Gravidute si mamici de TIMISOARA (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Fancy pe 25-26-27 ianuarie e targ de nunta la casa tineretului.Eu trag o raita pe acolo.Pupici

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao la toata lumea.
Ank, ma bucur ca ti-ai gasit rochia dorita:). Ma mai duc si eu maine pe la magazine cu o prietena sa mai vad una alta. Eu am probat rochia visurilor la Salon Gabriela si nu au marimea mea, e mica si nici nu pot sa imi faca. N-a fost sa fie si voi gasi ceva mai fain. ce e al meu e pus deoparte:)

Nu mai stiu cine scria despre fata care si-a pierdut sotul....Ce mai face? M-am tot gandit la situatia ei....Este insarcinata, a reusit sa afle??

In rest, toate bune.

Fetelor, am o intrebare: Eu sa imi fac toxoplasmoza la inceput de februarie, o sa fiu atunci in luna IV. Nu e tarziu? Parca se facea in primul trimestru. Voi ce stiti?E tarziu?
Azi mi-am luat analizele de sange facute si mi-au ieist eozinofilele 5.5 iar normal este intre 1-4. Stiu ca asta poate insemna ca ai ceva paraziti intestinali??? Ma puteti ajuta??

Mersi,
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Fancy eu povesteam de prietena mea. Si-a facut analiza si din pacate a iesit negativa. Acum mai are speranta ca si-a facut-o prea repede (calculul fiind ca ar fi exact 14 zile de posibila sarcina in momentul analizei). Saptamina viitoare ma duc cu ea la control la dr.Cioata si apoi eventual o mai repeta..ce sa zic? nu vreau s-o descurajez..dar nici prea multe iluzii din pacate nu-si poate face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Sunt suparata ca am mogaldeata bolnava. Am fost la pediatru azi ca la medicul de familie era iar prea aglomerat. Maine mergem la Neurorad sa ii fac radiografie. Mi-e asa frica!

ank ma bucur ca ti-ai luat rochita...pe 16 februarie e si ziua sotului meu.

cata imi pare rau pentru prietena ta...sa stii ca eu mi-am facut testul de sarcina in ziua 26 si a iesit pozitiv.

fancy eu nu cred ca ai toxoplasmoza...cine are de obicei pierde sarcina. poti sa-ti faci analiza si acum pentru linistea ta, insa daca nu ai animale in casa nu cred ca ai toxoplasmoza. eu am avut caine in liceu si tot nu am facut. e fetita la tine in burtica?

azi am vorbit un pic cu Cristina. A fost in Elvetia, unde i-a placut mult si acum era la Lyon.

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao.
cata, sa o ajute D-zeupe prietena ta. Ma tot gandesc la ea, nu stiu de ce; azi am si visat urat.....Ma gandesc prin ce poate sa treaca saraca. Poate da Doamne Doamne sa fie bine si sa fie insarcinata dar, cum spui si tu, nu e mai rau daca isi face sperante si apoi ii sunt spulberate..

Miha, era asa o ...sperietura nefondata:) de-a mea. Nu am animale in casa si am cam evitat sa intru in contact cu ele. ma intrebam doar daca nu e tarziu sa fac tetsul acela la inceputul lunii IV. Dar cred ca este ok.
La mine in burtica nu stiu ce este dar sper sa fie fetita:), asa imi doresc eu. Orice o fi, fetita sa fie:):). Adica sanatos sa fie:)

Azi am colindat pana nu am mai putut dupa rochita de mireasa, am fost cu niste prietene si am gasit la Salon Gabriela . Fetele zic sa nu mai stau pe ganduri dar ...parca mai vreau sa vad si targul.....:):). Vad eu...

Va pup pe toate, mai vb.
E un sentiment asa de frumos cu bebe in burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetele!

Am cam ramas in urma cu cititul dar mai ales cu scrisul.
Deci inainte sa plecam in concediu am fost la Dr si avem fetita!!!
Sunt asa de fericita! Totul e ok!! Doamne-ajuta!

Cata imi pare rau de prietena ta!

Noi acum suntem la Lyon dar inainte de asta am fost prin Austria, Germania, Elvetia ( am fost incantati de Zurich dar de Geneva nu asa de tare) in schimb suntem fascinati de Lyon. Este absolut superb!
Cand ajungem acasa o sa pun poze.

Miha ce ziceai de mogaldeata? ce are???

Ank ma bucur ca ti-ai gasit rochia de mireasa. Sa-mi trimiti poze pe mail ca sunt curioasa.

Pupici

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_floruta spune:

Am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici...
Pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar dupa ce am primit invitatia de la o prietena care deja si-a comandat si primit de la ei lucrurile dorite,am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile interesate,sa profitam cu toate.
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza :)
Pupici la burtici,mamici si puiuti :x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Buna!
am gasit o chestie super interesanta pt burtici si mamici si viitoare mamici, pt cine vrea niste vouchere cu care poate face mai apoi cumparaturi pe net pt bebe,trebuie sa intrati pe un site al celor de la Elevit si sa ajutati un copacel sa creasca (virtual,binenteles)...pe asta primiti in fiecare zi puncte (pt udat,taiat,etc) pe care la final le puteti transforma in cupoane cu care sa cumparati lucruri pt copii.
Nu prea mi-a venit sa cred nici mie,dar dupa ce am primit invitatia de la o prietena care deja si-a comandat si primit de la ei lucrurile dorite,am intrat si eu in joc...si nu ai nimic de pierdut pana la urma urmei,totul dureaza maxim 5 minute pe zi si dupa cate zile vrei, te retragi si iti cumperi lucrurile dorite.Poti acumula 200,400,800 puncte,fiecare 200 de puncte valorand 100RON...eu zic ca e faina treaba,de atunci trimit si eu la toti cunoscutii sau burticile si mamicile interesate,chiar si viitoarele burtici pot participa!
Daca va intereseaza,trimiteti un PM cu e-mailul vostru si va trimit o invitatie,asa functioneaza.
Pupici la burtici,mamici si puiuti!!

Luny, in 33+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare fetelor.cam slaba miscare pe aici?
Cristina am fost in soarelui la Palomino sa imi fac programare la coafor si machiaj pt nunta si mi-au dat un catalog cu modele.te-am vazut acolo printre fetele coafate de ele...tu erai nu?

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao !

Da Ank eu eram ca eu ma coafez la Ramo, e cea mai buna de acolo.

Mih cum a fost la radiografie? e totul ok? pupic la pitic

Cristina, Alex si cu buburuza

Mergi la inceput