica ...am multe prietene care si-au luat-o in freza rau de tot acolo

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

am facut baita cu fiu-meu in vana mare .... ce dadea din maini si din picioare...avea o privire asa de fericita si mirata in acelasi timp.Mai facea si cate un "uuuuuuuu...."
Aaaaa sa nu uit mai o intrebare ...stiti de unde as putea lua scutece dinacelea speciale pentru inot???... la farmacii am intrebat si s-au uitat la mine ca la masini straine.

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ank stilistul cel mai bun din Timisoara lucra la un salon pe acolo pe langa Esotera...straduta cu restaurantul Maestro...Acum vreo 2 ani a machiat o prietena de-a mea pentru o nunta...am si poza daca vrei sa o vezi, dar a costat cam 1 mil si si-a facut rezervare cu 2 luni inainte cred. Eu la Body Line am luat-o in freza cu machiajul...cam aiurea ca nu prea ai unde sa mergi!
Pampers pentru inot am vazut la un magazin online, dar nu mai stiu la care...prin Tm sigur nu gasesti...la chic bebe sau trei ursuleti...nu mai retin. Uite ca au astia la unguri:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=babaapolas&submenu=pelenkazas&category=pelenka
au magazin si in Szeget...poate ajungi pe acolo! Tocmai a fost prietena mea saptamana asta...Daca stiam...

Fetele in fiecare prima sambata din luna la 10 cred la Select Party langa Kids Land sunt niste seminarii ale scolii de mamici Junior si sunt gratis...Luna asta e despre alimentatie...Eu nu pot sa ajung ca mi se suprapune cu examen...am pe 2 februarie de la 10 30 la 12 30, dar pe voi poate va intereseaza!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Salutare!
Am dus-o pe prietena mea la Cioata. Din pacate se vede ceva, insa nu arata de "virsta" care ar trebui sa o aibe. A trimis-o luni sa-si refaca analiza de singe si marti sa se duca din nou la el. Deci o speranta, foarte-foarte mica mai exista.
Apropos de machiaje, exista acu vro'5-6 ani(cam mult de atunci) un salon pe malul begai, inspre podul care duce la gara. O luai pe strada de unde era daniel's in maria pe vremuri inspre bega, la capatul strazii. Mi-e mi-a facut un machiaj gagiu'ca nu m-am mai recunoscut eu, ce sa mai zic de restul?!
In rest, am inceput lucrul:((((((((((((((((((((((..sint terminata! E groaznic dupa atita pauza:((((

Mergi la inceput